Marxilaistaustainen ”Black lives matter” -liike apureineen järjesti Lontoossa sotilaallisen paraatin (VIDEO)

Eilen nähtiin Lontoon Brixton Roadilla tahdissa marssivia vihaista ilmettä pitäviä luotiliiveihin pukeutuneita ns. rauhanomaisia mielenosoittajia. Joukossa tai katujen varsilla näkyi kaikkien tämän hetken kuumimpien marxilaistaustaisten radikaalimagneettien edustajia: ”Black lives matter”, Antifa, Exinction rebell. Mielenkiintoista, että he olivat kaikki yhdessä, ja kaikki hyväksyivät aggressiivisen paramilitaarisen esiintymisen.

Päivämäärä oli valittu orjuuden Britannian alaisissa maissa kieltäneen lain hyväksymispäivän mukaan, -tämä tapahtui 1834. Mustien asema ei ilmeisesti ole senkään jälkeen parantunut(?), vaikka marssin afrotaustaiset osallistujat lienevät suurimmalta osin Britanniaan viimeisten vuosikymmenien vapaaehtoisesti aikana muuttaneita tai heidän jälkeläisiään. Päivää ei suinkaan käytetty maailman eräissä osisssa yhä rehottavasta afrikkalaisten orjuuttamisesta muistuttamiseen, -mihin se olisikin sopinut erinomaisesti. Pidetäänhän useassa Afrikan ja Lähi-Idän maassa yhä mustia orjia.

Orjuuden uhrit oli siis unohdettu, ja joukko jonka mukana marssi selvästi kalpeanaamaisia radikaaleja, huusi sen tapaisia sloganeita, kuten ”no justice, no peace!”.  Lause muistetaan viime viikkojen kauppojen-ryöstäjien tunnuksena Yhdysvalloista. Somasti nousee polvi ja marssintahtia tapaillaan eilen kuvatulla videolla. Aseet on sentään jätetty kerholle mutta luodinkestävät liivit kertovat oman sanomansa jengin asenteesta. Miten tämä ilmiö on päässyt muodostumaan demokraattisiin länsimaihin?

Tietoista vieraannuttamista avoimen yhteiskunnan ja kansanäänestyksiin perustuvan demokratian arvopohjasta on tehty määrätietoisina kampanjoina jo parin sukupolven ajan. Harva on tullut huomanneeksi, että ns. äärioikeistoa maalittavat mielipidevaikuttajat eivät ole koskaan ilmaisseet omaa henkilökohtaista sitoutumistaan monipuoluejärjestelmään. -Tässä onkin ymmärryksen avain:

Äärivasemmisto ja heidän leikkitoverinsa oikealla laidalla, natsi-larppaajat, eivät koskaan mainitse sananvapauden ulottuvan heidän poliittisiin vastustajiinsa. Eivät koskaan.

He eivät myöskään kerro, että suomalaisille tai eurooppalaisille sopivin hallitusmuoto on monipuoluedemokratia, jossa valta vaihtuu vaaleissa, -ja verettömästi. Onko tämä radikalismista kicksejä haluaville liian mietoa, vaniljademokratiaa? (Vastatkoon se joka tuntee itselleen kettuiltavan.)

Vasemmistoradikalismin väkivaltainen editio tuotiin pasifistiseen suomalaiseen sceneen 1980-luvulla, operaatiolla jossa liikkuivat isot järjestökoneistot ja myös rahaa käytettiin. -Sitä ennen pasifismilla ja antimilitarismilla oli täydellinen hegemonia. Onko nyt, sen selvittää nopeasti kun kysyy 2000-luvun suomalaisilta radikaaleilta heidän mielipidettään BLM:ien eiliseen tahtimarssiin Brixton Roadilla. Itse armeijan käyneenä huomaan, että eilinen esitys oli huonompaa tahtimarssia, lähes laahustusta ja kompastelua.

Väkivallan-lietsojilla oli käytössään yksi Italiasta tuotu vasemmistoterojen fanittaja, mutta pääosin käännytys väkivallan tielle toteutettiin vakavaraisesta järjestöstä käsin. Rahaa riitti jopa tilausbussikuljetuksiin toiselle paikkakunnalle, ottamaan yhteen kaljupäisten nuortenmiesten kanssa, joiden idoli oli eräs Hitler. Miksi konfrontaatio ei silloin toteutunut, sen tietää vain lähtöpaikalle sattunut poliisipartio: Kuullemma konsertireissulle lähtijöiltä kerättiin pois huomattava määrä inspiroituja lyömäaseita ja virvokkeita. Extran haastattelema mukaan-houkuteltu silloinen teini vahvistaa tiedon.

