Minun ruumiini, minun valintani – Sinun ruumiisi, yhteiskunta päättää!

Yhdysvaltain vasemmiston kuolemanspiraali hulluuden syövereihin kiihtyy

”Yhdysvaltain vasemmisto on jättänyt planeetan” – Otsikko jota, valitettavasti, ei vielä ole nähty. He asuvat yhä maan pinnalla, vain eri todellisuudessa.

Vasemmisto, joka perinteisesti on ajanut työväestön ja tavallisten ihmisten parasta, ajaa nyt jonkun ”eliitin” ja Big Pharman parasta. Eliitin, johon pääsee, kun vain julistaa olevansa hyvä ihminen. Mitään ikäviä meriittejä tai ponnisteluja ei eliittiin kuulumiseksi vaadita. Itse asiassa, jos henkilö on kaikin puolin ikävä ihminen, on se vain bonusta.

Minun ruumiini, minun valintani – 1973

Abortti, teknisesti ottaen, sallittiin Yhdysvalloissa vuonna 1973. Tapauksen Roe v. Wade yhteydessä Yhdysvaltain Korkein oikeus ”salli” abortit lakiteknisellä kikkailulla. Kyseessä ei ollut kirjaimellisesti aborttien laillistaminen, vaan abortit mahdollistettiin potilas-lääkärisuhteen yksityissuojaan vedoten. Tällä teknisellä siirrolla Korkein oikeus kumosi Texasin abortit kieltävän lain, minkä jälkeen Roe v. Wade, vuosien saatossa, lopulta argumentoitiin läpi Yhdysvaltain jokaisessa osavaltiossa (1).

”Minun ruumiini, minun valintani” tunnetaan feministien sloganina, liittyen naisten ruumiilliseen koskemattomuuteen, usein juuri koskien aborttia. ”Minun ruumiini, minun valintani” edustaa ajatusta ruumiillisesta autonomiasta, ruumiillisesta koskemattomuudesta ja valinnanvapaudesta.

Ruumiillinen autonomia tarkoittaa itsemääräämisoikeutta omaan kehoon ilman ulkoista hallintaa tai pakkoa. Ruumiillinen koskemattomuus on fyysisen kehon loukkaamattomuutta, ja siinä korostetaan henkilökohtaisen autonomian, itseomistajuuden ja ihmisen itsemääräämisoikeuden merkitystä omaan kehoon nähden.

Ihmisoikeuksien perspektiivistä toisen henkilön ruumiillisen koskemattomuuden loukkaamista pidetään minimissäänkin epäeettisenä loukkauksena, pikemminkin rikoksena. Valinnanvapaus kuvaa yksilön mahdollisuutta ja itsemääräämisoikeutta suorittaa toiminta, joka on valittu vähintään kahdesta käytettävissä olevasta vaihtoehdosta, ilman ulkopuolisten tahojen rajoituksia (2). ”No means no.”

Suomessa abortti on yleisesti hyväksytty toimenpide, ei juuri kiistanalainen. Yhdysvalloissa sen kiistanalaisuus jatkuu tähän päivään saakka. Ongelma onkin, että Yhdysvaltain ongelmat tapaavat rantautua Suomeenkin viiveellä, kuten hiljan kävi Oikeusministeriön esitellessä läpeensä rasistisen ohjelman Suomeen konseptiin ”antirasismi” puettuna (3). ”Lipstick on a pig.” Davosin tytöt Valtioneuvostossa naruttivat Anna-Majaa.

Yhdysvalloissa alt-left -demokraatit ovat ryssimässä kaiken, mikä kommunismin perimmäinen tarkoitus on. Ajatus siitä, että kommunismi ei olisi koskaan toiminut on väärä – Se on toiminut joka kerta kun sitä on sovellettu! Kommunismi on aiheuttanut satoja miljoonia kuolemia ja mittaamattoman määrän muuta kärsimystä, niin ihmisille kuin koko maapallolle, mukaan lukien luonto. Riita, kärsimys, tuho – kaikki kommunismin keskeisiä tavoitteita. ”Kriittisiä teorioita”.

