Mohamad Ali vangittu epäiltynä todennäköisin syin Turun Stålarminkadun henkirikoksesta

Turussa Stålarminkadulla 30.09. tapahtuneesta henkirikoksesta epäilty mies vangittiin tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Vangitsemisperuste oli epäily murhasta todennäköisin syin. Istunto pidettiin ilman yleisöä.

Vangittu Mohamad Ali on syntynyt vuonna 1993. Syytteen nostamisen määräajaksi asetettiin pyynnön mukaisesti 08.12.2020. Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Joachim Mattfolk Turun poliisista ei vielä aamulla voinut vahvistaa Extralle, millä rikosnimikkeellä asiaa tutkitaan. Hän ei myöskään ottanut kantaa alempana julkaisemaamme silminnäkijän kertomukseen.

Keskiviikkona (30.09.) iltapäivällä puukotettiin henkilöä Stålarminkadulla Turussa, lähellä päiväkotia. Poliisi otti paikalta kiinni nyt vangitun epäillyn. Rikoksen epäillään tapahtuneen yksityisasunnossa. Rikoksen uhri on vuonna 1989 syntynyt mies.

Silminnäkijän kuvaus tapahtumanpaikalta

Extrauutisten lukija lähetti havaintoja henkirikoksen tapahtumapaikalta. Silminnnäkijän mukaan rikoksen uhri menehtyi.

”Olin tänään todistamassa hyvin ikävää tapausta Stålarminkadulla Turussa. Olin koiran kanssa liikkeellä, jolloin ihmettelin mikä kiire poliisilla on, kun ajoivat selkäni takana olevaan pihaan.

Kysyin eräältä mieheltä, mitä täällä on tapahtunut. Hän vastasi, että mies -kurkku auki- juoksi portaikosta ulos. Ensimmäisen kerran näen kun poliisi menee kilven ja koiran kanssa sisään Glock (virka-ase) kädessä. Päiväkodin pihamaalla aidan takana lapset ihmettelivät, miksi on pii-paa autoja koko paikka täynnä.

Poliisi hätyytteli vanhempia viemään lapset pois, eli älkää näyttäkö tälläistä lapsille. Uhri kannettiin ambulanssiin, en viitsi kuvailla minkänäköinen hän oli. Odottelin pienen matkan päässä, kuka sieltä tuodaan ulos: Pitkä musta parta, ns ”yksittäistapaus”.

En häveliäisyys-syistä viitsinyt kuvata uhria enkä raudoissa olevaa tyyppiä. Nyt kuulin, että uhri on ambulanssissa kuollut. Tässä kaksi kuvaa paikalta.”

Lukijan kuva

Poliisi tiedotti asiasta 01.10.2020 klo 15.00:

Poliisi tutkii Stålarminkadulla, Turussa, eilen 30.9.2020 iltapäivällä tapahtunutta henkirikosta. Henkirikos tapahtui Stålarminkadun päiväkodin lähellä olevassa talossa, yksityisasunnossa. Päiväkoti ei liity tapahtumiin. Poliisi on ottanut yhden miehen kiinni ja hänet on pidätetty. Henkirikoksen uhrina on 1989 syntynyt mies.

Tutkinta on alkutekijöissään, minkä takia poliisi ei tässä vaiheessa tarkemmin kommentoi rikosnimikettä, tapahtumien kulkua tai muita tutkintaan liittyviä seikkoja. Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan ensi viikolla.

17 Comments

 1. Peruskauraa 2020
  2.10.2020 15:03

  Oletan että Juha Sipilä on shokissa. Taas.

  Vastaa
 2. Juha
  2.10.2020 15:22

  Vasemmistosuvakeilta voi odottaa seuraavanlaisia kommentteja: Meillä on unelma.. yksittäistapaus.. nämä korkeastikoulutetut kirurgit vaan tarvitsevat harjoitusta.. uhrihan ************ juoksi törkeästi lapsia pelottelemaan päiväkodin viereen ennen kuin ***********, joten uhrin syy siis..
  Poliisi: On myös mahdollista, että rikosnimike vielä muuttuu tutkinnan aikana.

  Onneksi on extrauutiset, joista saa faktaa, toisin kuin TSsta

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   2.10.2020 16:17

   Vältetään dramaattisia yksityiskohtia, sopiik?

