Mihin katosivat iisalmelaiset Markus ja Salla-Mari uudenvuodenyönä (päivitetty)

Poliisi kaipaa havaintoja 20-vuotiaasta iisalmelaisesta Markus Heikkilästä ja 20-vuotiaasta iisalmelaisesta Salla-Mari Tuorilaisesta.

Viimeiset havainnot heistä on 31.12.2019 – 1.1.2020 väliseltä yöltä puolen yön aikoihin Iisalmen keskustassa siiaitsevasta ravintolasta ja Iisalmen keskustan alueelta. Tämän jälkeen heistä ei ole havaintoja eikä heihin ole saatu yhteyttä.

Heikkilä on 160-170 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on tummat lyhyet hiukset. Hänellä oli päällään mahdollisesti harmaat farkut, siniset kengät ja sininen takki. Tuorilainen on noin 170 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on ruskeat lapojen korkeudelle ulottuvat hiukset. Päällään hänellä oli mustat farkut ja hopeinen kimaltava toppi.

Mahdolliset havainnot Heikkilästä ja Tuorilaisesta pyydetään ilmoittamaan Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Päivitys 3.1.20 16:15: Iisalmessa Uuden Vuoden yönä kadonneet kaksi nuorta on löydetty hukkuneena Iisalmen Paloisvirrasta. Poliisi tutkii asiaan kuolemansyyntutkintana eikä asiasta tiedoteta enempää.

1 Comment

  1. Helinä- Keiju
    3.1.2020 06:52

    Toivottavasti kyse on rakkauden liekeistä ja he ovat jollakin metsästysmajalla leikkimässä halinalleja

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top