Minun ruumiini, minun valintani – 2021

Texas on jälleen abortin kimpussa. Texas on karsinut aborttiklinikoiden määrää kovalla kädellä, sallinut joidenkin kaupunkien itse päättää saako niissä suorittaa abortteja vai ei. Texas haluaa nyt asettaa abortin rajaksi sikiön sydämenlyönnin, mikä olisi noin kuusi viikkoa hedelmöityksestä. Yhdysvaltain Korkein oikeus salli tämän Texasille.

Demokraattien siirto on hölmömpi, sellainen, jota tuskin edes harvat järjissään olevistakaan demokraateista voinevat kannattaa. Abortti sallittaisiin koko Yhdysvalloissa – Läpi koko raskauden!

Lakialoite H.R. 3755 tai “Women’s Health Protection Act of 2021” ajettiin läpi edustajainhuoneessa äänin 218 – 211. Vaikka lakialoitteen nimi on ”Naisten terveydensuojelulaki 2021”, ulottuu se myös ”muihin synnyttäjiin”, kuin vain naisiin (4). Tietysti… Lakiesitys on sietämätöntä luettavaa.
Vain yksi demokraatti, Texasin Henry Cuellar, vastusti aloitetta. Mitä se kertoo demokraattien nykytilasta?

Kyllä. Läpi koko raskauden tarkoittaa jo jotain, joka nostaa jokaisen täysipäisen karvat pystyyn. Se tarkoittaa sitä, että – yhdeksän kuukauden ikäinen sikiö – voidaan abortoida, jos raskaus ”vaarantaa potilaan henkisen terveyden”.

Täysiaikainen, täysin elinkykyinen, sikiö voidaan abortoida, jos esimerkiksi joku tuttu hoitaja antaa siihen luvan. Tällä hetkellä raja kulkee 21-24 raskausviikon välillä. Luvan voi antaa puhelimitse. ”Minä olen vähän allapäin…” Äärivasemmistolainen aktivistijulkaisu, The Guardian, valittelee, että laki tullee torpatuksi Senaatissa missä sydämettömät republikaanit äänestävät sitä vastaan.

Sinun ruumiisi, yhteiskunta päättää 2021 (1984)

Oi ironiaa! Texasin pääkaupungissa, Austinissa, jostain syystä maskeihin (burka 2021) pukeutuneet, luultavasti kokeellisen rokotuksen saaneet naiset osoittavat mieltään Texasin uutta lakia vastaan. Austin on teknisesti ottaen Texasissa, mutta Austin kuitenkin on Texasin Helsinki, punavihreän dystopian keskittymä keskellä muuten vapaata osavaltiota.

On totta, että Texasin aborttilaki on tyhmä. Mutta ei hulluuden tuolla puolen, kuten demokraattien ajama ”synnyttäjiensuojeluohjelma”. Laissa siis sanotaan, että aborttia ei saa tehdä sen jälkeen, kun sikiön sydämenlyönnit huomataan. Oikea lääkäri, joista on globaali pula, voi siis ultraäänelle katsoa sikiötä – ja olla huomaamatta sydämenlyöntejä. Lääkäriä, joka tekisi abortin tämän jälkeen, voitaisiin syyttää vain, jos joku ulkopuolinen tekisi hänestä kantelun. Tämä siis sallisi järjen käytön kliinistä päätöstä tehtäessä, mutta luultavimmin estäisi sen, että 37-viikkoinen sikiö abortoitaisiin.

Ihanat naiset korona-burkhissaan.

Mutta ruumiillinen koskemattomuus? #MeToo? Kehon loukkaamattomuus, ihmisen autonomia, ja itsemääräämisoikeus? Mitä niille tapahtui?

Samoin kuin Yhdysvallat, Suomi on luisumassa kohti totalitarismia, missä ”needle rape”, eli pakkorokotukset, kokeellisilla rokotteilla, joiden mahdollisista pitkäaikaissivuvaikutuksista ei voi tietää kukaan, ja joiden akuutitkin sivuvaikutukset ovat kauan sitten ylittäneet hyväksytyn rajan, ovat monelle normi.
Lääketieteilijöinä esiintyvät henkilöt, kuten vaikka vasemmistolaista autoritarismia ajavat Aki Lindén ja Lasse Lehtonen, ovat suoraan verrattavissa Harvey Weinsteiniin ja Bill Cosbyyn.

