Miksi poliittinen kenttä heikkenee vuosi vuodelta

Joulun ja pyhien aikana on hyvin aikaa pohdiskella asioita ja yksi aihe, joka monia askarruttaa ja jopa hirvittää on valtion ja politiikan tila Suomessa ja maailmalla. Erityisesti kohdistaisin huomion toimettomuuteen ja kiistojen puuttumiseen: Missä ovat kaikki hallituksen puolueiden väliset kiistelyt ja konfliktit vaikka maailma itse on totaalisessa kaaoksessa?

Mukavuudenhalu on juurtunut yhteiskuntaan

Suurempi osa kansasta ei pidä muutoksesta, eikä halua tai havittele liikaa tietoa, sopivasti on hyvä eikö niin? Ollaanhan sitä valmiita haukkumaan pomo lyttyyn tai huutamaan SOMEssa jostain pienestä asiasta kuten itseen kohdistuvaan joukkoliikenteen muutoksesta tai vaikkapa jonkun nuoren töhrimisistä tai siitä kenen koira on kenen pihalle tarpeensa tehnyt. Huvittavaa on se, että mihinkään suurempaan asiaan ei kuitenkaan missään nimessä haluta ottaa kantaa vaikka muuten ollaan niin räiskyviä, koska siinähän mentäisiin jo oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja tätä jos mitään kutsutaan omaksi kuplaksi.

Tästä on kyse, Suomessa poliitikot ovat omissa kuplissa, eivät he ole mitään kovia luita tai tekijöitä, eivätkä yleensä erityisen koulutettujakaan (vaikka tämä ei todellakaan mitään johtamislaatua takaa) ja vaikka olisivatkin niin Suomen korkeakoulujen taso ei riitä luomaan kovia maailmanluokan poliitikkoja mikä on fakta. Eli Suomen poliitikot ovat tavallisia ihmisiä, jotka politiikassa tekevät uraa kun sinne jotenkin pääsivät tai joutuivat. Heiltä puuttuu siis oletettavasti johtamistaitoa ja karismaa, eikä kovan luokan määrätietoisuudesta mitään merkkejä ole myöskään mikä ei muutu vaikka johonkin Sarasvuon julkkis-valmennukseen osallistuisikin. Ei, tällaisia taitoja ja pelisilmää on vain harvalla, kykyä nähdä, kykyä johtaa esimerkillä, kykyä seistä yksin muita vastaan, kykyä sopeutu muutokseen, kykyä olla tiukka ja kykyä olla lempeä.

Pelisilmää ei voi ostaa

Kysymys onkin, että miksi näitä kykyjä ei monellakaan poliitikolla ole? Voisi olettaa, että ihmiset joilla on vastuu yhteiskunnan toimivuudesta, kehityksestä ja edistyksestä ovat tietoisia siitä vastuusta johon itsensä asettavat. Näyttää kuitenkin siltä, että ympäri maailmaa ja erityisesti Suomessa poliitikon työ on vain palkkatyö, josta voi aina kävellä pois jos töppää tai tulee liikaa paineita, eihän se mitään kun muut siivoavat sotkut perässä. Ongelma tietenkin on se, että kun yksi sotkee toisen jälkeen niin tilanne muuttuu lopulta erittäin rumaksi, mikä kuvastaa hyvin politiikan nykytilaa.

Miksi sitten kukaan ei näitä sotkuja siivoa tai välitä siitä miten esimerkiksi vuoden 2020 tuomat aidot yhteiskuntaa ja taloutta ravistelevat haasteet pitäisi kohdata. Ensimmäinen asia on leipiintyminen; kun virka on riittävän leppoisa ja suojattu ei tarvitse tehdä enempää kuin mitä pyydetään, ja sehän ei paljoa ole kun katsoo miten vähän hallitus saavuttaa mitään uskottavia merkittäviä uudistuksia vuodessa, taitaa olla lähellä nollaa se luku. Toinen asia on se mikä on kaikkien heikkojen yli 90% johtajista ongelma, kun homma menee liian vaikeaksi niin ei asennoiduta muuttamaan asioita vaan otetaan jalka pois kaasupolkimelta ja odotetaan parempi aikoja.

