Mitä tällä videolla tapahtuu? (Päivitetty Panu Huuhtasen lausunnolla)

Kuvattu eilen Helsingin Narinkkatorilla. Joukko ilmeisesti kurdeja kävi paikalle tulleiden kännykkävideoita kuvaavien kimppuun.

Extran kuulemana Panu Huuhtanen kertoo sairaalassa todetun hänelle kyynerluun murtuman, joka ei ole deformoitunut mutta kipsattu. Vamma on vasemmassa kädessä, ja aiheuttaa ainakin kuukauden sairasloman. Poliisi on ollut yhteydessä Huuhtaseen.

Huuhtanen kertoo muitakin epäiltyjä pahoinpitelyitä tapahtuneen samassa yhteydessä. Poliisi kertoi myös Huuhtaselle paikanpäällä, ettei kurdien mielenilmaisua keskeytetä vaikka sen yhteydessä on tapahtunut rikkomuksia. Huuhtasen päätelmien mukaan päätös on tehtyt ylempänä, kentällä olevat poliisit toimivat vain sen mukaan kun käsketään.

Poliisi ei ollut paikalla kurdien mielenosoituksessa, koska ilmeisesti kurdien mielenosoitusilmoitus oli juuttunut johonkin, eikä partioita oltu paikalle lähetty. Poliisi tuli vasta tilanteen jälkeen, Huuhtasen kutsumana.

Viisi eri henkilöä on jättänyt eilisistä tapahtumista rikosilmoituksen.

10 Comments

 1. Heino Keppi
  24.3.2019 14:12

  Mitä wittua nuo pellet muka mieltään osoittavat? Jos he suomalaisilta jotain sympatiaa haluavat, niin eivät sitä saa ainakaaan tuollaisella käytöksellä.
  Elukat wittuun täältä!

  Vastaa
 2. Janis Petke
  24.3.2019 14:14

  Suomalaiset voisivat sympatisaarata näitä äijiä heidän asiansa vuoksi, mutta ei kyllä tuollaisella käytöksellä

  Vastaa
 3. Näin ei voi jatkua
  24.3.2019 15:30

  Näyttää siltä, että suomalaiset eivät saa enää liikkua omassa maassaan vapaasti, kun rinnakkaisyhteiskunnat ovat vallanneet joitain alueita omikseen. Nykyään jo pelkkä läsnäolo yleisellä torilla näyttää olevan peruste pahoinpitelylle. Poliisi on voimaton ja tahdoton tekemään asialle mitään. Miksi tämä selkkaus ei ole valtamediassa? Jos osat olisivat toisinpäin, olisi asia joka mediassa kissankokoisilla kirjaimilla.

  Vastaa
 4. Matti
  24.3.2019 15:41

  Piruako noista, muutama apina mölyämässä. Ei ois pakko mennä. Tulee se vielä aika, kun näitä kaikkia loisia tosissaan aletaan häätää tästä maasta.

  Vastaa
 5. Ilmari Suunto
  24.3.2019 15:44

  Laittomasta kokoontumisesta kanssa nostettava syyte. Jollain videoista näkyy tuo auton rekisterinumero . Siitä antavat lippuja porukalle. Oltava järjestäjä tai tuntee järjestäjän.

  Vastaa
 6. VMP
  24.3.2019 19:21

  Erdoganilta on jääneet hommat kesken.

  Vastaa
 7. Heikki Palonen
  24.3.2019 22:23

  Onhan se Erdogan hirveä sotarikollinen kun haluaa pistää vastaavan – mutta huomattavan tulisemman (pommein ja raketein) ja 30 vuotta jatkuneen – touhun Turkissa loppumaan. Mukaanlukien Turkin naapurimaista rajaseudulta käsin harjoitetun vastaavan. Porttikielto Suomeen tuollaisille, kiitos!

  Vastaa
 8. Sanna Inkeroinen
  25.3.2019 13:31

  Tarviiko sinne mennä ärsyttämään ja tunkemaan kameraa toisten naamalle. Hermo menee teihin jo ruudun takaakin katselussa.

  Vastaa
 9. Nimetön
  25.3.2019 20:48

  No jumalauta, kurdit on juuri tuhonneet kalifaatin, jonka johdosta pakolaisvirrat Lähi-Idästä Eurooppaan tyrehtynevät piankin, ja Suomen ”maahanmuuttokriittiset” vastustavat kurdeja. Mahtavat siis kannattaa jihadisteja ja pakolaisvirtoja. Haistakoot pitkän paskan. Heidänhän pitäisi sekä onnitella että kiittää kurdeja hyvin tehdystä työstä koko Euroopan puolesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top