   Vastaa
   1. Juha
    2.10.2020 18:29

    ok.. harmi kun ei pääse kommenttitekstiä editoimaan jälkikäteen.. joskus tulee hölmöä tekstiä.. myönnetään

    Vastaa
 3. Los6666
  2.10.2020 15:43

  jälleen se kulttuuri rikastui ,👍
  fuck the *****

  Vastaa
 4. Pate
  2.10.2020 15:47

  Uuuuullllaaaaaatuuuuus!
  Ihan kuten epäiltiin, vain yksittäistapaus taas vaihteeksi. Johtui vaan taas kerran mielenhäiriöstä. Nyt äkkiä lisää rahaa kotoutukseen ja enemmän limit:ä kela-gold:iin ja kaikki on taas kunnossa.

  Vastaa
  1. Jarmo
   2.10.2020 17:07

   Varmaan tullu äitiä ikävä

   Vastaa
 5. KreiviKalergi
  2.10.2020 15:48

  Että ihan Mohamad Ali. Kovasti arvostin lähes kokonimikaimaansa ja hänen värikkäitä otteitaan kehäneliössä. Meille sitten heruukin rikkautta tällaisten halpojen kopioiden muodossa joiden anti on tullut todistettua lukuisia kertoja viimeisinä vuosina. Enpä muista aiempina vuosikymmeninä irti leikattuja ***** ja halal-tyyliin ******************** surmaamistapoina. Mutta tietenkin pitää vain ymmärtää ja suvaita. Hän rakasti. Hän oli uhri. Hän oli rakenteellisen rasismin kohde.

  Vastaa
 6. juha.
  2.10.2020 21:46

  Valpon ei ota kantaa kuin ”luokkavihollisten” tekemättä jättämättömyyksiin. eli pelkkä olemassaolokin on rikollista ”vapaassa maassa” ja maassa, jossa on ”uskonnonvapaus”!

  Vastaa
 7. IKirouta
  2.10.2020 22:33

  ”Että ihan Mohamad Ali.” Rehvakas nimi tuo uskottavuutta tuleviin käräjöinteihin?
  Näitä Ali- Muhamed caseja tulee ja tulee.
  Milloin tämä Suomalainen lammas-lauma alkaa antamaan pataan näille Euroopanvaltaajille?
  Sitä odotellessa?

  Vastaa
 8. murre riepunen
  3.10.2020 07:45

  Mies Turun seudulta surmasi keskellä päivää, silpaisi kaulan poikki, kuten heidän perinteiseen rituaalii kuuluu. Valtamedian kauhistelut eivät johtuneet miehen kurkusta valtoimenaan suihkuavasta verestä jonka seurauksena henkilö menehtyi, vaan tapahtuman lähistöllä sijaitseva päiväkoti, näkivätkö lapset, ja mitä näkivät. Valitettava meno on sellainen, että suomalaisten on tähän uuteen kulttuurin vaan totuttava, päiväkodeista alkaen uuden kulttuurin on jalansija saatava, meitä ikäloppuja ei hetkauta enää kurkku auki viilletty vastaantulija, jonka kintereillä ” mustapartainen ” viimeistelee tekoaan mölinää pitäen.

  Vastaa
 9. Kock
  3.10.2020 11:44

  Ohisalon olisi pitäny mennä paikalle säälimään tekijää ja luvata kaikki tuki tälle!! Tulee tämäkin murhaaja maksamaan veronmaksajille taas miljoonan kun makailee suomalaisessa vankila-lepokodissa!!

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   3.10.2020 20:18

   Ohisalon energia kuluu maahamme tunkeutuneiden *****pintaisten *****lasten säälimiseen ja niiden saamiseen suurin joukoin lisää maahamme – ”turvapaikanhaku on perusoikeus” eikä se maksakaan kuin vähintään runsaat kolme miljardia euroa vuodessa suomalaisten veronmaksajien piikkiin otetettua uutta ulkomaanvelkaa aikaisemman päälle.

   Vastaa
 10. Wiljo
  3.10.2020 17:20

  Pohjaanpalanutta puuroa syönyt.

  Vastaa
 11. Tommi Auvinen
  4.10.2020 11:14

  Yllätys lähellä päiväkotia kiinniotto

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   4.10.2020 12:07

   Onnex väkivaltaiselle viihteelle on lätkästy ikärajat, ettei skidit nää ku sheriffi ampuu roiston länkkärissä. Ei tuu traumoja.

   Vastaa
 12. Ano Nyyminen
  6.10.2020 13:43

  Näin se kulttuuri rikastuu! Silakkaväen unelma toteutuu päivä päivältä yhä nopeammin… Kriittinen piste on n. 6% (muslimien osuus väestöstä). Tutkimusten mukaan, tämä luku kun ylittyy, alkaa rytistä todenteolla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top