Tämä samainen kuva jää Suomen hallituksen toiminnasta, asiat ovat liian vaikeita ratkottaviksi, jolloin onkin yhtäkkiä soveliasta sopia puolueiden kesken, että ihan hyvä näin ja suunta on oikea, eihän tässä kannata tapella. Kaikilla pysyy lisäksi työt, jos emme tässä liikaa toisiamme haasta koska eihän kukaan usko, että tätä esimerkiksi korona ongelmaa pysty ratkaisemaan. Näin helppoa se on, hallitus äänestää luottamuksesta ja vastustajia ei ole näköpiirissä, mutta sen menneisyydestä tiedämme, että kyllä niitä helpompia aikoja on ollut ja silloin kyllä huudettiin kurkku auki ongelmista ja vaadittiin päitä vadille.

Ratkaisukyky ja johtajuus ovat täysin hukassa

Missä tämä kaikki ratkaisukyky ja johtajuus on, jota kansanedustajat niin mainostavat vaalikampanjoissaan. Miksi kukaan ei ota mihinkään kantaaa niitä paria urheaa ja yksinäistä kansanedustajaa lukuunottamatta, jotka suunsa edes joskus uskaltavat avata ja joille heti tungetaan surutta sukka suuhun, koska edes oman puolueen pelkurit eivät heitä uskalla tukea. Ei niitä johtajia ole koska suurin osa hallituksen ja valtion viroissa henkilöt näkevät tärkeimpänä asiana varjella ja lämmittää omaa penkkiä, eihän nyt kukaan selväjärkinen yhteiskunnan parhaita turvartyöpaikoja haluaisi menettää.

Tämä on tietenkin todella vastuutonta kuten on kaikkien ihmisten työt, joissa ei edes pyritä olemaan aikaansaavia. Ihminen, joka ei ymmärrä mitä vastuu, edistyksellisyys ja sitoutuminen on ja tarkoittaa ei kuulu korkeisiin valtion virkoihin tai politiikkaan, ja jos sellainen ihminen siellä on sen olisi korkea aika itse poistua sieltä, muuten voi nimittäin käydä niin, että sieltä lähdetään lentäen kun ihmisiltä lopulta hermot täysin palavat tähän poliittiseen välinpitämättömyyteen ja showhun.

Mistä poliitikkojen suojelu ja selkeä leipiintyminen johtuu?

Kuten kaikissa valtarakenteissa aika ajaa asioita useimmiten kohti tasapainoista tilaa, missä kaikki toimii ennalta suunnitellulla tavalla. Tämä kuvastaa hyvin puoluepolitiikan nykytilaa missä vallitsee paikalla seisova dynamiikka. Koska kansa on juuri sopivan jakautunut on nykyistä valtarakennetta erittäin helppo ylläpitää ja ruokkia. Puolueiden ei toisiaan kannatakaan haastaa koska ei kukaan puolue tahdokaan vaikean korona ongelman ratkaisijaksi tietäen, että maailma ja EU tuomitsisi sellaisen politiikan koska se on linjausten vastainen.

Mielenkiintoista on se, että kansa tietenkin uskoo, että kansanedustajilla ja valtion päämiehillä ja -naisilla on valta, mutta eihän se niin mene, sen nyt ymmärtää sokea kanakin. Valta on puolueilla ja puolueet sopivat keskenään miten politiikkaa harjoitetaan. Nyt kun talous on sopivasti kuralla ja näkymä kaamosaikaakin pimeämpi on puolueiden hyvä lopettaa nokkimiskilpailu ja tyytyä siihen mitä heillä on. Kuka hullu sitä nyt mitään vaihtuvuutta tällaisessa tilanteessa haluaa, parempi vain pyrkiä entistä enemmän vankistamaan nykyisten johtajien valtaa puolueissa.

Puolueet ovat totisesti politiikan virus

Puolueet varmistavat sen, että hallituksen nukketeatteri jatkuu tavalla, joka parhaiten ajaa heidän etujaan. Tätä ongelmaa kun lähtee tutkailemaan niin avautuu laaja erittäin pimeä korruption ja sopupelin maailma koska puolueet ovat syvästi sekaantuneet ja juurtuneet valtion toimintaan. Puolueiden edustajilla on suhteita ja vaikutusvaltaa julkisella-, kunnallisella-, hyväntekeväisyys- ja yksityissektorilla mikä tarkoittaa sitä, että he voivat ohjata asioita hallituksen sisältä ja sen ulkopuolelta.

