Mies kiipesi puuhun välttääkseen rokotuksen

Intialainen mies onnistui jälleen kerran välttämään Covid-19 -rokotteen kekseliäällä tavalla, kertoo lehti.

(Kuva: India Today)

Muthuvel on 39-vuotias, ja asuu Puducherryssä, joka kärsii pandemiasta kuten muukin Intia. Terveysviranomaiset ovat jo useasti käyneet kylässä, jossa Muthuvel asuu, ja rokottaneet kyläläisiä. Vaan eivät Muthuvelia, -eikä onnistunut viimeisinkään yritys.

Periksi ei anneta

Somessa leviävällä videolla (linkissä)  Muthuvel istuu puun latvassa, ja perusterveydenhuollon työntekijät pyytelevät häntä alas piikille. Terveystyöntekijät ovat kiertämässä Puducherryssä ovelta ovelle,  rokottaen kaikki, jotka ovat jääneet väliin edellisestä rokotuskierroksesta. Muthuvel oli välttynyt piikiltä joka ikinen kerta, eikä luovuttanut..

Kuvassa Muthuvel odottaa puussa terveyshenkilöiden poistumista. Hänen piikkifobiansa syyksi arvellaan rokottajien potilailleen kertomaa suositusta välttää alkoholin nauttimista muutama päivä piikin jälkeen.  Muthuvelille tämä olisi kauhistus, ja hän kiipeää mieluummin puun latvaan.

Asiasta kertoi tänään:

6 Comments

 1. Kake
  29.12.2021 15:31

  Minäkin kiipeäisin puuhun, jos vaihtoehtona on olla muutama päivä ilman huikkaa.
  Ehdottomasti hatun nosto Muthuvel:lle!!!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   29.12.2021 15:57

   Miksei tästä rokotehaitasta puhuta!!

   Vastaa
 2. seant
  29.12.2021 18:23

  Ei kaikkialla Intiassa ole koronaa kuten tässä 230 milj.asukkaan osavaltiossa, jossa on 5% rokotettu.
  https://news.google.com/covid19/map?hl=fi&mid=%2Fm%2F01hpnh
  Erään tiedon mukaan, siellä jaettiin kotipakkaus touko-kesäkuussa, ovelta ovelle Se sisälsi kasvomaskeja, desinfiointiaine, käsineet ja alkoholipyyhkeet, digitaalinen lämpömittari ja pulssioksimetri (veren happipitoisuus mittari) ja ennaltaehkäisyyn ja hoitoon parasetamolitabletit [tylenoli], C-vitamiini, monivitamiini, sinkki, D3-vitamiini, ivermektiini 12 mg [määrä 10 tablettia], doksisykliini 100 mg [määrä 10 tablettia].
  Myös epäillään, Japani olisi käyttänyt salaa samaa metodia, monet asiantuntijat ovat tätä Japanin ihmettä ihmetellyt.
  https://news.google.com/covid19/map?hl=fi&mid=%2Fm%2F03_3d

  Vastaa
 3. Reima kultalahti
  29.12.2021 18:32

  Eikö Intiassa ole kuin yksi järkevä ihminen,parempi on kuolla koronaan kuin kuolla piikkihaittaan tietämättä olisiko korona tullut lainkaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   29.12.2021 18:41

   Kepeät mullat.

   Vastaa
 4. juha II
  29.12.2021 22:59

  Kekkonen kiipesi muuten vaan.

  Afrikkalaiset ja New York:n mustat tietävät jotain enemmän kuin valkoiset, joita ei ole pissitetty tuhansia kertoja tyhjillä lupauksilla, piikeillä ja länsimaiden lääkemarkkinoilla liiallisine vaarallisine sivuvaikutuksineen suljeluilta lääkkeillä, mitkä rahanahne lääketeollisuus polttanut uuneissa taivaan tuuliin vaan möi ne Afrikkaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top