MTV ja Sanoma Oy:n mediat (HS ja IS) levittävät CNN:n valetotuuksia suomalaisille

Oxford-Reutersin 10. globaali raportti median luotettavuudesta kertoo, että luottamus valtamediaan USA:ssa on alinta koko maailmassa ja että se on korkein Suomessa:

”Finland remains the country with the highest levels of overall trust (65%), and the USA now has the lowest levels (29%) in our survey.”

Yhdysvalloissa kansa ei enää usko, mitä neomarxilaiset aktivistit, jotka kutsuvat itseään journalisteiksi, kirjoittavat ja puhuvat.

Media on siirtynyt oligarkkien (esim. Jeff Bezos; WaPo ja New York Times, kohta myös CNN?) ja kiinalaisten omistukseen, ja aiempi lievästi vasemmalla ollut sisältö on muuttunut äärivasemmistolaiseksi kertomukseksi, jossa rummutuksen teemoja ovat Donald Trump, avoimet rajat, ilmastonmuutos, luontokato, LBGT-oikeudet ja ylipäätään neomarxilaisen identiteettipolitiikan kaikin puolinen edistäminen.

Tärkeät asiat kuten USA:n eteläisen rajan valtava laittomien siirtolaisten vyöry (kaksi miljoonaa tänä vuonna) Bidenin valtaantulon jälkeen, presidentti Joe Bidenin kognitiivinen alamäki ja USA:n demokraattien hallinnoimien suurkaupunkien räjähtänyt rikollisuus jätetään raportoimatta.

Perinteinen journalismi on kuollut

Vaikka luottamus valtamediaan on Suomessa suurinta maailmassa, suuri osa – 35% väestöstä – ei luota valtamedian sisältöön meilläkään. Se on suuri luku, vaikka se on pienin luku koko maailmassa.

CNN on menettänyt nyt 2/3 katsojista ja se on tällä hetkellä valtamedian rappion ruumiillistuma USA:ssa.

Pari päivää sitten Michael Wolff niminen demokraattiaktivisti, kirjailija ja keskeinen Donald Trump -kriitikko haukkui suorassa CNN:n lähetyksessä äärivasemmistolaisen ”tähtiankkurin” Brian Stelter’n päin naamaa. Wolff haukkui Stelterin ja CNN:n niin voimakassanaisesti valehyveellisyyden, valeuutisten ja valetotuuden levittäjänä, että siitä lentää lastuja vielä pitkään.

Voi sitä riemua ja hohotusta, mikä on syntynyt konservatiivikommentaattoreiden kuten Foxnewsin Tucker Carlsonin keskuudessa. Muistutettakoon, että Suomessa keskeiset suomalaiset uutiskanavat (MTV ja Sanoma Oy) ovat jo viitisen vuotta tehneet sisältöyhteistyötä CNN:n kanssa.

Suomessa luullaan laajalti, että CNN on luotettava uutiskanava, vaikka kansan silmissä USA:ssa sen uskottavuus vertautuu lähinnä tupakkateollisuuteen.

Mikko Paunio

P.S.
Usarin ylläpito nosti blogini toimituksen valintoihin ja sitten poisti blogin, kun yksi kommentoija kirjoitti, CNN:ään 45% luottavan ja 37% ei luottavan, ja että Foxilla luvut olivat (35 ja 46) luottamuksen/ei-luottamuksen suhteen. USA:n otanta ei ole satunnaisotos vaan poliittisten ryhmien suhteen ilmeisesti jollain ryväsotannalla painottamalla eri poliittisia ryhmiä tehty otos, joka suosii demokraatteja. Online survey on tehty alkuvuodesta, jonka jälkeen CNN on menettänyt 2/3 katsojista kuten kirjoitan. Kaikkien USA:n isojen mediatalojen kansallisten (national) uutistoimitusten luottamus oli alle 50 % tässä ihan alkuvuodessa tehdyssä surveyssä. Vain isojen meditalojen paikallisuutiset nauttivat hieman yli 50 % (58%) luottamusta tässä demokraatteja suosivassa otannassa.

Viitteet:

25 Comments

 1. Jaakko Kaalepinpoika
  20.7.2021 12:50

  Harmi kun en löydä nyt taulukkoa, jonka näin ohimennen pari päivää sitten : siinä listattiin eri kanavien uutislähetysten katsojamäärien ja nettisivulatausten määrät ~50 suurimmalla US uutissivustolla/medialla parin vuoden ajalta.

  Mutta lähes kaikki katsojamäärät ja lataukset olivat romahtaneet, eniten taisi olla juuri CNN , miinusta oli jotain 65 prosenttia vähän yli vuoden takaiseen, washington post miinus 30 prossaa, jne. Vain muutama uudempi ’ei-perinteinen’ media oli pitänyt pintansa, mutta kaikki suuret vanhat romahtaneet.

  Mahtaa olla mainostulojen menetykset runsaat ? ”Get woke , get broke” Niinhän sanonta taitaa mennä…

  Vastaa
 2. pöh
  20.7.2021 12:56

  Suomessakaan tuskin kaikkialla luotto mediaan on kovin kova, mutta vähän liikaa silti.

  Miettii korona uutisointia, niin kauhulla uutisoidaan että siellä ja täällä on altistunut joku jollekin koronalle ehkä mahdollisesti? Isot otsikot.
  Mutta ei sanan sanaa viranomaisten tiedoista kuinka piikkeihin on kuollut Suomessakin vähintään se 100 ihmistä (Fimea)
  Ja euroopassa kymmeniä tuhansia, ja ne on ihan viranomaisten tietoja mutta sanallakaan ei uutisoida missään.

  Vastaa
  1. PLÖSÖ
   21.12.2021 16:37

   100 ilmoitusta kuolemasta eivät ole 100 varmaa piikistä kuollutta ihmistä. Ilmoittaja kun voi olla kuka tahansa, joka vain epäilee jonkun kuolleen piikkeihin.
   Suomessa edelleen kuolinsyyselvityksen tekevät lääkärit tai oikeuslääkärit, eivät tavalliset kansalaiset tai hoitajat tai muut asiaan perehtymättömät tavikset vain ilmoittamalla.

