Mitä jäi viime vuosista käteen

On tässä taas kyllä saanut hiuksia repiä kun katsoo jengin käytöstä. Joulussa ja Uudessa Vuodessa korostuu se miten kujalla ihmiskunta on. Materialismi, pelko, stressi, ahneus, itsekeskeisyys, kylmyys ym. ajavat edellä vaikka lämmön ja sydämellisyyden rippeitäkin joistain kodeista edelleen löytää.

Me olemme itse tehneet itsestämme niin narsistisia kuin olemme. Emme enää kykene edes tekemään päätöksiä itsenäisesti, saatika kollektiivisesti, selkeissäkään asioissa. Ihmetyttää todella, että vastakkainasettelun vain annetaan jatkua, se ei ole normaalia käytöstä, eikö se jumalauta ala mennä perille.

Lähes kaikessa kerta toisensa jälkeen korostuu ihmisolentojen tarve kiillottaa omaa napaa muiden kustannuksella. Juu, suurin osa on sitä mieltä, että ei enhän nyt minä, mutta ei se niin mene ja jos uskaltaa edes vähän katsoa ja ymmärtää laajempaa kuvaa tajuaisi, että monetkin valinnat ovat menneet itsensä suhteen täysin pieleen.

Tässä teille nyt peili keskeisistä tekijöistä, jokainen joka osallistuu seuraaviin asioihin on narsisti (pienesti tai suuresti).

 1. Tekee työtä jollekin muulle ajaen heidän intressejä (eikä omia, jotka tukevat humaania elämänlaatua kuten tasapaino, hyvinvointi, stressittömyys, välittäminen…), jotta saisi rahaa elää ja ruokkia omaa kuplaa. Tämä koskee kaikkea valtiosta ja korporaatioista yrityksiin ja yrittäjiin, järjestöistä hyväntekeväisyys-toimijoihin, opettajista hoitajiin sekä tietenkin ystävistä perheenjäseniin.
 2. Ei sisäistä sitä tosiasiaa, että lapsien hankkimisessa ja ihmissuhteissa on vastuu, vastuu tukea ja luoda puitteet rakentavalle kehitykselle elämäntiellä. Ei lasten tai yleensä ihmisten omistaminen ja muokkaaminen oman egon jatkeeksi tai omien traumojen käsittelemiseen ole oikein, se on itsekästä ja surullista. Suurin osa on varmaan onneksi jo oivaltanut, että päiväkodista ihan koulusta tai yliopistosta valmistumiseen asti lapset ja nuoret lähetetään lähes joka päivä sellaisen järjestelmän huostaan, joka ohjelmoi heitä epäedullisella tavalla. Kotiin tulee vain iso kasa ongelmia (harhaanjohdetut lapset ja nuoret), joiden kanssa harva jaksaa taistella saatika sitten aidosti ratkaista niitä yhteiskunnan toteuttamia kasvatus virheitä. Miettikää, että moni vanhempi oikeasti viettää päivänsä ja iltansa taistellessa omaa lasta vastaan, se vasta sairasta onkin. Todettakoon tähän, että tämänkin teemme itsellemme koska myönnytämme ja annamme liikaa huomiota ja tilaa.
 3. Antautuu pässien johdettavaksi mikä on se suurin ja ultimaattinen rikos. Siinä on oikeasti turha jumalalle tai suuremmille voimille yrittää puhua koska siellä ollaan jo kauan oltu häpeämässä silmät päästä. Siellä ihmetellään, että miten nuo tyypit onnistuivat tekemään itsestään tuollaisia saamattomia selkärangattomia pelkureita ja itsensä sekä ympäristönsä tuhoajia ja hyväksikäyttäjiä.

Se historiasta tuttu ‘serpent, a noxious creature that creeps, hisses or stings’, eli liskomainen olento, joka hiipii, sihisee tai pistää on saanut meistä vallan. Tätä me kollektiivisesti olemme, hyväksikäyttäjiä ja lieroja, jotka vain haluavat hallita ja haalia rikkauksia toisten kustannuksella koskaan antamatta mitään takaisin edes ajatuksen tasolla.

Luonto näyttää vihansa meille

Maailma on muuttunut ja on muuttumassa radikaalisti koska ihmiset sairastuivat sairauteen nimeltä narsismi. Se on niin ilmiselvää koska kaikelle ahneudelle ja välinpitämättömyydelle ei näy loppua. Nykyään lähes kaikki (politiikka, valtio, suuryritykset, instituutiot…) ovat kylmiä ja julmia. Ei siellä ajatella minkään ihmisen tai edes kansalaisen parasta vaan keskitytään siihen miten johtaa ihmisiä harhaan lapioimalla sontaa heidän kurkusta alas. Eli mikä kuvaisi tätä tilaa paremmin kuin se käärme, josta meitä on historian saatossa niin monesti varoiteltu.

Kaikki mitä puollamme on kulissia ja se joka sen oivaltaa voi siirtyä elämään elämää, josta ehkä joskus voi todeta, että sillä oli substanssia ja merkitystä itselle ja ympäristölle. Tässä hetkessä en tunne montaakaan ihmistä niistä omista tuhansista kontakteista, jotka olisivat arvokkaan elämän itselleen pystyneet luomaan. Mitä järkeä on kulkea elämä läpi tilassa missä on oman mielensä ohjelmoinut tottelemaan, tukemaan, jopa palvomaan kaikkea sontaa ympärillä. Ei kannata kaverit oikeasti, siellä ei nimittäin ole mitään muuta kuin lisää harhaluuloja joihin olemme jo tukehtumassa.