Kansalaiset ovat loppupeleissä vastuussa siitä tosiasiasta, että he tukevat äänestämällä tätä laajaa organisoidun korruption verkostoa, joka kaiken lisäksi ei edes ole tarpeellinen. Puolueet ovat itse osoittaneet, että ovat paljon alttiimpia sopupelille ja asioiden hidastamiselle kuin edistyksen varjelemiselle. Miettikää myös huviksenne sitä, että miten paljon puolueet nettoavat kun yhdessä lobbaavat vaikka korona rokotteen puolesta. Näin se tie vie EU komissioon ja voisi hyvin ajatella, että jos EU haluaa tahtonsa läpi niin helpoin tapa saada mitä haluaa on ostaa tai siis lahjoa puolueen johto.

En väitä, että asia on täysin näin, mutta toisaalta en usko, että puolueet myöskään antaisivat kansalle vapaita käsiä auditoida heidän toimintaa. Tällaisessa tilanteessa tietää satavarmasti, että pinnan alta löytyy aika paljon mätiä kohtia. Kun vähänkin tätä puolueiden nykytoimintaa katsoo ja jos sitä vähänkin uskaltaa kyseenalaistaa huomaa, että aika mielenkiintoisella tavalla on asenteet politiikassa muuttuneet. Mikä muu syy sellaisen nopean muutoksen- ja toimettomuuden taustalla voisi piillä kuin korruptiolle ja sopupelille haiskahtava raha ja tietenkin valtasuhteiden varjeleminen ja vankistaminen yhteiskunnan ja kansalaisten kustannuksella.

13 Comments

 1. Terhomatti Hämeenkorpi
  22.12.2020 16:26

  Jaa, just eikä melkein kirjoitettu !

  Vastaa
 2. Juulia
  22.12.2020 16:37

  Äänestämällä ei voi enää vaikuttaa. Ahneet ja korruptoitunut poliitikko ajaa ensi sijaisesti omaa etua.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   23.12.2020 12:04

   Suuri ellei valtaosa poliitikoista, samoin kuin koko kansastakin on kulttuuurimarksismilla ja rappioliberalismilla mädätettyjä. Seurauksena on suuri petturipoliitikkojen joukko, joilla ei ole omaatuntoa eikä selkärankaa, vaan hillotolpan tavoittelu on heillä tärkein motivaattori.
   Kulttuurimarksisteiksi metamorfoitoituneiden kommunistien perusohjeistus on kuvattu seuraavassa: http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Räikeimpiä esimerkkejä kulttuurimarksismin ilmentymistä:

   Suomen evankelis-luterilaisen kirkon muuttaminen Sodoman-Gomorran kirkoksi: ”Kirkon väki jakaa halauksia Helsinki Pridessä”, https://www.helsinginseurakunnat.fi/uutiset/kirkonvakijakaahalauksiahelsinkipridessa
   Ks. myös ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”, https://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   Kommunistinen opetushallitus on hyväksynyt viherkommunistien alajaoston SETA-perververtikot koulujen ylimmiksi seksuaalikasvattajiksi, mm. julistamaan pienille ekaluokkalaisille sukupuolien moninaisuuden ilosanomaa – biologisista tosiasioista piittaamatta.

   Vastaa
  2. HenkkaR
   23.12.2020 14:47

   Väärin. Äänestämällä nimenomaan voi vaikuttaa, eikä ko. vaikutusmahdollisuus ole millään tavoin muuttunut entisestä.

   Nykytilanteessa on kyse vain ja ainoastaan siitä, että ihmiset valitettavasti EIVÄT ÄÄNESTÄ tarpeeksi, vaan on antanut homman mennä äänestysinnokkaan viher-sekoomus-vasemmiston äänillä.

   Kyynistyneet nukkuvat kun heräisivät niin kelkka kääntyisi kertaheitolla – persujen vaalivoittohan oli viime kerrallakin jo vain hiuskarva päässä, mutta sen pilasivat se pieni kourallinen kyynikoita jotka eivät lähteneet uurnille, ”koska ei se ääneni kuitenkaan vaikuta”.

   Sen sijaan että keksitään tekosyitä äänestämättömyydelle, on syytä miettiä, mitä ihmettä äänestyksellä menettää? Onko se nyt niin hirveä vaiva käydä piirtämässä perussuomalainen numero lappuun ja laittaa se uurnaan? Mielestäni kyseinen toimi on jo ihan tunnelmansa vuoksi hoitamisen arvoinen iltalenkin yhteydessä, ja parhaimmillaan jopa hyvä veruke lenkille lähtemiseen.

   Ja on nähtävä myös se positiivinen kehitys joka on viime vuosina tapahtunut – perussuomalaiset saivat ennätysmäärän äänisaaliin, siis huomattava parannus entiseen, seuraavalla kerralla se on suurin sillä edellytyksellä että Te kyynikot ette pilaa sitä vaan otatte oppia viimekertaisesta virheestänne. Silloin persujen valta tulee kasvamaan huomattavasti nykyisestä, kuten jo tämänkertainen suuruus kasvatti.