   Niin pitää ollakin. Muutoin jäisi monissa tapauksissa oikeat, todelliset kuolinsyyt selvittämättä ja tilastointi vääristyisi ja pahimmillaan jopa murhatkin jäisivät selvittämättä. Kysyt ehkä, miten muka. Noh, myrkytät vaikka vaimosi, joka on juuri ottanut piikin ja ilmoitat Fimealle kuolinsyyksi piikin, joka sitten menee kenenkään tutkimatta suoraan tilastoihin. Kukaan ei kysele perään.

   Vastaa
 3. jj.t
  20.7.2021 12:59

  hyvin ja ytimekkäästi ilmaistu.

  Vastaa
 4. Juha
  20.7.2021 13:38

  Suomalaiset ovat siis maailman harhaanjohdetuin kansa..

  Vastaa
  1. PLÖSÖ
   21.12.2021 17:00

   Vähiten harhaanjohdettuja ovat varmaan he, jotka pitävät jotain infowarsia tai mv-lehteä luotettavimpina?

   Putkosen viestintää: ”MV-Lehti keskellä massiivista NATO:n Infostorm hyökkäystä.”

   Kuka oikeasti voi uskoa, että NATO:a kiinnostaisi paskan vertaa joku MV-lannanlevitysjulkaisu?

   Vastaa
 5. Huru-ukko
  20.7.2021 15:33

  Eikös ne siellä jenkkilässä antaneet uuden nimen tälle CNN kanavalle? Clinton News Network. Jo vuosia sitten…

  Vastaa
 6. Obelix
  20.7.2021 16:15

  Olipas viihdyttävä pläjäys Pauniolta. On rentouttavaa lukea tekstiä, jonka kirjoittajalla on runsaasti monipuolista kansainvälistä kokemusta sekä kontakteja, siinä missä kotimaista kompetenssiakin, sanoa asiat juuri niin rumasti, kuin ne asiat rumia ovat. Persut saivat ”taivaan lahjan”, kun Paunio liittyi puolueeseen juuri tässä vaiheessa, koska Paunion mukanaan tuoma poliittinen kokemus ja laajemmat näkökulmat yli vasemmisto / oikeistoakselin ovat juuri sitä, mitä ko. puolue tarvitsee – karisman lisäksi – enemmän kuin mitään muuta, Halla-ahon puheenjohtajuuden jälkeen.

  Ps. Jos Paunio valitaan eduskuntaan persujen riveistä, niin olen varma, että Pauniolla ja Halla-aholla on monta mielenkiintoista kahdenvälistä keskustelua käytävänään salissa ja eduskunnan käytävillä.

  Vastaa
  1. Mikko Paunio
   21.7.2021 15:43

   Kiitos Obelix.

   Vastaa
  2. Marttilan Isäntä Maalta
   21.7.2021 21:22

   Mikolla on kyllä paljon painavaa sanottavaa, jota soisi ihmisten kuulevan. Mikko ei turhia höpise. Kiitokset rohkeudesta tuoda tärkeitä epäkohtia päivänvaloon. Myös kiitokset koko Extrauutisten olemassaololle, ja heille, jotka sitä ylläpitävät!

   Vastaa
 7. Päiviö Latvus
  20.7.2021 19:37

  On tunnettua, että MTV3:lla on tiedonjaossa jonkin tason diili CNN:n kanssa

  Vastaa
 8. juha II
  21.7.2021 00:03

  Niin Suomi on tänä päivänä niin avuton ja osaamaton, että paskakin pitää tuoda ihan valloista asti. Mutta niinhän se on tämä Suomen poaradoksi, että tämä änkyrä sosialistinen maa on euroopan amerikkalaisin!

  Vastaa
 9. Kalergi-suunnitelma
  22.7.2021 00:31

  Toivottavasti joku kääntää tämän linkin https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html?m=1 sisältämän artikkelin ja videossa olevan englanninkielisen tekstityksen kokonaisuudessaan suomeksi.
  Niissä paljastetaan globaalin rikollisen ”eliitin” ja sen Medical Mafia -alajaoksen koronahuijaus kaikessa karmeudessaan – josta luonnollisesti MTV, Sanoma ym. valemediat vaikenevat.
  Seuraavassa on osittainen käännös:

  ”Kiireellinen ilmoitus: COVID-19 johtuu grafeenioksidista, joka tuodaan elimistöön useilla tavoilla

  Tänään La Quinta Columna on ilmoittanut kiireellisenä asiana, että he toivovat tavoittavansa mahdollisimman monta ihmistä, erityisesti terveys- ja lakipalveluihin osallistuvia, koska bio-tilastotieteilijä Ricardo Delgado, tohtori José Luis Sevillano ja tutkija- ja professoriryhmä, jonka kanssa he ovat tehneet tutkimustaan, ovat vahvistaneet grafeenin oksidinanohiukkasten esiintymisen rokotuspulloissa.

  Ohjelmassa nro º63 tiimi näytti joitakin valokuvia tehdyistä analyyseistä, erityisesti optisella ja siirtoelektronimikroskopia-havainnointiin saaduilla tuloksilla, varaamalla muissa tulevissa ohjelmissa käytettävien tekniikoiden tulokset. He ilmoittivat myös, että analyysit tehneet tutkijat tekevät virallisesti kaikkiin suoritettuihin tekniikoihin perustuvan raportin, jonka avulla voitiin määrittää grafeenioksidin esiintyminen.

  Orwell City, kuten aina, on kääntänyt Viestin La Quinta Columnalta ja tekstittänyt englanniksi videon, jonka he jakoivat muutama tunti sitten virallisella Telegram-kanavallaan.

  Tämän jälkeen La Quinta Columna antaa sinulle tietoja, jotka ovat elintärkeitä terveydellesi, fyysiselle koskemattomuudellesi ja ympäristöllesi. Käytettävät ja tällä hetkellä markkinoille saatettu maskit sisältävät grafeenioksidia. Paitsi ne, jotka tuolloin vedettiin pois, kuten tietoväline osoittaa, sekä PCR- että antigeenitesteissä käytetyt pyyhkäisynäytteet sisältävät myös grafeenioksidinanohiukkasia.

