Mariupolin teatterista pelastettu 130 henkilöä, 1 300 yhä raunioissa

 

Pelastustyöt jatkuvat Mariupolin pommitetun teatterin raunioissa, missä rakennuksen pommisuojassa on yhä ihmisiä, joiden luokse ei ole päästy.

(Kuvaan on käytetty Svoboda.org:n aineistoa, kuva ennen pommitusta)

Ukrainan Verhovna Radan ihmisoikeuskomissaari Liudmyla Denisova kertoi tänään (klo. 13:18) Interfaxille, että noin 130 ihmistä on saatu ulos Mariupolin Draamateatterin kellarissa sijaitsevasta pommisuojasta.

”Tällä hetkellä tiedämme, että 130 ihmistä on tuotu ulos, mutta tietojemme mukaan näissä kellareissa, tässä pommisuojassa, on yhä yli 1 300 ihmistä. Rukoilemme, että he kaikki olisivat elossa, mutta tällä hetkellä heistä ei ole tietoa”, Denisova sanoi perjantaina. Pelastajat jatkavat työtään paikan päällä.

Aluksi oletettiin kaikkien rakennuksessa olleiden menehtyneen venäläisten ohjusten osuessa draamateatteriin.

Asiasta kertoi:

9 Comments

 1. Snif
  18.3.2022 17:43

  Tätäkin mv ulosteen anustappi väittää että on Ukrainan tekemä isku.
  Samanlainen hullu psykopaatti mv:ssä kun venäjän johdossa.

  Vastaa
  1. False Fläg
   21.3.2022 14:55

   Ei Ukrainan, vaan Soroksen rahoittamien Azovien. Montako uhria tai auttajaa olet nähnyt kuvissa? Tyhjä rakennus.

   Vastaa
 2. Puolueeton
  18.3.2022 19:00

  Asiallisissa kommenteissa pitäisi yrittää pysyä asiassa eikä ottaa käyttöön henkilökohtaisia hyökkäyksiä. Henkilöihin kohdistuvat hyökkäävät kommentit osoittavat vain, ettei kommentoija tiedä asiasta tarpeeksi tai peräti mitään eikä hallitse kommentointia.
  Sosassa tietenkin molemmat osapuolet syyttävät toista osapuolta joko asiasta tai mustamaalatakseen toista osapuolta. Tässäkin tapauksessa uutisia tulee Ukrainasta ja Venäjältä. Myöhemmin selviää kuka puhuu totta.
  Hyvä esimerkki on Mainilan laukaukset. Syy miksi venäläiset ne ampuivat ei vieläkään ole selvä. Joko venäläiset ampuivat ne saadakseen oikeuden hyökätä Suomeen tai viimeiseksi varoitukseksi sodan alkamisesta. Itse kallistun viimeisen olettamuksen kannalle, seurasihan Venäjälle hyökkäyksestä suuret poliittisetkin ongelmat ja luultavasti ainakin jotkut siellä tiesivät sellaisia tulee, joten sopimus olisi ollut parempi vaihtoehto.

  Vastaa
  1. Snif
   19.3.2022 07:56

   Sitä saa mitä tilaa.
   Venäjä se raukkamaisesti hyökkäsi ja tuolta maalta poistui kaikki oikeudet sillä hetkellä.

   Vastaa
 3. Luusalmi
  18.3.2022 21:08

  Kyseisestä ohjus iskusta pitäisi mielestäni olla videokuvaa sillä jos oikein olen ymmärtänyt kyseisen rakennuksen ympärillä on useita kameroita, itse en ole löytänyt yhtäkään videota missä näkyisi ohjuksen tulo.. Tosin on myös kirjoitettu että nämä natsi patalijoonat olisi räjäyttänyt teatterin, mikä sinällään selittäisi sen miksi iskusta ei julkaista video kuvaa.. Mutta otappa siitä selvää, ainut selvä asia on että niin itä kuin länsikin kilpailee kumpi kykenee tuottamaan enemmän vale uutisia Ukrainasta, ja jos joku kehtaa väittää ettei jompi kumpi muka tee sitä ni sopii alkaa kattoo peiliin ja kysyä itseltä olenko täysin aivopesty.. En sano onko sattunut räjähdys vai ohjus isku nii kuin ei kenenkään muunkaan kuuluisi sanoo jollei ole mitään faktaa laittaa pöytään.. Toivotaan että presidentit keskustelisi kaksin ja saisivat molempia tyydyttävän sopimuksen ja rauhan..

  Vastaa
 4. Missä ihmiset
  18.3.2022 23:24

  Tletkos sinä nähnyt yhtään kuvaa jossa olisi ollut loukkaantuneita, ambulansseja tai kuolleita? Tai edes ihmisiä? Tuosta rakennuksesta on paljon kuvia mutta yhdessäkään ei ole yhden yhtä ihmistä. Luulisi että ensimmäisenä koko talo ympäröitäisiin ambulansseilla.

  https://thegrayzone.com/
  https://www.moonofalabama.org/
  https://thesaker.is/
  https://southfront.org/
  https://www.thelastamericanvagabond.com/

  …tuossa vähän muutakin kuin iltalehti.

  Vastaa
  1. nonAQ
   19.3.2022 12:02

   Tämä aviisi toistaa näköjään ainoastaan laatuvaltavalemedian agendaa, ikävää on, että Kemppaisestakin on tullut munaton hamehenkilö.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    19.3.2022 12:20

    Pysy sinä vaan hameessasi. Extrassa käytetään -jos mahdollista- uutisten primäärilähteitä, so. paikallisia ja alueellisia medioita uutisia koostettaessa. Emme tukeudu isojen uutistoimistojen toisinaan valmiiksi pureskeltuun tietoon. Mitä tulee joidenkin mielikuvitustasavaltojen ”uutistoimistoihin”, ne joudumme lähdekriittisesti jättämään kuriositeeteiksi.

    Uutisia laadittaessa otamme -jos mahdollista- huomioon erilaisia näkemyksiä. Esm. Lähi-Itää käsiteltäessä käytämme sekä israelilaista että arabimediaa. Varsin usein ne molemmat tukevat samaa lopullista uutista, -kukin tavallaan. Sinua varmaan jurppii Ukrainan sota? -Sieltä seuraamme Interfax Ukrainea, Svoboda.org:a, Sputnikia, RT:tä, jne, -ja valtiollisia tiedotteita. Kaikkien suhteen joudumme joskus karsimaan kotiin-päin vetämistä.

    Monien maailmalta siepattujen uutistemme vertaaminen ”valtamediaan” on vaikeaa, koska heillä ei niitä ole.

    Vastaa
   2. Väärään kohteeseen
    21.3.2022 14:58

    Tämä oli asiaton heitto.

    Kemppaisella on munaa pitää kaikkien kommentit näkyvissä. Eikä niitä sensuroida. Siihen todella harva pystyy.

    Ei aina tarvitse olla samaa mieltä ja jos jonkun kommentti loukkaa omaatuntoa, niin kannattaa harkita onko itseltä jäänyt jotain huomaamatta vai onko vain lian kapea sektori asioihin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top