Miten ”työläislasten kesäloma-säätiön” rahat päätyvät mellakka-exkursion laskujen maksamiseen, bussinvuokraan? Yhtä hyvä kyssäri on, miksi ihmeessä Open Society -säätiön rahat ovat BLM:n tukena: Nämä BLM:thän vastustavat avointa yhteiskuntaa, jossa ihmiset ihonväristä riippumatta voivat turvassa liikkua kaduilla, ja julkiset monumentit pysyvät pystyssä, eikä kivijalkakauppoja ryöstejä.

Sanon nyt, kun vielä ehtii, niille vasureille jotka ovat hakemassa uutta poliittista impeyttä ns. kansalais-aktivismista ja ruohonjuuritason liikkeistä, että tämä Antifa-BLM-ilmasto-rebellioni on sitä samaa (piip, -meillä ei rumaa sanaa!) kuin luutunut ja byrokratiaan mielistynyt vanha vasemmisto, jonka tunkkaisuuden olette ymmärtäneet: Uusi ”kapina” on vallanpitäjien väkivaltainen siipi, jolla on aivan muu funktio, kuin mukaan (piip) luulevat.

Kun jengi huutaa kaduilla ”no justice, no peace!”, he saavat masinoitua vastaansa toisen laidan hengenheimolaisensa, joiden slogan on ”there is no justus, there is just us”, -ja sitten mennään. Konfrontaatiolla epävakautetaan yhteiskuntaa, -muutoksen suunta säädetään toisin keinoin. Olisko demokratia sittenkin parempi vaihtoehto?

Asiasta kirjoitti eilen The Daily Mail (runsaasti kuvia)

7 Comments

 1. Antti Polvimies
  2.8.2020 10:57

  Antifa ja Blm ovat Luciferin palkka-armeija. Tehtävänä on poistaa valkoinen vähemmistö Kalergisuunnitelman mukaisesti. Polvistukaa kohdatessanne.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.8.2020 17:02

   Rappareiden mestarin mainitsit?

   Vastaa
  2. Lucy: n palveilijoiden/palvojien agenda?
   2.8.2020 20:02
   Vastaa
 2. Hupia. Carsson
  2.8.2020 11:52

  Heheee.. siinä taisi tanssahdella ministeritär pekka haaviston Ja anttonin kaveri punaisessa paidassa ja käsilaukussaan. Kuolen nauruun. Vakuuttavan asiaton popula.

  Vastaa
 3. jani
  2.8.2020 15:49

  Vieläkö brittipoliisi partioi ilman asetta?

  Vastaa
 4. Valeamerikkalaismustien "rauhanomainen" protesti
  2.8.2020 20:10

  Tältä näyttää todellisuus 4:n vuoden välein (vaalit) toistuvissa Antifa/BLM ”RAUHANOMAISISSA PROTESTEISSA”.
  Niiden ”musta” vähemmistö ei ole amerikkalaista syntyperää, vaan Obaman Somaliasta ja Haitilta roudaamia demarien ohjaamia pelinappuloita.
  https://youtu.be/0Ybd7uUHd6E

  Vastaa
 5. Petri
  3.8.2020 03:33

  En tajua lainkaan tätä mustien älämölöä! Katsoo, mitä he ovat saaneet aikaseksi maailmasa, niin tulokset ovat veret seisauttavaia…ei mitään! Ei yhtikäs mitään! Hyvä esim. on Afrikka. Luonnonvaroiltaan maailman varaumpia maanosia, mutta paskaa taputellaan ja poppamiehinn uskotaan. Ja itku on, että ”valkoinen mies on riistänyt”. Pitäisivät vittu puolensa! Mutta ei, kun ei ole älyä! Musta mies/nainen on liki joka kerta, missä töissä sitten olikaan…LAISKIN! Olen noiden työtekoa nähnyt koko elämäi, mutta ei siitä mitään tahdo tulla. Ylipäätään se työllisteminenkin onnistuu siimalta osalta ainoastaan tempputyöllistettynä suojatyöpaikoissa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top