  Covid-rokotteet kaikissa muunnelmissaan, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson jne., sisältävät myös huomattavan annoksen grafeenin oksidinanohiukkasia. Tämä on tulosta niiden analyysistä elektronimikroskopialla ja spektroskopialla, muun muassa maamme eri julkisten yliopistojen käyttämällä tekniikalla.

  Influenssarokote sisälsi nanohiukkasia grafeenioksidi-nanohiukkasia ja uusi influenssarokote sekä uudet oletettavasti intranasaaliset covid-vastaiset rokotteet, joita ne valmistavat, sisältävät myös valtavia annoksia grafeenioksidinanohiukkasia. Grafeenioksidi on myrkyllinen, joka tuottaa trombeja organismissa ja aiheuttaa veren hyytymistä. Grafeenioksidi aiheuttaa immuunijärjestelmän muutoksia. Dekompensoimalla oksidatiivisen saldon suhteessa laskennallisiin varantoihin. Jos grafeenioksidin annosta lisätään millään antoreitillä, se aiheuttaa immuunijärjestelmän romahtamisen ja sitä seuraavan sytokinimyrskyn.

  Lyhyesti sanottuna grafeenioksidi on oletettu SARS-CoV-2, oletettu uusi koronvirus, joka on aikaansaatu ennen covid-19-tautia. Siksi meillä ei koskaan ollut todellista eristämistä ja uuden koronviruksen puhdistamista, kuten useimmat korkeimman tason terveyslaitokset ja eri maissa ovat tunnustaneet, kun heiltä kysyttiin siitä. COVID-19-tauti on seurausta grafeenioksidin käyttöönotosta eri antoreiteillä.

  Grafeenioksidi on erittäin voimakas ja vahva aerosoleissa, kuten myös väitetty SARS-CoV-2. Kuten millä tahansa materiaalilla, grafeenioksidilla on niinkin ”elektroninen absorptiokaista”. Tämä tarkoittaa tiettyä taajuutta, jonka yläpuolella materiaali on virittynyt ja hapettuu hyvin nopeasti, mikä rikkoo tasapainon myrkyllisen aineen lisääntymisen organismissamme luonnollisia antioksidantti-glutationivarantojamme vastaan. Juuri tämä taajuuskaista säteilee uuden langattoman 5G-tekniikan uusissa päästökaistanleveyksissä. Siksi näiden antennien käyttöönotto ei koskaan loppunut pandemian aikana.

  Myöhemmissä 5G-teknologiakokeissa eri puolilla maailmaa COVID-19-tauti kehittyi ulkoisten sähkömagneettisten kenttien ja grafeenioksidin vuorovaikutuksessa nyt ihmisten kehoissa. Muista, että kaikki alkoi Wuhanista, ja tämä oli ensimmäinen pilottinäytekaupunki maailmassa, joka teki 5G-teknologiakokeilun marraskuun lopulla 2019. Se on sattumaa avaruudessa ja ajassa.

  Sekä pangoliini- että lepakkokeittoversiot olivat yksinkertaisesti häiritseviä elementtejä. Grafeenioksidin käyttöönoton tarkoitus on vielä hämärämpi kuin voisi kuvitella. Siksi on enemmän kuin tarpeeksi, että omaksutte nämä tiedot ja ”nollaatte” tietämyksen, joka teillä on tähän mennessä ollut taudista korkeimmilta valtion laitoksilta, jotka käskevät väestöä suojelemaan itseään ja jopa pakottavat heidät siihen, mikä saattaa heidät sairastamaan itse taudin. Loogisesti nyt, kun tiedämme, että taudin syy tai etiologinen tekijä on juuri kemiallinen myrkyllinen aine eikä biologinen tekijä, tiedämme, miten sitä vaimennellaan: lisäämällä gluteenitasoja. Glutaationi on luonnollinen antioksidantti, jota meillä on reservinä organismissa.

  Ymmärrät nyt, miksi lukemattomat tutkimukset käytännössä ovat osoittaneet, että N-asetyylikysteiinihoito (joka on glutationin esiaste elimistössä) tai suoraan annettu glutationi paransi covid-19-taudin hyvin nopeasti potilailla. Yksinkertaisesti, koska glutaatiotasoja nostettiin, jotta se selviytyisi annetusta toksiinista, jota kutsutaan grafeenioksidiksi. La Quinta Columnan täällä tekemä löytö täysimittainen valtion bioterrorismin hyökkäys, tai ainakin hallitusten osallisuus koko maailman väestöön, joka on nyt rikoksia ihmisyyttä vastaan…”

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   22.7.2021 00:36

   Käytin Google-kääntäjää ja osittain korjailin tulosta, mutta siitä huolimatta käännös on vieläkin kökkö.

   Vastaa
  2. huutavan ääni erämaassa
   22.7.2021 06:19

   Deep-L käännös
   Kiireellinen ilmoitus: COVID-19:n aiheuttaa grafeenioksidi, jota on tuotu elimistöön useilla eri tavoilla.
   25. KESÄKUUTA 2021

   Pin on Pinterest

   La Quinta Columna on tänään antanut kiireellisen ilmoituksen, jonka he toivovat saavuttavan mahdollisimman monet ihmiset, erityisesti terveys- ja oikeuspalveluiden parissa työskentelevät, sillä biostatisti Ricardo Delgado, tohtori José Luis Sevillano ja tutkijoiden ja professoreiden ryhmä, jonka kanssa he ovat tehneet tutkimuksiaan, ovat vahvistaneet grafeenioksidin nanohiukkasten läsnäolon rokotuspulloissa.

   Ohjelmassa nº63 ryhmä näytti joitakin kuvia suoritetuista analyyseistä, erityisesti optisen ja läpäisyelektronimikroskoopin avulla saaduista tuloksista, ja varasi muiden tekniikoiden tulokset tuleviin ohjelmiin. He ilmoittivat myös, että analyysit suorittaneet tutkijat julkaisevat pian virallisen raportin, joka perustuu kaikkiin suoritettuihin tekniikoihin, joiden avulla voitiin määrittää grafeenioksidin läsnäolo.

