Ministeri Vilhelm Junnila erosi ja jahti jatkuu

Elinkeinoministeri Vilhelm Junnila (PS) erosi ministerin tehtävästään. Vihervasemmistolle se ei luonnollisestikaan riittänyt, vaan seuraavaksi nostettiin tikun nokkaan Sisäministeri Mari Rantanen ja vaino jatkuu.

Vihreiden ja Vasemmistoliiton politiikka on täysin samaa kuin IKL:n harjoittama vaino vasemmistoa ja jopa Maalaisliittoa kohtaan 1930-luvulla. Nyt vainoajat ovat vaihtuneet ja myös vainottavat. Nyt kohteena ovat ei-sosialistit ja ennen muuta perussuomalaiset.

Vaikka Junnila eroaa, ei se vaalien tulosta muuta

Huhtikuussa käydyissä vaaleissa esimerkiksi Vihreät ja Vasemmistoliitto saivat yhteensä 14,1 %:a äänistä ja 24 paikkaa eduskuntaan. PS sai 20,1 %:a äänistä ja 46 kansanedustajaa. Tuo oli kansan vapaissa vaaleissa ilmaisema tahto, eikä se muuksi muutu, vaikka kirkuisi ääni falsetissa esimerkiksi MTV:n puolueiden puheenjohtajatentissä niin kuin vasta kuulimme.

Uusia vaaleja vihervasemmisto ei varmasti halua, koska PS:n kannatus on galluppien mukaan vain kasvanut vaalien jälkeenkin.

Voi hyvinkin olla, että vihervasemmisto ajaa maan kaaokseen

Ilmeistä on, että vihervasemmisto jatkaa ennen muuta perussuomalaisten vainoamista, mutta mitä kaikkea se tarkoittaa? Voi kuvitella, että esimerkiksi AY-liikkeen kaaderit masinoidaan barrikaadeille ja ehkä kehrätään yleislakko, edellisestähän onkin kulunut 67 vuotta. Tolloin vuonna 1956 lakon alku ajoitettiin samalle päivälle, kun sosiaalidemokraateille vielä silloin vastenmielinen uusi tasavallan presidentti Urho Kaleva Kekkonen (Maalaisliitto) aloitti virkansa hoitamisen.

Kun on viime viikot kuunnellut vihervasemmiston puheita, niin on selvästi meneillään jonkinlainen ”hurlum hei-meininki” josta voi päätellä, että tulossa voi olla vaikka ja mitä.

En usko, että ihan sisällissotaa sytytellään, mutta joka tapauksessa ja joka tasolla näyttää siltä, että vihervasemmisto koittaa laittaa maan sekaisin ja vaihtaa hallituksen maan johdon huutoäänestyksellä, kuin konsanaan punakaartissa oli tapana.

Myös vihreille tuo on tuttua ajattelua, kun kovin monen vanhemmat olivat stalinisteja.

Seppo Huhta

6 Comments

 1. Ihme nöyristelijä
  2.7.2023 20:16

  Tämä on juuri niitä asioita joiden vuoksi EI PITÄISI erota. Viher-vassarit löytävät niin kauan jokaisesta nokittavaa kunnes tulee se oikea lapasossu joka niitä nöyristelee. Vilhelm nautti eduskunnan luottamusta joten sillä ei ollut mitään syytä erota. Tällä tempullaan se vain osoitti ettei ole äänestäjiensä arvoinen mies. Ja ensi vaaleissa todennäköisesti putoaa pois temppunsa ansiosta.

  Kansanedustajien ei tarvitse olla kaikkien kavereita. Niiden täytyy osata pätevästi hoitaa maamme asioita. Asia joka edelliseltä hallitukselta oli täyisn hukassa.

  Vastaa
 2. Suomessa ei ole demokratiaa
  2.7.2023 22:32

  Hyvä tilannetta kuvaava artikkeli. Punavihervasemmisto on todellinen syöpä.

  Vastaa
 3. Kimmo Leino
  3.7.2023 06:18

  Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Vihreät on myynyt sielunsa globalismille, joten pienyritysten tuhoaminen on käynnissä; samalla menevät työpaikat.

  Aloitettu on jo vahvasti: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.” ”Lailla 444/2012” kolmisen miljardia euroa pienyritysten omaisuutta kaapattiin pankki-vakuutuslaitoksille maanpetoksen suojissa. ( PL 118 § 3 momentti …kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole…).

