Marokko: Pohjoismaisten naisten murhan tekotavassa yhtäläisyyksiä Turun 18.08.2017 puukotuksiin (VIDEO)

Maanantaina löysivät paikalliset asukkaat Sidi Chamharouch:n turistien suosimalta retkeilyalueelta kahden naisen ruumit. Norjalainen Maren Ueland ja tanskalainen Louisa Vesterager olivat saaneet surmansa väkivaltaisesti, mutta vasta myöhemmin Marokon viranomaiset julkaisivat kuolinsyyn: Naisten kurkut oli leikattu islamistiseen tapaan.

Vuoristoalue, jolta henkirikoksen uhrit löydettiin, on luonnonkaunista, ja Marokko on onnistunut alueen markkinoimisessa vaellusturisteille. Seudulle on rakennettu palveluja heitä varten, mutta monet haluavat pohjoismaiseen tapaan yöpyä teltassa avoimessa maastossa. Nykyiseisessä maailmassa se ei enää ole monessakaan paikassa turvallista, eikä #vapaaliikkuvuus koske kaikkia, -ainakaan Pohjois-Afrikassa.

Norjalaisen VG:n mukaan rikoksen tekijöiksi epäillyillä pidätetyillä on ollut ainakin yrityksiä yhtyksien solmimiseksi ”islamilaiseen valtioon”, IS (ISIS), joka on ilmeisesti maailman brutaalein terroristijärjestö. Myös Turussa 18.08.2018 kuusi naista murhannut nimellä Bouanane liikkunut marokkolainen selitti toimineensa IS:n inspiroimana, vaikka viranomaiset eivät halunneet uskoa hänen tunnustustaan. IS:n agitaatio mm. sosiaalisessa mediassa on jo vuosia keskittynyt yllyttämään henkilöitä, joilla ei ole terroristeihin organisatoorisia kontakteja, vaan ovat vain nettisivujen lukijoita.

IS on kehoittanut ja kehoittaa edelleen kannattajiaan käyttämään tavallisia rautakaupan teräaseita ja mm. ajoneuvoja tappaakseen länsimaisia ”vääräuskoisia”. Bounanen jälkeensä jättämä video kertoo hänen syvästä vihastaan eurooppalaisia naisia kohtaan, -kuten myös Marokossa tapahtunut teko.

Jatkuu mainoksen jälkeen.

Marokon poliisi on pidättänyt kuvassa olevat henkilöt, epäiltyinä Uelandin ja Vesteragerin murhasta. Poliisilla saattaa olla vielä kateissa teon tekijöitä. Pidätykset tapahtuivat Marrakeshissa, jossa sisäministerimme Kai Mykkänen vieraili äskettäin. Vierailun tarkoituksena oli edistää rajoja ylittävää maahanmuuttoa ja YK:n uutta siirtolaisuus-pöytäkirjaa GCM-sopimusta. Sopimuksen arvostelijoiden mielestä se poistaa eron pakolaisuuden ja taloudellisesti yms. motivoidun siirtolaisuuden väliltä, tehden vieraaseen maahan muuttamisesta ikäänkuin ihmisoikeuden, jota ei voi kansallisella lainsäädännöllä suitsia.

Marokosta on tullut Suomeen huomattava joukko turvapaikanhakijoita, vaikka Marokossa ei tiedetä olevan yleiseen turvallisuuteen vaikuttavaa kriisiä tms., joka oikeuttaisi vanhan YK:n pakolaissopimuksen mukaiseen turvapaikka-statukseen. Sensijaan 10.-12.12. Marrakeshissa allekirjoitetun GCM-protokollan mukaan sekä Bouanane että Marrakeshissa nyt pidätetyt miehet täyttävät siirtolaisen määritelmän, sikäli kun ilmaantuvat esm. Suomeen. Turun kaupunki jatkoikin 12.12. tehdyllä sosiaali ja terveyslautakunnan päätöksellä paperittomien oleskelijoiden ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden hätämajoitusta.

Kuollessaan Maren Ueland ja Louisa Vesterager olivat 28:n ja 24:n vuoden ikäiset.

VG 18.12., VG 20.12.2018.

Vielä kuvia Marokon poliisi etsimistä miehistä:

128 500 € per puolivuotta: Onko paperittomien majoittaminen Turussa kuninkaallista tasoa?

Tässä alussa luvattu video:

Rikollisten kuvaaman pätkän joudutte katsomaan Pamela Gellerin julkaisusta. Emme suosittele sitä, vaan kehoitamme vakavasti harkitsemaan ennen linkin avaamista. Videossa on myös ääni.

ALLE 18-VUOTIAAT: PYYDÄ VANHEMPASI PAIKALLE ENNENKUIN AVAAT TÄMÄN LINKIN. VIDEON KATSOMINEN SAATTAA OLLA VAHINGOLLISTA. https://gellerreport.com/wp-content/uploads/2018/12/MOROCCO-Graphic-Video-has-emerged-of-one-of-the-two-Scandina.mp4?_=1

Pamela Geller 22.12.2018: ‘ACT OF TERROR’: WARNING Graphic VIDEO showing female tourists ‘beheaded’ in Morocco, 3 jihadis ARRESTED, ‘It’s Allah’s will’.

3 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  20.12.2018 17:12

  Mielenkiintoinen seikka: Norjan lehdet esittelevät kerrotun henkirikoksen uhreja. Haastatellaan mm. retkeilijää, joka on tavannut naiset alueella ennen tragediaa. Naisten luontoharrastus ja ulkoilmaelämään kiintyminen tulee esiin, ja heidät tehdään lukijalle tutuksi. Suomessa on tapana humanisoida näin vain esm. Oulun seksuaalirikollisia tms. poikkeuksellisen ällöttävien rikosten tekijöitä: ”On se kiltti poika, tervehtii aina rapussa…” Täytyy tarkistaa, miten journalistin ohjeissa sanotaan. Varmaan siellä on jokin normi.

  Vastaa
 2. Nestori
  20.12.2018 17:33

  Paikallinen opas oli Tanskan yleisradion mukaan kehottanut naisia olemaan liikkumatta alueella ilman opasta, mutta kun sitä tehdään vaan mitä halutaan.
  Kymmenen vuotta nuoremmilta tytöiltä voi odottaa aivan mitä tahansa, mutta nämä olivat aikuisia 24 ja 28 vuotiaita naisia!
  Mahtoikohan kananaivot edes viimeisellä hetkellä, kun veitsi alkaa viiltää kurkkua, ymmärtää että typeryys maksoi ainutkertaisen elämän – tuskin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.12.2018 18:41

   Eihän sitä voi paikallista uskoa kun on koko elämän ajan opetettu, että ”kaikki on erilaisia ja kaikkiin voi luottaa samalla tavalla”. Euroopan ulkopuolella on toiset tavat, ja ihmisarvo on suhteellinen käsite. #Ennakkoluulot ovat itsesuojelua. Ilman niitä voi kuolla.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top