   Orwell City on, kuten aina, kääntänyt La Quinta Columnan viestin ja tekstittänyt videon, jonka he jakoivat muutama tunti sitten virallisella Telegram-kanavallaan.

   Linkki: Rumble

   Seuraavassa La Quinta Columna toimittaa teille tietoja, jotka ovat elintärkeitä terveydellenne, fyysiselle koskemattomuudellenne ja ympäristönne koskemattomuudelle.

   Käytössä olevat ja tällä hetkellä markkinoilla olevat naamarit sisältävät grafeenioksidia. Ei vain ne, jotka vedettiin pois tuolloin, kuten tiedotusvälineet ilmoittivat, vaan myös sekä PCR- että antigeenitesteissä käytetyt pyyhkäisyt sisältävät grafeenioksidin nanohiukkasia.

   COVID-rokotteet kaikissa muunnelmissaan, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson jne. sisältävät myös huomattavan annoksen grafeenioksidinanohiukkasia. Tämä on käynyt ilmi niiden analysoinnista elektronimikroskopian ja spektroskopian avulla, joita maamme eri julkiset yliopistot ovat käyttäneet muiden tekniikoiden ohella.

   Influenssarokote sisälsi grafeenioksidin nanohiukkasia, ja myös uudet influenssarokotteet ja valmisteilla olevat uudet ja oletettavasti intranasaaliset COVID-rokotteet sisältävät valtavia annoksia grafeenioksidin nanohiukkasia. Grafeenioksidi on myrkyllinen aine, joka synnyttää elimistössä trombeja, grafeenioksidi on myrkyllinen aine, joka synnyttää veren hyytymistä. Grafeenioksidi aiheuttaa muutoksia immuunijärjestelmässä. Dekompensoimalla oksidatiivisen tasapainon suhteessa solunsalpaajavarastoihin. Jos grafeenioksidin annosta suurennetaan millä tahansa antotavalla, se aiheuttaa immuunijärjestelmän romahduksen ja sitä seuraavan sytokiinimyrskyn.

   Keuhkoihin kertynyt grafeenioksidi synnyttää molemminpuolisia keuhkokuumeja levittäytymällä tasaisesti keuhkorakkuloihin. Grafeenioksidi aiheuttaa metallisen maun. Ehkä tässä alkaa nyt olla järkeä. Hengitetty grafeenioksidi aiheuttaa limakalvotulehduksen ja siten makuaistin menetyksen ja hajun osittaisen tai täydellisen menetyksen.

   Grafeenioksidi saa voimakkaita magneettisia ominaisuuksia elimistön sisällä. Tämä on selitys magneettiselle ilmiölle, jonka miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat jo kokeneet grafeenioksidin eri antoreittien jälkeen. Niiden joukossa rokote.

   Lyhyesti sanottuna grafeenioksidi on oletettu SARS-CoV-2, oletettu uusi koronavirus, joka aiheutti ennen tautia nimeltä COVID-19. Näin ollen meillä ei ole koskaan ollut uuden koronaviruksen todellista eristämistä ja puhdistamista, kuten useimmat korkeimman tason ja eri maiden terveyslaitokset ovat myöntäneet, kun niitä on kuulusteltu asiasta. COVID-19-tauti on seurausta grafiinioksidin käyttöönotosta eri antoreittien kautta.

   Grafeenioksidi on erittäin voimakas ja vahva aerosoleissa, kuten väitetty SARS-CoV-2. Kuten kaikilla materiaaleilla, myös grafeenioksidilla on niin sanottu elektroninen absorptiokaista. Tämä tarkoittaa tiettyä taajuutta, jonka yläpuolella materiaali kiihtyy ja hapettuu hyvin nopeasti, jolloin tasapaino rikkoutuu myrkkyaineen lisääntyessä elimistössä luontaisia antioksidanttivarantojamme glutationia vastaan. Juuri tämä taajuuskaista säteilee uuden langattoman 5G-teknologian uusilla päästökaistoilla. Siksi näiden antennien käyttöönotto ei pysähtynyt pandemian aikana.

   Itse asiassa ne kuuluivat harvoihin palveluihin, joita ylläpidettiin, lukuun ottamatta valtion turvallisuusjoukkojen ja -joukkojen erityistä valvontaa näihin antenneihin. Epäilemme, että vuoden 2019 flunssanvastaisessa kampanjassa näissä pulloissa käytettiin grafeenioksidia, koska sitä käytettiin jo aiemmin adjuvanttina.

   Myöhemmillä 5G-teknologian kokeiluilla eri puolilla maailmaa COVID-19-tauti kehittyi ulkoisten sähkömagneettisten kenttien ja grafeenioksidin vuorovaikutuksessa nyt kehossaan. Muistakaa, että kaikki alkoi Wuhanista, ja tämä oli maailman ensimmäinen pilottinäytekaupunki, joka teki 5G-teknologiakokeilun marraskuun 2019 lopulla. Se on yhteensattuma tilassa ja ajassa.

   Sekä pangoliini- että lepakkokeittoversiot olivat vain häiritseviä elementtejä. Grafeenioksidin käyttöönoton tarkoitus on vielä hämärämpi kuin voisi kuvitella. Siksi teidän on enemmän kuin tarpeeksi omaksua tämä tieto ja ”nollata” se tieto, joka teillä on ollut tähän asti taudista korkeimmilta valtiollisilta instituutioilta, jotka kertovat väestölle, että sen on suojeltava itseään, ja jopa pakottavat heitä käyttämään sellaista, mikä mahdollisesti sairastuttaa heidät itse tautiin. Nyt kun tiedämme loogisesti, että taudin syy tai etiologinen tekijä on nimenomaan kemiallinen myrkky eikä biologinen tekijä, tiedämme, miten sitä voidaan lieventää: lisäämällä glutationitasoja. Glutationi on luonnollinen antioksidantti, jota on elimistössä varantona.