  Nyt uusi tehtiin viime hallituksen viimeisillä metreillä: työhyvinvointilaki vaatii yrityksiä tekemään ”suunnitelman”; josta terveysjätit voivat laskuttaa 5 000 – 7 000. Tekemättä jättäminen voi aiheuttaa yrityksen kaatumisen; yhteisösakko ja vielä henkilökohtainen sakko työnjohtajalle päälle.

  Laki astui voimaan 1.6. 2023; eipä ole lehdistö tästä huudellut; muuten ei saada riittävästi pienyrityksiä kaadetuksi ?

  Suomi on vuosikymmeninä saateltu rikollisten virkamiesten käsiin järjestelmällisellä toiminnalla.

  EOA ”päätös” 876/2/05 …Poliiisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ”Hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei itsekriminointisuojan takia voida käyttää oikeudessa.”

  Mm. Matti Vanhanen tällä toiminnolla pelastettiin Valtakunnanoikeudelta.

  Suomen valta käytännössä 2011 perustuslakimuutoksella annettiin WHO:lle ( tämä ei ole salaliittoteoriaa; vaan totisinta totta ): Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 /2010: Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä tulee muuttaa niin, että poikkeusolot sotatilan lisäksi voidaan julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman pandemian seurauksena . ( lakitekstissä sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ).

  Jos haluat pelastaa Suomen lue ja jaa Vastaan sanomat / Suomi rikollisten käsissä; archive.today/kimmoleask.fi ; hyviä lukuhetkiä.

  Vastaa
 4. matti m
  3.7.2023 07:16

  On se marokkolainen terroristi Bouane (tai mikä sen oikea nimi lienee) vaikutusvaltainen. Nyt vielä vuosien jälkeenkin sen tekoset vaikuttaa Suomen ministerien valintaan. Jos olet koskaan kritisöinyt naisten tappamista Turun torilla niin sinulla ei ole asiaa Suomessa luottamustehtäviin ikinä.
  Ne jotka sallivat sen 25 v tai minkä ikäinen lienee Bouanen Suomeen tulevan ja istuttivat sen suomalaisten 10-15v lasten kanssa samoihin peruskoululuokkiin ja antoivat se terrorisoida ja murhata naisia Turun torilla, eivät kuitenkaan ole mistään vastuussa. Heille elämä hymyilee.
  Suomen valtamedia jopa ylisti sitä Bouanea naisia kunnioittavaksi herrasmieheksi uutisoidessaan Bouanesta sen ollessa sairaalahoidossa Hämeenlinnassa pidätystilanteessa saamiensa vammojensa takia.
  Sairasta on nykymeno Suomessa.

  Vastaa
 5. Puolueeton
  4.7.2023 12:09

  Junnila sai 8300 ääntä Varsinais-Suomessa. Tätä äänimäärää pitäisi myös RKP:n kunnioittaa, vaikka sillä ei aivan huipulle päässytkään. Erosta metelöinyt Henriksson sai 12000 ääntä Vaasan vaalipiirissä. Poliitikkojen keskuudessa ei kansalaisista välitetä ollenkaan sen jälkeen, kun äänet on laskettu. Omista aatteista pidetään kiinni ja muut aatteet ovat tuomittavia, vaikka onkin selviä merkkejä, että omat näkemykset johtavat Suomen olojen heikkenemiseen. Se ei ole mielipide, vaan perustuu tapahtumiin. Suomi velkaantui edellisen hallituksen aikana 40 miljardia ja Suomen turvallisuus on heikentynyt, koska aseistusta ja siihen kuuluvia varoja on lisättävä. Lisäksi Venäjältä kuuluu huhuja diplomaattiseten suhteiden katkaisemisesta. Edellisen kerran tämä tapahtui 29.11.39 ja euraavana päivänä venäläiset alkoivat ”operaation” Suomeen.

  Vastaa
 6. IZMyTube Pöyristely
  6.7.2023 08:06

  Junnilan ero oli huonoin peliliike PS.a tähän mennessä.
  Ei ole mitään syytä nöyristellä ja antaa vihervasemmiston joka hävisi vaaleissa päättää mistään PS.n puoluepolitiikasta, mutta koska PS on lähtenyt tälle linjalle mistä varotin ennen vaaleja niin tämä tulee jatkumaan. Takinkääntöjä ja äänestäjien pettämistä…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top