   Vaikka jotkut kyynikot tulevatkin edelleen höpisemään ettei vaikutusta ole kun ei eivät siltikään pääse hallitukseen kun ei ole 50% persumielistä eduskuntaa, niin se on puppua. Kyllä on jo nyt viher-sekoomus-vassariston toiminta tuskastunut näkyvästi entisestä persujen suuremman oppositiopaineen alla, ja kunhan persut saavat suurimman puolueen aseman, niin moinen tukahtuminen kasvaa radikaalisti. Ja jos ei, niin persujen äänisaalis tulee kasvamaan entisestään joka vaaleissa kunnes se kohta onkin yli 50% ja vihersekoomuskommaristo viimeistään menettää ylivaltansa.

   Sen verran vinhaa perää kirjoituksessasi kylläkin on, että ei tällä hetkellä, mutta ennen pitkää jos järkevää politiikkaa (=persuja) kannattavat jättävät lapsellisen kyynisyytensä vuoksi äänestämättä, niin ennen pitkää vallassa oleva vihersekoomuskommaristo toki saattaa päätösvaltansa omatessaan tehdä päätöksen että demokratia äänestyksineen poistetaan ja korvataan heidän diktatuurilla. Mutta niin ei ole vielä ole onneksi tapahtunut vaan meillä äänestäjillä on edelleen toistaiseksi sama valta kuin aina ennenkin, joten käytettäköön sitä ahkerasti kun se majdollisuus meillä vielä on.

   Ja älkääkä myöskään yhtykö siihen hörhöilyyn että ”persut ovat samaa paskaa kuin muutkin”. Kun eivät ole. Vaikka kaikesta ei voida samaa mieltä aina olla, eikä persuilla ole järkevää tuhlata resursseja aivan kaikkiin asioihin jotka itsestä tuntuisivat tärkeältä, eikä kaikkea kannata vastustaa samaan aikaan, ja vihollisten kanssa joudutaan käymään diplomatiaa oman asian asia kerrallaan saavuttamiseksi, sekä kaikkinensa viholliselle joutuu antamaan köyttä sen verran että siihen pystyy hirttämään itsensä. Niin siitä huolimatta persut ovat huomattava askel oikeaan suuntaan, ja ainoa suunta onnistuneeseen eroonpyristelemiseen nykyisen eliitin niskalenkistä. Kun siitä on päästy niin sitten voidaan vaatia persujen linjaan kukin haluamiaan muutoksia, vaikkahan omia oppositiopuolueita perustamalla. Mutta nyt annettakoon porukalla tuki persuille.

   Vastaa
 3. Johtuu mediakartellin massiivisesta sensuurista
  22.12.2020 19:09

  Globalistieliitin totuusviraston massiivinen sensuuri poistaa tärkeimmät ajankohtaiset aiheet kokonaan globalistieliiitin hallitsemasta mediasta ja sosiaalisesta mediasta. Valtavirtamedian luomassa harhamaailmankuvassa elävät eivät saa ajattelemisen aihetta, kun erinimiset lähteet ovat vain kosmeettisesti eroten sisältökartellissa keskenään.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   23.12.2020 12:11

   Runsaat 10 vuotta sitten luin erään blogistin artikkelin ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”. Blogi oli luettavilla vain ehkä n. parin kuukauden ajan, mutta joku oli tallentanut artikkelin ja se on luettavissa seuraavassa:
   http://eaglesflysingly.blogspot.com/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

   Artikkeli alkaa seuraavasti:
   ”Euroopasta saa kauan hakea maata, jossa tiedonvälitys on yhtä monopolisoitunut kuin Suomessa. Käytännössä Suomessa on vain yksi aidosti valtakunnallinen lehti – Helsingin Sanomat. Useimmat suomalaiset kuitenkin elävät hyvässä uskossa, että kotimainen tiedonvälitys on maailman mittakaavassa poikkeuksellisen puolueetonta, korruptoitumatonta, asiantuntevaa ja sensuurista vapaata. Tätä mantraanhan puolueellinen, korruptoitunut ja sensuroitu media vuodesta toiseen meille toistaa. Ja kun vastaväittäjiä monopolien maassa ei ole, on helppo tähän uskoon tuudittautua, ellei sitten omaa riittävää älyä ja sen lisäksi puhtia, jotta näkisi vaivaa ottaa itse asioista selvää…”