Biden admin (Obaman 3.) on jo niin selkeästi asettunut needle rapen aisankannattajaksi, että siitä on turha enempää jauhaa. Sen sijaan on mielenkiintoista todeta, mitä ennen korkealle arvostettu kansalaisoikeusjärjestö American Civil Liberties Union (ACLU) (6) toteaa sivuillaan (7):

”Far from compromising civil liberties, vaccine mandates actually further them.”
”Pakkorokotukset eivät mitenkään riko kansalaisoikeuksia, vaan itse asiassa edistävät niitä.”

Silkkaa Orwellia! Jos ACLU olisi perustettu joskus 1850-luvulla, eikä se koskaan edes olisi ollut järjissään, 1860-luvulla ACLU olisi voinut lähettää sähkösanoman laulavia lankoja pitkin, kera tekstin, missä lukee, että ”Orjuus itse asiassa lisää vapautta”.

Tähän on tultu. Tästä pitää päästä pois. Ei edes tarvitse odottaa, että Davosin tytöt taas huiputtavat Anna-Majaa, tai kiristävät häntä pakkoruotsin poistolla, ja asia rantautuu Suomeen – Suomen Gynekologiyhdistys on jo ilmoittanut aikovansa abortoida neljänneksen, ehkä enemmän, suomalaisnaisten raskauksista koronarokotuksilla. Siitä myöhemmin.

  1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Roe_vastaan_Wade
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/My_body,_my_choice
  3. https://www.extrauutiset.com/oikeusministerion-antirasistinen-kampanja-suomenruotsalaisten-juoni-ruotsalaisen-kolonialismin-yllapitoon/
  4. https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-bill/3755/text?q=%7B%22search%22%3A%5B%22Womens+Health+Protection+Act%22%5D%7D
  5. https://www.theguardian.com/us-news/2021/sep/24/house-democrats-abortion-federal-right-vote
  6. https://fi.wikipedia.org/wiki/American_Civil_Liberties_Union
  7. https://www.aclu.org/news/civil-liberties/civil-liberties-and-vaccine-mandates-heres-our-take/

6 Comments

 1. Veronmaksajat
  28.9.2021 15:47

  Itse asiassa, monilla orjilla oli niin hyvät oltavat tietyissä taloissa että ne halus jatkaa orjuutta vaikka se lopetettiin. Sen jälkeen ne joutui itse tienaamaan ruokansa, vaatteensa ja suojansa. Ihan kuin veronmaksajat Suomessa.

  Vastaa
 2. pöh
  28.9.2021 16:01

  Tässäkin kaiken pahan alku on media.
  Vasemmisto sanoisko peräti laitavasemmisto globalistieliitin voimilla (rahoilla) on kaapannut median lähes joka länsimaassa.
  Taktiikka on sinällään hyvä, ihmiset kun on tottunut luottamaan mediaan ja moni ei kyseenalaista mitään mitä sanovat.
  Myös some on kaapattu ettei vain sitäkään kautta voi totuutta sanoa.
  Suomessa voitte katsoa pelkästään IL juttuja, lähes joka ainoa uutinen missä voisi tulla virallista narratiivia vastustavia kommentteja, niin kommentointi on estetty. Oli kyse sitten koronasta, maahanmuutosta tai vaikka Ruotsin pommien räjähtelyistä..

  Vastaa
 3. Juha
  28.9.2021 16:25

  Punamarxisteilla ei logiikka/järki ole päässyt voitolle kun ideologia täyttää pään

  Vasemmiston suuret nollat (great reset) , Kiuru ja Kurvinen, ovat posket paisuneet pinkeiksi innosta.. hoink, hoink.. sirutetaan kaikki rokotetut!!

