Moottoripyöräilijä menehtyi liikenneonnettomuudessa Paraisilla

Paraisten Nauvolla tapahtui tänään sunnuntaina  yhden aikoihin iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa menehtyi moottoripyörän kuljettaja.

Moottoripyöräilijä kaatui toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajaessaan Saaristotietä kohti Korppoota. Kaatumisen jälkeen moottoripyörä törmäsi vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Vuonna 2002 syntynyt moottoripyöräilijä menehtyi tapahtumapaikalle. Henkilöauton kyydissä olleet kaksi henkilöä eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta tutkivat onnettomuuden ja selvittävät siihen johtaneita syitä.

1 Comment

 1. Mr. Darwin
  13.6.2021 21:49

  No, voin olla jälleen kyynnen tai kylmä/tyly, mutta näitä saisi sattua enemmän. Ei varmaan tänäänkään riitä 100kpl moottoripyöriä jotka tuosta 50m päässä olevasta T-risteyksestä kiihdyttivät ykkösellä rajoittajaa ja kakkosella rajoittajaan. Kolmosella ei enää vedätetty rajoittajaan. Kylälle päin lähdettäessä on sentään 50km/h rajoitus. Ja kaikki tietävät paljonko kyykkymopo kulkee kakkosella kun mennään rajoittajaan.

  Tuonne toiseen suuntaan kanssa kiihdytettiin aina niin paljon kun mopota lähti ja äänet kuuluivat sen 10km jonka jälkeen ne katoavat harjun taakse. Mutta sen 10 km voi kuunnella kun mottoria rääkätään sen minkä irti saa. Nopeusrajoitus siihen suuntaan on 60km/h. Ja tätä tietä käyttävät lapset kouluun mennessään sekä ihmiset kylille kulkiessaan. Maanteipyöräilijät saavat keskisormea kun uskaltavat ajaa ”kahta rinnan”, eli vaihtaa vetovuoroa kuten joukkueajossa tehdään. Se kun on jatkuvaa vuoronvaihtoa.

  Niin että näitä ei koskaan kuole liikaa. Tuntuu että niitä sikiää nopeammin kuin poistuu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top