   Monopolisoitunut tiedonvälitys korostui entisestään viime talvena:
   ”Sanoma-mediakonserni ostaa alueelliseen medialiiketoiminnan Alma Medialta. Kaupassa omistajaa vaihtavat maakuntalehdet Satakunnan Kansa ja Aamulehti sekä 13 paikallislehteä, kuten Satakunnassa ilmestyvät Kankaanpään Seutu, Merikarvia-lehti ja Sydän-Satakunta sekä painoliiketoimintaa harjoittava Alma Manu Oy…”,
   https://www.satakunnankansa.fi/a/bc07c540-f11f-4921-9418-b83a318e0f7b

   Ensinmainittu artikkeli on sisältönsä puolesta edelleen yhtä ajankohtainen. Ainoa olennainen muutos on se, että lehden silloinen takapiru, bilderberg-globalisti Aatos Erkko on korvautunut bilderberg-globalisti Antti Herlinillä, joka takaa takaa lehden EU-/globalistis-frankfurt-kommunistisen suomentuho-agendan jatkuvuuden.

   Vastaa
  2. Merceeri
   23.12.2020 14:26

   Ja sama englanniksi

   ”Due to the massive censorship of the media cartel.”

   Where did it come to my mind that the big money of the world wants something for itself, read: that big money wants absolute power over all nations – not just Finland – because the phenomenon is worldwide, that is, global?

   Ps. No need to use much imagination when you notice what all the terrorists, communists, hidden leftists in the world, as well as big money, want, and that = these parties want Joe Biden to sit in the oval office…for now.

   Vastaa
 4. Orang Utang
  23.12.2020 12:48

  Konkreettinen esimerkki politiikan rappioitumisesta on Sosialidemokraattinen puolue. Viime eduskuntavaalien kampanjassa yksi ehdokas mainosti itseään riippumattomana ja itsenäisenä toimijana: puolue ei ole sitonut häntä mihinkään muuhun velvoitteeseen kuin äänestää ryhmäpäätöksen mukaan.
  – Häh!

  Edustajat eivät ole itsenäisiä. He ovat vain etäispäätteitä, joiden tehtävä on äänestää käskyn mukaan. Usein tuo käsky tulee ulkomailta. Joskus sen jopa otetaan suoraan ilmasta: ilmastosta.
  – Ja kukapa nyt ilmastoa voisi vastustaa. Ilman sitähän kuolisimme alta aikayksikön.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.12.2020 14:23

   Presidentti J.F.Kennedy muistutti amerikkalaisia viimeiseksijääneessä julkisessa puheessaan salaisista seuroista (secret society) jotka uhkaavat rappeuttaa amerikkalaisen demokratian. Päätösvalta siirtyy näkymättömiin, ja samalla sellaiset tahot joita ei ole vaaleilla valittu, ovat mukana päätöksentekijöiden pöydässä.

   ”Edustajat ovat etäispäätteitä” kuullostaa juuri siltä, mitä olemme saaneet nähdä kuluvallakin vaalikaudella. Se on juuri tätä sala-meininkiä, jota ei pitäisi sallia. Joku kepulainen uskalsi noudattaa omaatuntoaan Haavisto-äänestyksessä, ja apparaatti suuttui. Emme ehkä niinkään tarvitse uusia puolueita, vaan näitä omantuntonsa mukaan toimivia?

   Kennedyn puhe löytyy ”kennedy+speech+walfordastoria”, tai hakusanoilla ”kennedy+last-speech”.

   Vastaa
 5. Merceeri
  23.12.2020 13:59

  ”Johtuu mediakartellin massiivisesta sensuurista.”

  Mistä lie tulikin mieleeni, että maailman isoraha haluaa itselleen jotain, ettei vaan halun kohteena olisi ehdoton valta yli kaikkien kansojen – ei pelkästään Suomen – koska ilmiö on globaalinen, eli maailman laajuinen?

  Ps. Ei tarvitse käyttää paljoakaan mielikuvitusta, kun huomaa, mitä maailman kaikki terroristit, kommunistit, vihervasemmistolaiset piilostalinistit, sekä iso raha haluavat, ja se = Joe Bidenin Valkoiseen taloon!

