Mielenosoitus kristittyjen vainoamista vastaan, Suomen suurlähetystön edessä

Raamatun siteeraamisesta johtuva oikeusprosessi kristillisten kansanedustajaa Päivi Räsästä vastaan alkaa herättää jo kansainvälistä huomiota: Tallinnassa joukko kansalaisaktivisteja piti torstaina (13.05.) rauhallisen ja arvokkaan mielenilmaisun Suomen edustuston ulkopuolella.

Mielenosoittajat kysyivät, ”onko Suomesta tullut ideologinen diktatuuri?”. ”Rouva valtakunnansyyttäjä Toiviainen, lopettakaa kristittyjen vainoaminen!” Tilaisuuden oli kutsunut koolle virolainen perhearvoja tukeva säätiö, Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK), Säätiö perheen ja perinteiden puolustamiseksi.

Mielenosoituksessa oli paikalla kansanedustajia ja yksi europarlamentaarikko. Konservatiivista kansanpuoluetta (EKRE) Viron parlamentissa edustava Helle-Moonika Helme totesi tilaisuudessa medialle, että ”olen täällä tänään – ihmisenä, kristittynä, poliitikkona, kansalaisena. Olemme nyt sellaisessa tilanteessa, että jos emme tule ulos ja puolusta itseämme, meidän päällemme astutaan”.

Virolaisilla on omaa kokemusta sosialistisesta hallituksesta, ja sen mielipidevainoista ja uskonnollisesta suvaitsemattomuudesta, viime vuosisadalta. Nämä muistot eivät ole haalistuneet, ja heidän helppo tuntea myötätuntoa suomalaisia kohtaan.

 

Asiasta kertoivat:

Kansanedustaja Päivi Räsänen: Syyttäjän tiedotteessa on karkeita vääristelyjä ja virheitä

7 Comments

 1. Obelix
  15.5.2021 11:55

  Edelleenkin ihmettelen: Missä ovat Suomen kirkkokuntien johtajat tai herätysliikkeiden edustajat, kun heitä ei näy julkisuudessa puolustamassa Räsästä virolaisten tapaan…MISSÄ HE PIILESKELEVÄT? Ristiriita on jo niin riitasointuinen, että se pistää epäilemään pahinta: Heillä on ilmeisesti salainen puhelinnumero, josta he voivat tarkistaa, mitä mieltä Räsäsen asiasta pitäisi olla? Numerosta sitten jokin pelokas ääni lienee antanut ohjeen; pitäkää päänne alhaalla ja suukkinne supussa – tai sitten se pahempi vaihtoehto: saatanansynagooga on ostanut ja korruptoinut heidät?

  Vastaa
 2. M.P.
  15.5.2021 14:25

  Lämmittää tämä virolaisten tuki. Kiitos veljeskansa! Jos Suomessa järjestettäisiin mielenilmaus Räsäsen puolesta, hajoittaisiko poliisi mielenilmauksen. Aika ihmeellistä kyllä, ettei Suomessa ole vastaavanlaista järjestetty. Mutta rajan takana kyllä! Onko sananvapaus nykyään suurempi Virossa?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   15.5.2021 16:13

   Viro pääsi eroon sosialistihallituksesta taannoin. Asialla on ilmeisesti jokin yhteys vapauksiin?

   Vastaa
 3. Suomi laajasti maailman lehdissä
  15.5.2021 15:50

  Duckduckgo.com haulla löytyy paljon artikkeleita Päivi Räsäsen sananvapauden vastaisesta vainosta. Tässä yksi:
  https://www.lifenews.com/2021/05/03/pro-life-mp-faces-6-years-in-prison-because-finland-says-her-christian-views-are-hate-speech/

  Vastaa
 4. juha II
  16.5.2021 13:24

  Tämähän ei ole ”mainehaitta” Suomelle.

  Vastaa
  1. kommunistinen NWO-diktatuuri eliitin ulkopuolisille
   17.5.2021 12:52

   Mainehaitta kuuluu hallitukselle, joka ajaa globaalia kommunistista NWO-diktatuuria muille ja koskematonta yläluokkaa itselleen tavoittelevien kaappi-satanistien tavoitteita.

   Vastaa
  2. Pekka Kemppainen
   17.5.2021 13:12

   Suomessa nämä mainehaitta-asiat kuuluvat ulkoministerin toimialaan. Kukin voi itse arvioida, onko hän ahkeroinut ja jos niin miten.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top