  BLM black lives matter.. mustaihoisille apartheidia eikä päästetä niitä julkisiin tiloihin kuten NYCssä, jossa 1,6 milj geenimanipuloimatonta mustaa liikkuu vapaana. Ei liiku enää kauaa, kun apartheid alkaa.. Näinkö myös uudessa epänormaalissa Suo-maassa.. rotusortoa luvassa. 6uild6ack6etter WefWef 🙂

  I can’t breath!!

  https://www.news.com.au/world/coronavirus/australia/coronavirus-victoria-hes-choking-me-cop-grabs-woman-by-throat-for-not-wearing-face-mask/news-story/8097b263b8ea32a7ad56596c800ebfae

  Vastaa
 4. Kuunteleeko kukaan?
  28.9.2021 19:04

  My body my choice – sanoo vauva ja sikiö. Kill Bill Gatesin isä perusti aborttijärjestön Planned Parenthood PP (markkinoi abortteja erityisesti tummaihoisille) ja aborttiteollisuuden. Kill laajensi populaation supistukseen rokotusten kautta.

  Vastaa
 5. juha II
  29.9.2021 02:25

  Eräällä naisella oli päällään T-paita, jossa luki: ”Olen tehnyt 21 aborttia!”

  Yhdysvalloissa abortoitujen sikiöiden teollinen tuotanto eli tarkoituksellinen murhaaminen lääketeollisuuden käyttöön on järjestelmällistä varsinkin ”keihäänkärjen” osoittaessa afroamerikkalaisia, joiden jokaisella asuttamalla alueen liepeillä on abortti klinikka.

  Kun Kiinassa oli ”yhden lapsen” -politiikka voimassa tuolloin ”ylimääräinen” lapsi riistettiin synnytyslaitoksella väkisin äidiltään murhattavaksi!

  Lähitulevaisuudessa voi jo ”abortoida” 5-vuotiaan ja siitä sitten ylöspäin-

  ”Kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden!”

  Eräs saatananpalvoja ameriikoissa sanoi avoimesti abortin olevan sellaisenaan saatanalle uhraamista!

  Missä kommunismi. Siellä kuolema ja elämän vastaisuus, koska ihminen ei ole henkinen sielun omaava olento, vaan materiaa, josta valtio voi määrätä ja hallita pimeiden mielenliikkeidensä mukaan.

  Vastaa
 6. Obelix
  29.9.2021 13:27

  ”Eräs saatananpalvoja ameriikoissa sanoi avoimesti abortin olevan sellaisenaan saatanalle uhraamista!

  Missä kommunismi. Siellä kuolema ja elämän vastaisuus, koska ihminen ei ole henkinen sielun omaava olento, vaan materiaa, josta valtio voi määrätä ja hallita pimeiden mielenliikkeidensä mukaan.”

  Niinpä, lainaamassani sitaatissa on yksi positiivinen ajatus: Kuoleman jälkeen *valtio voi määrätä ja hallita ruumista pimeiden mielenliikkeidensä mukaan* – ainakaan sillä ei ole kuolleelle henkilölle enää varsinaista merkitystä… perinteisessä mielessä.

  Mutta, entäpä jos juuri ”kuollut” havaitseekin olevansa muutaman metrin vuoteella makaavan (ex)kehonsa yläpuolella huoneessa, jonka seinästä tai katosta loistaa kirkas luokseen kutsuva valo => voit huokaista helpotuksesta, sillä sinut on lunastettu ikuiseen elämään, elämässä tekemiesi valintojen perusteella.

  Toisaalta, jos huoneessa on auki oleva houkutteleva ovi, esim. hämärään käytävään, josta kuuluu liikkeen aiheuttamia ääniä => olet suurissa vaikeuksissa iäisyytesi suhteen, koska juuri tämä on se hetki, jolloin sinun kannattaisi _viimeistään_ muistella sitä, mitä sinulle isoäitisi Raamattu kädessään, tai aito uskonnon opettajasi ala-asteella, kertoi Lunastajasi sinulta haluavan kuulla.

  Ps. Tuolta ”matkalta” on myös palannut ihmisiä takaisin, merkittävintä on kuitenkin se, että kaikilla tutkituilla on tarkalleen sama tarina kerrottavanaan, riippumatta siitä, missä päin maailmaa he vaikuttavat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top