Miestenkin on oltava rohkeita

Sinä saat puolustaa vihreidenkin mielestä koiran asemaan alistettuja iranilaisnaisia, mutta jos sinä vastustat heidän sortajiaan eli iranilaismiehiä oletkin ”rasisti” vihreiden mielestä.

Eli -DE FACTO- vihreiden mielestä näyttää olevan aivan oikein, että iranilaisnaisia pidätetään, hakataan, raiskataan, kivitetään ja tuomitaan kymmeniksi vuosiksi vankilaan.
Miksi ihmeessä vihreät, jotka pitävät itseään erittäin liberaaleina puolustavat maailman vanhoillisinta ja sovinistisinta hallintoa jonka ”sotilaita” jokainen mies on noiden impotenttien ja imbesillien äijänräähkien -likimain yhdeksänkymppisiä- vaatimusten mukaan. Onneksi kaikki miehetkään eivät enää alistu islamilaisen ”tasvallan” diktatuuriin).

Iranilaismiesten on valittava selkänsä kääntämisen ja pamppuja kohtaamisen väliltä

Toistaiseksi näkyvin protesti näiltä miehiltä on ollut maastapako, mutta toivoa on että yhä useampi heistä hylkää alkeelliset ajatukset kohdella naisia orjina joille voi tehdä, mitä mieleen juolahtaa. He keräävät rohkeutensa ja astuvat naisten rinnalle puolustamaan ihmisyyttä ja tasa-arvoa.

Vaikka Iranista välähtää muutatama valon säie -vihdoinkin-, niin toisaalta esimerkiksi Indonesia-maailman väkirikkain muslimivaltio yli 200 miljoonaa asukasta on muuttamassa lakejaan niin, että ”esiaviollinen seksi” muuttuu rangaistavaksi siis 2020- luvulla. Ja keitähän luulette, että tullaan rankaisemaan ankarasti-en usko, että miehiä.

Meillä täällä Lännessä ja erityisesti juuri vihreät puolueet ovat kuvitelleet, että kaveeraamalla ihme tapahtuu eli em. kaltaiset maat muuttuisivat vapaamielieimmiksi. On jo aika uskoa, että niin ei käy. Ainoat keinot jotka vaikuttavat ovat taloudellisia eli niin kuin aikoinaan Etelä-Afrikkaan tai nyt Venäjään. Mutta onko yllämainituilla siihen halua? Tosin enemmän kuin yli 90 %:a ei ole vihreitä ja näiltä muilta on kysyttävä välittävätkö ne 600 miljoonan tytön ja naisen ihmisoikeuksista vai onko empatia varattu vain 20-40 v miespuolisille turvapaikanhakijoille?

1 Comment

  1. murre iisakki riepunen
    5.12.2022 08:35

    Vihreiden idelogia sopii hyvin tähän maaperään, kaikkeen heidän typeriin ja suorastaan hoopoihin suostutaan, jopa ylvästellään hankkeilla, joita kunnianhimoisina pidetään Ylen uutisoidessa vihreiden ajamia typeryyksiä joiden osana maamme kärvistelee tulevan talven kylmyydessä, nälän hiipiessä kuihtuneeseen kehoon, myös liikkuminen tehty perin hankalaksi ja kalliiksi. Terveydenhoito retuperällä, vanhuksille hoitopaikkoja ei ole, lasten ja nuorten tilanne karmea, ei hoitoa., lapsiperheet ahdingossa, kerran maksettava lapsilisä tuplana on hallituksen mielestä riittävä satsaus, ainakin vihreä siitä iloitsevat.
    Koulut siirtyneet lähinä sotatilaan, yksin liikkujia varoitellaan ryöstäjistä, raiskaajista, mutta jengeistä ei saa mainita, ei ainakaan ihonväriä, onpa uhkarohkeita poliiseja jotka edelleen kieltävät koko ongelman, vihreän minesteriön ukaasien alla…voi…voi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top