Murtomiehet aktiivisia Etelä-Savossa viikonloppuna

Eteläisessä Savossa havaittiin viikonlopun jäljiltä useaan paikkaan murtaudutun, vahinkoa on tehty ja omaisuutta kadonnut.

Hirvensalmella Vilkonharjuntien varrella olevaan kesämökkiin oli murtauduttu 6.-12.5 välisenä aikana. Murtautujien saalis: 2 taulutelevisiota, 1 kannettava tietokone sekä ompelukone. Poliisille voi ilmoittaa havainnot epäilyttävistä ajoneuvoista.

Puumalassa maanantaina (13.05.) aamuyöllä klo 03 jälkeen murtauduttiin Teboililla Niementiellä kahteen rengaskonttiin ja anastettiin 14 kpl autonrenkaita. Paikalta poistui tumma henkilöauto, jossa oli kyydissä 2 henkilöä. Varkaat anastivat pihalta kuomullisen kevytperävaunun PSX-575 jolla renkaat kuljetettiin pois . Perävaunu on merkiltään Teräskärry Isoreissari K. Havaintojen mukaan varkaat poistuivat paikalta Kantatie 62 tietä Imatran suuntaan. Havainnot kuvailluista liikkujista poliisille. Suosittelemme myös aisalukon käyttämistä peräkärryissä ainakin pidemmän pihalla-säilyttämisen ajaksi. Joutuvat varkaat tuomaan omat kärrynsä saaliinsa kuljettamiseen.

Mikkelissä Pursialankadulla Kenkäveron alueella oli murtauduttu Mikkelin kansalaisopiston keramiikkapajaan ja puuverstaaseen. Rikos oli tapahtunut ennen sunnuntai-iltaa (12.05.). Varkaiden matkaan oli lähtenyt alustavien tietojen mukaan lamppuja ja keksejä. Opiston tiloissa ja puuverstaalla oli tutkittu ja pengottu paikkoja.

Tiedot Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen tai sähköpostiosoitteeseen: puh. 029 5415 232, ja vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top