   Muutama yksityiskohta auttaa sinua ymmärtämään täydellisesti kaiken sen, mitä tiedotusvälineissä on kerrottu. Glutationi on lapsilla erittäin korkea. Siksi tauti ei juuri vaikuta lapsiväestöön. Glutationi laskee hyvin huomattavasti 65 vuoden iän jälkeen. Siksi COVID-19 on erityisen yleinen seniiliväestössä. Glutationi on erittäin korkealla tasolla intensiivisesti urheilevassa väestössä. Tämän vuoksi vain 0,22 prosentilla urheilijoista oli tauti.

   Ymmärrät nyt, miksi lukemattomat käytännön tutkimukset ovat osoittaneet, että hoito N-asetyylikysteiinillä (joka on glutationin esiaste elimistössä) tai suoraan annostellulla glutationilla paransi COVID-19-taudin hyvin nopeasti potilailla. Yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti, koska glutationitasoja nostettiin selviytymään annetusta myrkkyaineesta, jota kutsutaan grafeenioksidiksi.

   La Quinta Columnan tekemä löytö on täysipainoinen valtion bioterrorismin hyökkäys, tai ainakin hallitusten myötävaikutuksella koko maailman väestöön kohdistuva hyökkäys, joka on nyt rikos ihmisyyttä vastaan.

   Siksi on ehdottoman tärkeää ja elintärkeää, että saatte tämän tiedon lääketieteellisen yhteisönne käyttöön. Yleislääkäreille, hoito- ja terveyspalveluille yleensä, mutta myös paikallisille ja alueellisille tiedotusvälineille ja lehdistölle sekä koko ympäristöllenne. La Quinta Columna arvioi, että kymmeniä tuhansia ihmisiä kuolee joka päivä. Pelkästään maassamme, kun he tekevät uuden ja tulevan 5G-teknologian kytkemisen päälle.

   Ottaen huomioon, että nyt ei ole vain vanhainkodeissa asuvia vanhuksia, joita rokotetaan tuossa influenssarokotteessa grafeenioksidilla, vaan, kuten tiedätte, suuri osa väestöstä on rokotettu, tai grafeenattu, asteittaisilla grafeenioksidiannoksilla.

   Keholla on luonnollinen kyky eliminoida tämä myrkky, minkä vuoksi he suosittelevat, että otatte enintään kolmasosan annoksesta vuodessa seuraavien vuosien aikana, jotta grafeeni pysyy kehossanne.

   Meillä on jokainen todiste siitä, mitä täällä on ilmennyt. Sillä välin kun oikeus yrittää toimia, ihmisiä työnnetään edelleen pohjattomalta jyrkänteeltä. Jos katsotte tätä audiovisuaalista materiaalia, ymmärrätte, että teitä on yli vuoden ajan petetty täysin ja naiivisti korkeimpien instituutioiden taholta. Vasta nyt ymmärrätte kaikki ne epäjohdonmukaisuudet, joita havaitsitte televisiouutisissa.

   Täydentääksesi tätä arvokasta tietoa voit käyttää https://www.laquintacolumna.net tai Telegram-kanavaamme: La Quinta Columna TV, jossa yli 100 000 ihmistä on jo tietoinen totuudesta eivätkä he ole osa sitä massiivista petosta, jonka kohteeksi he joutuivat. Pyydämme teitä tekemään tämän videon viraaliksi kaikkialla ympärillänne ja pysäyttämään meidät kaikki. Kohtalo, joka meitä odottaa ja joka on Agenda 20/30 -tiekartan hedelmä, riippuu vain meistä.

   Kiitos huomiostanne.

   -La Quinta Columna.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    22.7.2021 10:48

    Olisko noin?

    Vastaa
    1. Kalergi-suunnitelma
     22.7.2021 15:49

     On tietysti hyvä olla terveen epäileväinen ja kriittinen siihen, mitä mm. internetistä löytyy. Otaksun kuitenkin, että em. artikkeli leviää internetissä ja siinä esitetyt asiat tulevat saamaan vahvistusta asiantuntevilta tahoilta – Medical Mafia ei pysty korruptoimaan ja vaientamaan kaikkia asiantuntijatahoja, vaikka onkin maailmanlaajuisesti levittäytynyt ja organisoitunut sisilialaisen mafian tavoin, kanadalaisen lääkärin Gayline Lanctotin mukaan.

     Parisenkymmentä vuotta sitten julkaisemansa kirjan ”Medical Mafia” Lanctot on myöhemmin antanut pdf-muodossa vapaasti luettavaksi internetissä: http://whale.to/v/medical_mafia.pdf

     Mafia kosti Lanctotille kirjan julkaisun viemällä häneltä näytösoikeudenkäynnillä lääkärinoikeudet – sama kohtalo on ollut suurella joukolla muita lääkäreitä, jotka ovat tulleet astuneeksi mafian varpaille eikä pieni ole mafian tappamienkaan lääkäreiden joukko.
     Yksi mafian ja sen korruptoimien lääkärien vainon kohteeksi joutunut on suomalainen lääkäri Mikael Kivivuori.

     Ilmeistä on, että artikkeli tulee saamaan vastaansa laajan ja intensiivisen disinformaatiokampanjan sitä mukaa, kun siinä esitettyjen tietojen todentaminen edistyy asiantuntija-tahoilta.

     Ne ihmiset, jotka ottavat artikkelin tiedot todesta, ovat entisiä rokoteasiakkaita Medical Mafian erittäin tuottoisalle rokote-liiketoiminnalle!

     Vastaa
     1. Kalergi-suunnitelma
      25.7.2021 15:44

      Ruotsalaisen Peter Krabben artikkeli osoittaa omalta osaltaan, että koronahuijaus on globaalin rikollisen ”eliitin” projekti omiin pirullisiin tarkoituksiinsa, rikos ihmiskuntaa kohtaan:
      https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/07/17/borjar-korthuset-rasa-nu/

      Alkaako korttitalo romahtaa nyt

      Patenttilainsäädäntö on erityinen ongelma monille yhdysvaltalaisille yrittäjille, koska kaikki markkinoille saatettavat tai tuotettavat tuotteet on rekisteröitävä ja hyväksyttävä yksityiskohtaisten, julkisten rekisteröintien avulla. Lääketeollisuus ei esimerkiksi voi patentoida luonnossa vapaasti esiintyviä aineita, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, mikä tarkoittaa, että sen on kuljettava kiertotietä saadakseen vitamiinien vaikutukset patentoituun lääkkeeseen. Patentti on tällöin avain yksinoikeuteen ja siten tuotannon kannattavuuteen.