  Vastaa
 6. Johtuu mediakartellin massiivisesta sensuurista
  24.12.2020 18:39

  Paljon osuvia kommentteja!! Suomikin herää aivopesusta. Vaalituloksia on koko maailmassa tehtailtu mm. softapohjaisella vaalivilpillä tilaustyönä jo 25 vuotta nostaen lain yläpuolisen globalistieliitin hallitsemaa kommunistista maailmandiktatuuria ajavia valtaan, jossa he noudattavat g-eliitin käskyjä lahjusten ja kiristyksen voimalla. Edellinen keppihevonen oli mittaustulosten vastaisella, tarkoituksella vääristävällä, ilmastomallilla ennustettu globaali lämpeneminen ja kaupunkien hukkuminen sulaviin napajäätikköihin. Samalla ilmuharhaa puhkuva globalistieliitti ”tyhmänä sijoittajana” osti itselleen luxusasuntoja merten rannoilta. Ilmuharhan uskottavuuden jatkuvasti luhistuessa tuli tilalle kuukausittaista kokonaiskuoleisuutta missään maassa nostamaton kausiflunssa NWO19, johon tuntemattomat nimettömät kaukana asuvat massoittain kuolevat uutisissa, vaikka kukaan ei vielä 9 kuukauden jälkeenkään itse tunne ketään yllättäen vakavasti sairastunutta/kuollutta. Kuolemat eivät nousseet, vain kuolinsyyt vaihtuivat mm. keuhkokuumeesta ja vanhuuden heikkoudesta NWO19 mediavirukseen. Samalla tehokkaat, turvalliset ja halvat flunssahoidot (ml. koronat) salataan mediasensuurilla. Tehokkaan yleislääkkeen HCQ koko nimen mainitseva video tuhotaan mm. youtubesta toimivan parannuskeinon salaamiseksi. Ivermectin on toinen halpa ja tehokas korona- yms. lääke, vaikka on paperilla vain hevosille suositeltu halpa loislääke, jolla silti rohkeat ihmiset ovat parantaneet monta omaa ja lemmikkiensä vakavaa sairautta (myös nanotekniikan aiheuttama Morgellons !!) pienempiä annoksia käyttäen. Lääkärin Dr Peter Kory puhe salatuista lääkkeistä USA:ssa: https://youtu.be/TANiW5H7zLE

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   25.12.2020 13:21

   Juuri noin. Hyvä, täyttä asiaa oleva kommentti!

   Meilläkin kulttuurimarksismilla ja rappioliberalismilla mädätetyt, selkärangattomat ja vailla omaatuntoa olevat maanpettipetturipoliitikot ovat ajamassa maatamme ja kansaamme tuhoon planeettamme globaalin rikollisen ns. ”eliitin” nöyrinä lakeijoina. Siinä heitä ovat avustamassa tietyt korruptoidut viranomaiset, jotka vaikenevat mm. tehokkaita koronlääkkeistä jotta rikollisen Big Pharman erittäin tuottoisa rokoteliiketoiminta ei tulisi häirityksi. Samoin korruptoidut viranomaiset vaikenevat EMF- kuten kännykkäsäteilyn säteilyn teveysriskeistä, jotka ovat huomattavan tutkimusaineiston perusteella olleet tiedossa jo melkein puoli vuosisataa. Tällä hetkellä rahanahneet telekom-yritykset saavat vapaasti pystyttää taajamiin 5G-mastojaan, jotka ovat tuhoisia paitsi ihmisten myös eläinten, jopa kasvien terveydelle.

   Vastaa
 7. Kalergi-suunnitelma
  25.12.2020 13:22

  Juuri noin. Hyvä, täyttä asiaa oleva kommentti!

  Meilläkin kulttuurimarksismilla ja rappioliberalismilla mädätetyt, selkärangattomat ja vailla omaatuntoa olevat maanpettipetturipoliitikot ovat ajamassa maatamme ja kansaamme tuhoon planeettamme globaalin rikollisen ns. ”eliitin” nöyrinä lakeijoina. Siinä heitä ovat avustamassa tietyt korruptoidut viranomaiset, jotka vaikenevat mm. tehokkaita koronlääkkeistä jotta rikollisen Big Pharman erittäin tuottoisa rokoteliiketoiminta ei tulisi häirityksi. Samoin korruptoidut viranomaiset vaikenevat EMF- kuten kännykkäsäteilyn säteilyn teveysriskeistä, jotka ovat huomattavan tutkimusaineiston perusteella olleet tiedossa jo melkein puoli vuosisataa. Tällä hetkellä rahanahneet telekom-yritykset saavat vapaasti pystyttää taajamiin 5G-mastojaan, jotka ovat tuhoisia paitsi ihmisten myös eläinten, jopa kasvien terveydelle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top