Mike Pompeo sanoo: Koronavirus on lähtöisin labratoriosta Kiinassa

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo on arvostellut Kiinan tiedottamista Covid-19 -pandemiassa ”tavalliseksi kommunistiseksi disinformaatioksi”, mutta hyytävämpi osa haastattelulausuntoa koskee viruksen alkuperää: ”On olemassa todisteita, että virus on lähtöisin wuhanilaisesta labratoriosta”.

Aikaisemmin USA:n tiedustelu on ilmoittanut, että ”on olemassa laaja tieteellinen konsensus, että covid-19 -virus ei ole keinotekoinen eikä geneettisesti manipuloitu”. Ulkoministeri Pompeo kertoi asiasta tänään ABC:llä:

Pompeo ei haastattelussaan väittänyt, että virus olisi laitettu liikkeelle tahallisesti. Spekulointeja viruksen keinotekoisuudesta on esiintynyt aiemminkin, mutta ei hallitusten jäseniltä.

Asiasta kirjoitti tänään mm. Sputnik News.

2 Comments

 1. Orang Utang
  3.5.2020 20:38

  > On olemassa todisteita, että virus on
  > lähtöisin wuhanilaisesta labratoriosta.

  – Uskon tuon vasta sitten, kun 98% Mike Pompeon valitsemista tiedemiehistä on samaa mieltä.

  Mutta se vakavampi syy miksi tällaista levitetään:

  On päivän selvää, että ennen pitkää, ja varmasti kymmenen vuoden sisällä, USA jättää valtionvelkansa maksamatta, default. Näiden puheiden tarkoituksena on löytää “syyllinen”. Ikään kuin saman aikaisesti maksaa kaikki velat ja samalla jättää ne maksamatta. Kiina on tietenkin eniten syyllinen, koska se myös on eniten lainannut USA:lle.

  Syyllisen etsimisellä on toinenkin funktio. Tarvittaessa muutkin valtiot (kuin Kiina) saadaan “yhteisen koalition” taakse muistuttamalla siitä, että niillä ehkä on Kiinan kohtalo ja sulkeminen dollarijärjestelmän ulkopuolelle, jos eivät tilanteen tullen suostu kiristykseen. Ja nyt niitä “tilanteita” onkin “koronasta johtuen” tulossa enemmän ja vähemmän.

  – Yhteinen nimittäjä noille “tilanteille” on, että niistä selviäminen vaatii aseiden ostamista Boeing’ilta.

  Tavallaan tässä yritetään todistella, että USA ei ole itsenäinen valtio vaan sen sisäpolitiikkaa ohjataan ulkomailta, Kiinasta, Venäjältä, WHO:sta jne. Ikään kuin se ei olisi ollut USA:n oma päätös sulkea maan talous. – Ja syyllinen saa maksaa.

  – Koska maailma(nkaikkeus) on fraktaalinen tuo toisten syyllistäminen tapahtuu myös mikrotasolla. USA:n omat kansalaiset nousevat hallitusta vastaan, koska “juuri hallitus on aiheuttanut” työttömyyden.
  – USA nousee koko maailmaa vastaan koska se on syyllinen maan omiin ongelmiin.
  – Ja tähän maailma vastaa, että ongelman aiheuttaja on maan ulkopuolella, auringossa, koska se säteilyllään aiheuttaa ilmaston lämpenemisen.

  Vastaa
 2. EHKÄ EUROOPPALAISESTA LABRASTA?
  4.5.2020 02:57

  Kolmen keskenään riippumattoman lähteen mukaan virus ei kuitenkaan levinnyt sieltä Wuhanin kuuluisasta labrasta, vaan 4 tunnin ajon päässä olevasta Eurooppalaisten globalistien omistamasta (mm. Sorosin ja jonkun Englantilaistahon) nimissä olevasta virallisesti eläinrokotteiden labrasta.
  Yksi lähteistä on laajasti tunnettu ja luotettu American Intelligence Media AIM https://patriots4truth.org/ alaosasto
  https://americans4innovation.blogspot.com/2020/01/coronavirus-traced-to-british-crown.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top