      Kuka tahansa, joka tuntee tämän kirjanpidon, voi näin ollen helposti tutkia erilaisia patentteja löytääkseen vastauksia kiistanalaisiin kysymyksiin, kuten kemikaaliviivojen suihkutuksen sisältöön ja siihen, mitkä yritykset ovat saaneet oikeuden suihkutuksen toteuttamiseen. Lääketeollisuudelle tämä avoin ikkuna on tietenkin suuri kilpailullinen ongelma, koska se pakottaa sen paljastamaan ajatuskompleksinsa.

      Kun tämän patenttilainsäädännön asiantuntija, yhdysvaltalainen tohtori David Martin, menee nyt kuultavaksi Rainer Fuellmichin tarkastusvaliokunnan eteen ja paljastaa Covid-viruksen luomisen ja markkinoille saattamisen koko taustan seuraamalla sen jälkiä patenttirekistereissä, se on epäilemättä kesän maailman sensaatio, kaikki luokat. Kaikkia, jotka haluavat yrittää ymmärtää tilannetta, kehotetaan kuuntelemaan David Martinin kertomus, joka ei ole niin yksinkertainen ja toistaiseksi vain englanniksi, mutta joka on vaivan arvoinen! Yhteenvetona pääkohdat ovat seuraavat:

      Covid- 19:n ja siihen liittyvien ”rokotteen” ja PCR-testien kehittämistyö on jatkunut vuodesta 2008, ja se saatiin kokonaan päätökseen ennen vuoden 2019 lanseerausta.
      Niin sanottu virus tuotettiin laboratoriossa täydessä tarkoituksessa levittää sitä, kuten nyt on tapahtunut. Kaikki tarinat Wuhanin kalamarkkinoista ovat keksittyjä hölynpölyjä.
      Korruptio ja Yhdysvaltojen muiden virastojen puuttuminen asiaan voidaan päätellä keskeisten asiakirjojen muodollisuudesta ja salassapidosta.
      Tuote muistuttaa bioasetta, mikä selittää DARPAn kiinnostuksen.
      Niin sanotut mutaatiot, kuten Delta-virus, ovat pelkkää keksintöä, jolla väestö pelotellaan rokotuskeskuksiin, jotta he saisivat pistoksen aineesta, jolla on muita tarkoituksia kuin vähentää influenssataudin esiintyvyyttä.
      Martin havainnollistaa taustalla olevaa kiinnostusta Peter Daszakin (eläintieteilijä, EcoHealth Alliancen puheenjohtaja) vuonna 2015 esittämän lainauksen avulla, joka julkaistiin Yhdysvaltain National Academies Press -lehdessä 12. helmikuuta 2016:

      ”Meidän on lisättävä yleistä ymmärrystä lääketieteellisten vastatoimien, kuten yleiskoronavirusrokotteen, tarpeesta. Media on keskeinen ajuri, ja talous seuraa hypeä. Meidän on käytettävä tätä hypeä hyödyksemme, jotta pääsemme käsiksi todellisiin asioihin. Sijoittajat reagoivat, jos he näkevät prosessin loppupuolella voittoa.”

      Taloudellinen voitontavoittelu olisi näin ollen tämän asialistan johtoajatus. Tähän liittyy kuitenkin muitakin osatekijöitä. Kansainvälisen suurpääoman voitot ovat itse osa Klaus Schwabin johtamaa Suurta uudelleenjärjestelyä, jonka tavoitteena on luoda keskiluokka, jolla ei ole muuta täydennystä rikkaaseen yläluokkaan, herra-orja -yhteiskuntaan, jossa pääoman puuttuminen pankkitoiminnan ulkopuolelle jäävien keskuudessa tekee rikkaista yhteiskunnan kiistattoman ryhmän. Tämä saavutetaan tekemällä suurin osa pienistä yrityksistä, kuten hotelleista, ravintoloista, kaupoista, liikenteestä ja niin edelleen, täysin riippuvaiseksi valtiontuesta, joka voidaan peruuttaa milloin tahansa poliittisella päätöksellä. Tämä tapahtuu nyt silmiemme edessä.

      Yksityishenkilöiden varallisuuden vähentämiseksi kiinteistöjen verorasitusta ja korkovaatimusta nostetaan, kunnes yksityishenkilö ei enää pysty rahoittamaan omistuksiaan ja joutuu myymään ne suurille yrityksille, joista tulee uusia omistajia ja jotka tarjoavat kiinteistöjä sen sijaan ”avokätisesti” vuokralle. Näin ihmiset menettävät inflaatioon sidotun kiinteistönsä arvonnousun ja joutuvat sen sijaan maksamaan vuokria, jotka indeksisidonnaisuuden vuoksi nakertavat yhä enemmän palkkoja ja eläkkeitä. Vaikutus on Schwabin yllä olevan reseptin mukainen ja pitkäkestoinen.

      Monien on oikeutetusti vaikea uskoa, että niin monia ihmishenkiä uhrattaisiin suuryritysten voittojen lisäämiseksi. Kun tarkastellaan kuolemantapausten kokonaismäärää koskevia tilastoja sekä Ruotsissa että maailmanlaajuisesti, poikkeamat eivät ole merkittävästi suurempia kuin aiempina vuosina. Tässä on kyse tiedotusvälineiden pyrkimyksistä Daszakin edellä mainitussa lausunnossa. Vääristelemällä monien kuolemantapausten syytä voidaan luoda paniikkia ja ahdistusta ja saada ihmiset alistumaan jatkuviin ”rokotuksiin”, paniikkia, jota tietämättömät tai korruptoituneet poliitikot tukevat asettamalla rajoituksia ja matkustuskieltoja, jotka ovat tuhoisia yleisölle. Se, että tiedotusvälineet ovat nykyään monopoliyhtiöiden valvonnassa, jotka ovat yhteydessä monialaisiin finanssiryhmittymiin, tekee tästä valvonnasta helppoa.