Vuodesta toiseen, da dirlan da…

Olisi tietenkin ollut kiva tuoda joku hyvä uutinen tähän Uuden Vuoden jatkeeksi mutta se olisi mielestäni vastuutonta ja ei todellakaan sopisi teemaan. 2020 ja 2021 ovat olleet surullisia vuosia, joissa nähtiin konkreettisesti juuri miten valmiit ihmiset ovat pettämään toisensa, vainoamaan ja ahdistelemaan kanssaihmisiä valtioden ja korporaatioiden ajaman massahysterian ja pelon ohjaamana.

Näitä vuosia jota elämme ei tulla unohtamaan koska se mitä ihmiskunta edustaa pahimmillaan on todella päästetty valloilleen. Minulle on nykyään aivan sama mitä jengi päättää tehdä, tajusin kulkea kohti omavaraisuutta ja omaa tietä jo kymmeniä vuosia sitten koska tämä on ollut meidän edessä koko ajan. Vuosikymmenen olen näistä asioista puhunut ja aniharva kuuntelee, no nyt ei enää riitä aikaa siihen kun pitää huolehtia omasta selviytymisestä, sellaista se on. Menkää siis piikille jos niin haluatte, siitä vaan, mutta toivon oikeasti, että ne harvat joiden soluissa vielä henkeä piisaa ymmärtää miten tärkeää on avata silmät ja herätä horroksesta.

Löytäkää oikeasti se oma voima ja rohkeus tehdä merkityksellisiä asioita ja olla enemmän sitä mitä sisimmässämme olemme koska pinnallisuus ei ole minkään arvoinen valuutta enää, ei koskaan ollut. Oma voima joka käytetään hyvään, positiiviseen ja esim. yhteisöllisyyteen (otetaan muut ja heidän tila huomioon), se on se juttu, sillä pääsee irti näistä iilimadoista, jotka kohta imee meistä hengen lisäksi sielun.

Tsemppiä kaikille uuteen ja ollaan nyt vaihteeksi ihmisiksi, jooko.

2 Comments

 1. juha II
  2.1.2022 20:19

  Suomen alennustila on sanoinkuvaamatonta. Koskaan Suomen valtion historian ajalta maamme ei ole ollut niin kuralla ja joka yhteiskunnan osa-aluetta aina sen perustaa myöten on sellaisen vararikon kourissa, että se voitaisiin julistaa ilmeenkään värähtämättä ROSKAPANKIKSI!!!

  Ja tähän syypäänä voidaan pitää Suomen umpityhmää ja zombie kansaa, joka katsoo kuin nukkumahalvaantunut kuinka sen elämä ja elämänmuoto puretaan kuin kiertävän tivolin rakenteet ja laitteet siirrettäväksi uudelle paikkakunnalle!!!

  Suomi ei ole enää suomalaisten vaan ylikansallisten korporaatioiden, globalisti-kommunistien, EU:n ja YK:n siirtomaa ja ylikansalllisten ryöväri lääketeollisuuden yksi suuri koelaboratorio, jossa ME olemme vain kaneja eikä muuta!!!

  Vastaa
 2. Obelix
  2.1.2022 22:31

  ”Ja tähän syypäänä voidaan pitää Suomen umpityhmää ja zombie kansaa, joka katsoo kuin nukkumahalvaantunut kuinka sen elämä ja elämänmuoto puretaan kuin kiertävän tivolin rakenteet ja laitteet siirrettäväksi uudelle paikkakunnalle!!!”

  Totta joka sana! Mutta kaikkein eniten minua häiritsee näiden viekkaus! Ylikansallisten korporaatioiden, globalisti-kommunistien, EU:n ja YK:n siirtomaa ja ylikansalllisten lääketeollisuuden suuri koelaboratorio: LUE; tähän mainitsemaasi ryöstöön ko. koelaboratorion käyttämä _laillinen_ ”tuhon työkalu”, nimittäin oma HALLINTOMME, joka kokonsa puolesta voisi hoitaa 20miljoonaisen kansakunnan byrokratiat!

  Kysymys: Tämänkö operaation takia maamme Hallinnon _täytyy_ olla niin jättimäinen? Ilmeisesti, koska pimeyden töitä on paljon, ja ne työthän yleensä tehdään kohteilta – niiden itse sitä huomaamatta – eli ryöstettäviltä virallisesti salassa, kunnes ryöstö on loppuun suoritettu.

  Ps. Ja me suomalaiset vielä itse _maksamillamme_ veroilla, ylläpidämme tämän tivolin rakenteet (hallinto) ja sen (myyrän)työntekijät, jotka johdattavat kansan siltä väkisin otetuilla rahoilla omaan tuhoonsa!

  Pss. Ja kuka muukaan tämän kusetuksen voisi tässä MITTAKAAVASSA tehdä, kuin kaiken paskan virallinen valvoja, suojatyöpaikoissaan pönöttävä, kaikkea valvova HALLINNOIJA?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top