Moottoripyöräilijä menehtyi poliisia paetessaan

Salossa poliisia pennut moottopyöräilijä menehtyi ajettuaan punaisia päin. Poliisi on huolissaan sivullisten toimista onnettomuuspaikalla.

Moottoripyörä ajoi eilen 28.9.19 poliisipartiota vastaan Salossa Sepänkadulla. Moottoripyörä ajoi 40km/h nopeusrajoitusalueella poliisiautossa olleen tutkan mukaan nopeutta 69km/h, jonka johdosta poliisi kääntyi moottoripyörän perään. Moottoripyörä kuitenkin katosi poliisin näkyvistä välittömästi ja seuraavaksi poliisi sai havainnon moottoripyörästä tie 110 ja Hämeentien risteyksessä. Risteyksessä moottoripyöräilijä oli ajanut kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla. Moottoripyöräilijä oli onnettomuudessa ajanut tietä 110 Turun suunnasta ja ohittanut punaisiin liikennevaloihin pysähtynyttä autojonoa oikealta, jatkanut päin punaista liikennevaloa, osuen risteävää Hämeentietä ajaneen henkilöauton oikeaan kylkeen.

Henkilöautossa oli 3 henkeä jotka eivät loukkaantuneet vakavasti.

Moottoripyörän kuljettaja oli 1981-syntynyt mies.

Poliisi haluaa taas muistuttaa erittäin ikävästä ja vaarallisesta toiminnasta jota tälläkin onnettomuuspaikalla tapahtui. Sivulliset pysähtyvät onnettomuuspaikalle ja alkoivat kuvata kännykkäkameroilla onnettomuuspaikkaa. Sen lisäksi että toiminnalla vaarannetaan pelastustoimia, aiheuttaa se ruuhkia sekä se lisää riskiä lisäonnettomuudelle ja loukkaan uhrien yksityisyyttä.

1 Comment

  1. Veijo Hoikka
    30.9.2019 07:15

    Moottoripyörilijä vaaransi liikenneturvallisuutta ajessaan 69 km/h. Poliisi eliminoi vaaran aiheuttajan. Lisäksi saivat kännykkäkuvaajat huutia aiheuttaessan ruuhkia vaikeuttaen pelastustoimia, jotka poliisi kuitenki pystyi hoitamaan, 75 % jäi henkiin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top