Marokkolainen lehti kertoo totena: Pommihyökkäys moskeijaa vastaan Espoossa

Marokkolainen yleisö on saanut lukea, että Suomessa pommit paukkuu moskeijojen tienoilla. Päivitys: Poliisin mukaan rikosilmoitusta tapauksesta ei ole tehty.

Moskeijaan Espoon kaupungissa (15 km pääkaupungista Helsingistä) hyökkättiin perjantai-iltana (10.05.) äänekkäällä kranaatilla Tarawih-rukouksen aikana. Tapahtuma sattui noin klo. 23:20, paikallista aikaa, kun uskovat kokoontuivat Tarawih-rukoukseen, Al-Ikhlas-moskeijan imaami on Sheikh Abdul Hamid. Kranaatti ei aiheuttanut vahinkoa.

”Moskeijan edessä pysäytettiin auto ja äänekäs pommi räjähti, näimme räjähtämisen ja sitten kuulimme räjähdyksen äänen moskeijan ulkopuolella ennen ajoneuvon liikkeellelähtöä”, hän lisäsi. ”Meillä ei ole aavistustakaan hyökkääjistä tai hyökkääjistä, eikä meillä ole valvontakameraa, koska emme ole vielä saaneet lupaa siihen,” kertoi moskeijan imaami.

A mosque in the Finnish city of Espoo (15 km from the capital Helsinki) was attacked on Friday evening by a loud grenade during the Tarawih prayer. The incident took place around 23:20, local time, when the faithful fulfilled the Tarawih prayer, the imam of the Al-Ikhlas mosque Sheikh Abdul Hamid said. It was a deafening grenade that caused no damage or injury.

“A car stopped in front of the mosque and a deafening bomb was thrown, we saw a burst and then we heard the sound of an explosion outside the mosque before the vehicle burst”, he added. “We have no idea of ​​the attacker or the attackers, and we do not have a surveillance camera because we have not yet received an authorization in this sense,” told the imam of the mosque.

Islam-opas: Moskeijoita Suomessa.

Migrants Tales:n mukaan kranaatteja oli kaksi. Julkaisu mainitsee myös, että kyseessä olivat äänikranaatit, suomeksi paukkupommit.

Asiasta uutisoi Daily Morocco.

6 Comments

 1. Oikealla tiellä
  13.5.2019 10:21

  Se on ihan hyvä että tuollaista kertovat. Jospa sen jälkeen tänne olisi vähemmän tulijoita.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.5.2019 13:15

   Samaa tuli mieleen.

   Vastaa
   1. LoL
    13.5.2019 14:06

    Voi te raukat!!

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     13.5.2019 14:22

     Ei siellä hätää ollut, onneksi: Pommi oli kumituttiin kätketty ilotulite, ettei ne siellä kovin raukkoja olleet.

     Vastaa
 2. Pekka ja Pätkä
  13.5.2019 11:07

  Onkohan etukäteen kirjoitetun käsikirjoituksen mukainen uutinen päässyt lipsahtamaan nettiin?
  — Sitä on sitten helppo kopioida eteenpäin vain paikkakunnan nimeä vaihtaen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   13.5.2019 13:14

   Niillä on valokuva pilailukaupan paukkupommista, siis *todiste*, mutta ei tää causti ihan christchurchiksi yllä. Tai en oo varma, Lipposka on ollut vielä hiljaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top