      Monien ensisijainen kysymys on, mikä sitten olisi ”rokotteiden” tarkoitus, jos se ei ole parantaa ihmisiä Covidista? Lääketeollisuudessa voi tienata paljon rahaa, mutta riittääkö se motiiviksi kääntää koko maapallo ylösalaisin?

      Näiden injektioiden päätarkoituksena on valmistautua transhumanismin tuloon, joka on myös Schwabin The Great Reset -ohjelman pääkohta. Yhteiskunnan tuloerojen lisääntyminen on jo todettu osaksi tätä, mutta tämä ei tule kestämään, ellei näiden toimenpiteiden seurauksena normaalilla ihmisälyllä syntyvää järjestelmän vastustusta pystytä samaan aikaan hallitsemaan. Kyvystä hallita ajatuksiamme ja tekojamme tulee näin ollen perusta tälle muutokselle. Kutsumme sitä tekoälyksi, tekoälyksi tai mielenhallinnaksi. Martinin huomautus bioaseista koskee tätä: armeija haluaa saada vihollisen pakenemaan tai hajottaa mielenosoittavat väkijoukot vaikuttamalla ihmisten käyttäytymiseen käyttämällä lähetintä, nykyään 5G:tä, myöhemmin ehkä 6,7 tai 8G:tä, ja jokaisen ihmisen aivoissa olevaa vastaanotinta, joka laukaisee reaktiot. Keskeiset toiminnot, joissa ihmisen omatunto voi aiheuttaa ongelmia, voidaan siirtää suoraan tietokoneohjatuille roboteille.

      Tämä vastaanotin ruiskutetaan nyt tai tulevien ”rokotusten” yhteydessä, mikä on huolellisesti suunniteltu menettely, jonka varjolla rokotetaan ”ilkeää virusta” vastaan. Erilaisten manipulaatioiden avulla, kuten Bill Gatesin taloudellisen vaikutusvallan avulla WHO:ssa, jotta se voi valvoa liittyneiden maiden ylivaltaa sovittuihin maailmanlaajuisiin terveyssopimuksiin perustuvia pakkotoimia vastaan, pandemioita ja rokotteiden evakuointeja voidaan julistaa kaikkialla maailmassa.

      Ilmeisesti ei olla juurikaan huolissaan siitä, että ruiskujen kautta ruiskutettavat aineet aiheuttavat samanaikaisesti, tietoisesti tai tiedostamatta, steriliteettiä, abortteja, tappavia verihyytymiä ja pitkäaikaissairauksia, jotka epäilemättä aiheuttavat tulevina vuosina suuruusluokkaa olevan väestön vähenemisen. Maailman väestön radikaali vähentäminen on myös olennainen osa asialistaa, vaikkakaan ei tällä hetkellä ensisijainen tavoite. Tällä hetkellä tärkeämpää on saada kehoomme sähkömagneettiset vastaanottimet, joita tarvitaan yhteydenpitoon suunniteltujen 40 000 5G-satelliitin kanssa, jotka tarkkailevat maapalloamme ylhäältä käsin. Tämä tehtävä jatkuu vielä vuosia. Rajoittavien terveyskorttien myöntäminen, jotka on uusittava kuuden kuukauden välein uusilla pistoksilla, on todellisuutta, jonka kanssa meidän on elettävä – ellemme paina jalkaamme alas ja selitä ymmärtämättömille poliitikoillemme, että tämä ei ole enää hyväksyttävää!

      Aivoihin tai fyysisiin elimiin lähetettävien signaalien välittämiseen tarvittava tekniikka on tulossa markkinoille sitä mukaa, kun ongelmia havaitaan. On toivottavaa, että nämä kokeet voidaan pitää patenttiviranomaisten ulottumattomissa jo hyväksyttyihin rokotteisiin tehtävillä hienovaraisesti peitellyillä muutoksilla. Mutta todellisuutta on vaikea peittää. Vastavalmistuneen opposition myötä yhä enemmän tietoa ja virheitä tulee julki. Toivokaamme, että yhä useammat rohkeat arvostelijat tulevat esiin ja julkistavat havaintonsa; Fuellmichin mediakomissio on se moukari, joka voi kaataa muurin. Poliitikoilla, jotka edelleen sulkevat silmänsä, ei ole tulevaisuutta, vaikka he luulevatkin, että heillä on tulevaisuus. Antakaa tulevien vaalien osoittaa se heille!

      Lopuksi voin mainita, että matkustin kesäkuussa ympäri EU:ta ja ylitin autolla kaksitoista kansallista rajaa. Yhdessäkään tapauksessa ei pyydetty rokotustodistusta tai PCR-testitodistusta. Tämä huolimatta Ruotsin tiedotusvälineiden voimakkaasta pelottelusta. Todellisuus ei ole aivan niin dramaattinen kuin jotkut haluaisivat sen näyttävän. Kun Macron Ranskassa nyt tiukentaa baareja ja ravintoloita koskevia rajoituksia sabotoidakseen maanmiestensä lomia, se on pikemminkin epätoivoinen toimenpide asiakkaidensa miellyttämiseksi kuin kansanterveyden suojelemiseksi. Huhtikuun 10. päivänä 2022 Macron syrjäytetään lopullisesti Ranskan presidentistä tulevissa vaaleissa. Hänen puolueensa on riekaleina. Eikö tämän pitäisi olla varoitus Löfvénille ja hänen kollegoilleen EU:ssa?

      Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

     2. Kalergi-suunnitelma
      25.7.2021 17:14

      Sekä Krabben että em. espanjalaisen La Quinta Columnan artikkelista käy hyvin selville, että 5G:n varsinainen tarkoitus ja etu on globaalille rikolliselle ”eliitille” kokonaan muuta, kuin mitä esim. kännykkäoperaattorien ylistävistä mainoksista 5G:stä tavallisille kännykän ja langattoman laajakaistan käyttäjille käy ilmi!

      Jokaisen pitäisi pysyä erossa 5G-laitteista mahdollisuuksien mukaan. Työpaikkojen 5G on kylläkin työntekijöille ongelmallinen ja samoin asunnon lähelle pystytetyt 5G-mastot.

