Mitä mummut ja pappat oikein jonottaa? Vastaus: Ruisrock lippuja tietenkin!

Tänään huomattiin pitkä ja kiitettävän muhkea jono Kristiinankadulla Turussa. Ei siinä mitään, mutta väkisinkin pisti silmään jonottavien ihmisten ilmeisen iso ikäjakauma. Oikein oli pysähdyttävä muina turisteina paikalle kuvia räpsimään ja aloittaa pienet tutkivat journalismit aiheesta, sillä olihan tämä nyt vallan kiehtova tapaus.

Luonnostaan hopeanharmaiden kuontaloiden kirjoa katsellessa alkoi päässä väkisinkin pyöriä mietteet, kuten: ”Onkohan tänne tulossa joku esitys/esiintyjä, jota tämän ikäluokan ihmiset jonottavat näkemään” ja ”mitähän edes noin seitsenkymppiset ylipäätään kuuntelevat”???

Vastaus jonotus intoon selvisi aivan hetken kuluttua: Seniori kansalaisemme jonottivat Ruisrock lippuja.

Tänä vuonna Yli 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Ruisrockiin valitsemanaan festivaalipäivänä. Festivaali alkaa ylihuomenna, 6.7.2018 ja kestää kaksi päivää. Lisäksi lipun saaneet saavat matkustaa kyseisenä päivänä maksutta vesibussilla Turun keskustasta festivaalialueelle ja takaisin.

Yli 70-vuotiaiksi lasketaan kaikki, jotka täyttävät 70 vuotta viimeistään vuonna 2018. Rannekkeita on rajallinen määrä, ja niitä jaettiin Ruiskioskilla Turun keskustassa tänään keskiviikkona 4.7. klo 11 alkaen. Ruiskioski sijaitsee tänä vuonna Kristiinankadulla, Hansan kivijalassa.

Pakko kiittää, että on kyllä aivan mahtava idea! Toivotamme eXtrauutisten puolesta sekä esiintyjille, että kaikenikäiselle festariväellä hauskaa, turvallista ja kaikinpuolin iloista elämyksellistä juhlaa!

1 Comment

  1. Miina
    5.7.2018 11:28
    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top