Mielenilmaisu sunnuntaina: Aito hyvinvointi takaisin (videotallenne)

Viime viikkoina on nähty monenlaisia mielenilmaisuja. Tänään sunnuntaina videoreportterimme kävi seuraamassa mielenilmaisua hyvinvoinnin palauttamisen puolesta. Tilaisuus ei orientoitunut oikeistoon eikä vasemmistoon.

Ketkä eivät ehtineet paikalle, voivat katsoa videolta, tallennetta on lyhennetty.

Tiedotteesta leikattua:

Helsinki, Eduskuntatalo 27.01.2019

Kokoonnumme nyt ensimmäisellä kerran yhteen pohtimaan Suomen oikeusvaltion tilaa. Toteutuuko esimerkiksi enää ollenkaan perustuslaissa määrätty kansalaisten oikeus harjoittaa ylintä päätäntävalta maassamme?

Maamme poliittinen järjestelmä on tarpeen päivittää ja korjata aidon demokraatian toteutumisen varmistamiseksi kansan oikeustajun mukaiseksi.

Ei voi olla oikein, että lobbauskulttuurin seurauksena kansanedustajia ja maan päättäjiä ohjaillaan taustalta mm. monikansallisten suuryritysten etuja ajavien edustajien toimesta.

Toivotamme asioista kiinnostuneet kansalaiset mukaan ottamaan osaa keskusteluun ja miettimään yhdessä, mikä on kansalaisille tärkeintä. Minkälaisen tulevaisuuden me haluamme yhdessä rakentaa itsellemme, toisillemme ja tuleville sukupolville.

Aiheina on tällä kertaa mm. puolueylivalta, Suomen hyvinvoinnin tuhoaminen sekä kansalaisvaikuttaminen.
Tilaisuus on kaikille avoin, emmekä kysy puoluekirjaasi, tai etnistä taustaasi. Olet mukana aitosuomalaisena, aidosti omana itsenäsi.

Avaus on hyvin mielenkiintoinen ja lupaava: Otetaan puheeksi asiat rasittamatta kuulijaa poliittisilla konteksteilla, ja ilman että sitoudutaan muuhun kuin itse asiaan. Aito hyvinvointi takaisin -kampanja jatkuu kevään aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top