    2. Kalergi-suunnitelma
     22.7.2021 18:02

     Medical Mafian läpeensä korruptoima Yhdysvaltain FDA on jo kieltänyt artikkelissa mainitun NAC-Acetyl-L-Cysteiinin.

     FDA: Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (engl. Food and Drug Administration, lyh. FDA tai USFDA) on vuonna 1906 perustettu Yhdysvaltain valtiollinen virasto,[1] jonka vastuulla on toimialan säädösten laatiminen Yhdysvaltojen markkinoille. FDA:n säädösten piiriin kuuluvat elintarvikkeet, ravintolisät, lääkkeet, eläinlääkkeet, verta sisältävät tuotteet, lääkintälaitteet, säteilevät laitteet ja kosmetiikka. https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdysvaltain_elintarvike-_ja_l%C3%A4%C3%A4kevirasto

     Vastaa
   2. Kalergi-suunnitelma
    22.7.2021 14:51

    Kiitos sinulle, huutavan ääni erämaassa!

    Vastaa
  3. Orang Utang
   22.7.2021 11:21

   Olen huomannut, että Google translator sensuroi käännöksiä, jättää lauseita pois ja vääristelee käännöstä. Niinpä itse käytän Yandex Translatoria.

   https://translate.yandex.ru/?lang=en-fi

   Lähes kaikki translaattorit kääntävät tekstin englannin kautta (harvinainen kieli –> englanti –> suomi). Silloin otan suomenkielisen käännöksen rinnalle englanninkielisen käännöksen samasta tekstistä.

   Vastaa
 10. Saako korona-testistä syövän?
  25.7.2021 16:16

  Suomessa korona-testaaja luulee ja väittää että nenääsi työnnetään vain puikko, jossa on pumpulia. ”Puikko ja pumpuli” on suojakelmun mukaan valmistettu Kiinassa. Eikö lähempää löytyisi pumpulia ja puikkoa? Korviin käytettyjä vanupuikkoja saa lähikaupasta. K-testin suojakelmussa lukee ”STERILE EO”. Mitähän se tarkoittaa? Kelmun sisäinen EO-kaasu on ”Ethylene Oxide”. EO:n luokitus on ”Erittäin Myrkyllinen”. Se on syövänaiheuttajana (karsinogeeni) vaarallisimpaan luokkaan kuuluva aine, jonka tunnetaan aiheuttavan mm. aivosyöpää, leukemiaa, rintasyöpää, imusolmukesyöpää,.., keskenmenoja, lisääntymiskyvyttömyyttä.
  Varoitetaan edes hengittämättä ko. aineen kaasua, mutta nyt sitä työnnetään puikolla sieraimeen ”terveydenhoidon” toimenpiteenä, halutaan tehdä sama kaikille oireettomillekin ja toistaa testi tiheästi !?! Terveen järjen pohjalta olisi turvallisempaa jättää vanupuikko myrkyttämättä, anteeksi steriloimatta. Turvallisemmin käyttäisimme ihan oikeaa vanupuikkoa vaikka lähikaupan pakkauksesta! Toinen kysymys: Jos tartunta oikeasti leviää ilmastakin helposti, niin miksi näyte pitää kaivaa syvältä sieraimesta? Maailmalla monet paikat ottavat näytteen syljestä edes koskematta uhriinsa. Kolmas kysymys: onko ”pumpuli” pumpulia? Analyysissä ”pumpuli” sisältää teräviä vaarallisia kehon suojakalvot rikkovia hiukkasia kuten glass fiber, alumiini, titanium, … Neljäs kysymys: MIKSI? FDA oli jo kuukausia sitten kieltänyt 284 merkki&malli ”pumpulipuikon” k-testin käytön USA:ssa, mutta meillä niitä ei tarvitse edes tutkia.
  Lähteet: United States Environmental Protection Agency, Canadian Center for Occupational Health and Safety (CCOHS), FDA.
  Ja kaiken päälle Portugalissa ja Wienissä on oikeuden päätöksenä todettu riippumattomien asiantuntijoiden todistamana , että ko. PCR-testit eivät pysty kertomaan onko jollain tartunta vai ei. Tämä löytyy kuuluisan Saksalaisen covid-tutkintakomitean syyttäjän Reiner Fuellmich raportin aikaleimasta 11:48
  https://drcharlieward.com/dr-reiner-fuellmich/

  Vastaa
 11. Ossi Tiihonen
  2.8.2021 08:56

  Reutersin tutkimus: Suomalaisten luottamus mediaan romahtanut

  Reuters-instituutin kyselytutkimuksen mukaan yleisön luottamus uutisiin on laskenut useissa maassa. Erityisen voimakasta luottamuksen menetys on Suomessa, Saksassa ja Britanniassa.

  Tutkimuksen mukaan luottamus uutismediaan on laskenut keskimäärin viisi prosenttiyksikköä vuodesta 2015 tutkimukseen valituissa 18 maassa. Tutkimuksessa tarkasteltiin vuosina 2015-2019 valitussa 18 maassa sitä, ”kuinka suuri osuus vastaajista luottaa useimmiten useimpiin uutisiin” (engl: ”trust most news most of the time”).

  Tutkimustulokset paljastavat merkittävää luottamuskatoa Suomessa, Saksassa ja Britanniassa vuosien 2015 ja 2019 välillä:

  – Suomessa luottamus on pudonnut tasolta 68% tasolle 59%

  – Saksassa luottamus on pudonnut tasolta 60% tasolle 47%

  – Britanniassa on pudottu tasolta 51% tasolle 40%

  Kehitys ei ole maittain yhteneväistä. Kymmenessä maassa luottamus on laskenut. Kahdeksassa maassa luottamus on joko lisääntynyt tai säilynyt samalla tasolla.

  SUOMEN UUTISET

  https://www.suomenuutiset.fi/reutersin-tutkimus-suomalaisten-luottamus-mediaan-romahtanut/

  Vastaa
 12. Kalergi-suunnitelma
  2.8.2021 23:19

  Englantia ymmärtäville on lisää tietoa mm. koronarokotteista löydetystä myrkyllisestä grafeenioksidista esim. seuraavassa:
  https://www.orwell.city/p/archivo.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top