Murto apteekkiin Joensuun Enossa lauantaina 27.6.2020 – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi sai lauantaina 27.6.2020 klo 03:55 ilmoituksen, jonka mukaan Joensuussa Enon taajamassa Niskantie 19 osoitteessa sijaitsevaan apteekkiin oli murtauduttu.

Poliisin suorittamassa tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että apteekin julkisivuikkuna oli rikottu ja rikotun ikkunan kautta oli päästy sisälle apteekin tiloihin.

Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisin paikalle tuloa. Apteekista oli anastettu huomattava määrä huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Asiaa tutkitaan varkautena ja törkeänä huumausainerikoksena.

Poliisi on ottanut viikonlopun aikana kiinni neljä nuorta miestä rikokseen liittyen. Edelleen pidätettynä on kolme nuorta. Osa kiinniotetuista on ollut alle 18-vuotiaita. Kiinniotot on tehty Joensuun kaupungin alueella.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja ja vihjeitä tapahtumaan liittyen. Erityisesti kiinnostavat havainnot Enon taajamassa lauantai-aamuyön ajalta. Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoa tahoilta, joilla on valvontakameroita tapahtumapaikalta tai sen lähistöltä Enon taajamasta.

Havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Päivitys 01.07:

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut kaksi nuorta miestä lauantaina 27.6.2020 Enossa tapahtuneeseen apteekkiin kohdistuneeseen murtoon liittyen. Miehet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä varkauteen ja huumausainerikokseen. Vangituista toinen on alle 18-vuotias kontiolahtelaismies ja toinen noin 20-vuotias joensuulaismies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top