Mitä hallitus palvoo?? Päivi Räsänen kysyi, miksi kirkkoja ei avata vaan kapakat?

Hallituksen ravintoloiden avaamista koskevan lainmuutoksen lähetekeskustelussa tänään kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Päivi Räsänen (krist.) huomautti ravintoloiden, joita nyt hallitus ”hallitusti” on avaamassa, muodostuvan helposti koronalingoiksi, mistä onkin kansainvälistä kokemusta niistä maista, joissa koronarajoituksia on jo purettu. Räsänen huomautti puheenvuorossaan, vastauksessaan ministeri Kiurulle, suhtautumiserosta kirkkoihin ja jumalanpalveluksiin verrattuna nyt huolenpidon osakseen saaneeseen ravintolatoimintaan.

Vertaus herättää mielenkiintoisia pohdintoja mm. arvopohjasta johon hallitus tukeutuu.

2 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  19.5.2020 15:55

  Raamattu ja viinapullo ovat keskeisessä roolissa menneen ajan agraari-Suomen kansanperinteessä, edustaen vastakkaisia voimia, huolimatta siitä, että profeetta Siirakilta löytynee viinanjuonnille suopea lause. En ota kantaa siihen, mikä on sosialistin pyhä kirja. -Kukin voi muodostaa oman mielipiteensä.

  Vastaa
 2. Perustuslaki kumoaa karanteenit - VAPAUS !
  19.5.2020 16:45

  PERUSTUSLAKI: Mikään muu laki ei saa olla ristiriidassa perustuslain kanssa. Suomessa jokainen saa vapaasti sanoa mielipiteensä ja ihmiset saavat kokoontua ilman lupaa. He voivat myös valita asuinpaikkansa ja liikkua maassa vapaasti.
  ELI:
  Mitään karanteeneja ei ole tarvinnut eikä tarvitse noudattaa. Ihmiset eivät tarvitse mitään viranomaislupia, mitä ei tarvittu edellisvuosinakaan. Kokoonnutaan vaikka töihin, harkkoihin, matsiin, konserttiin, festareille, kirkkoon tai kapakkaan, ulos tai sisälle. Ei kommarien piipitystä tarvitse totella – vaihtakaa turha maskinne kuulosuojaimiin, jos liikutte piipitysalueella. Mitään maan sisäisiä matkustusrajoituksia ei ole oikeasti ollut, eikä ole eikä tule. Hallitus ja media on vetänyt meitä nenästä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top