Muslimien hyökkäyksiä hinduja kohtaan Afganistanissa, Pakistanissa ja Bangladeshissa

Viime viikosta alkaen muslimi-väkijoukot ovat hyökkäilleet hindu-vähemmistön koteihin, uskonnollisiin kokoontumisiin ja temppeleihin muslimienemmistöisessä Bangladeshissa. Pakistanissa ja Afganistanissa on tuhottu tai häpäisty hindujen uskonnollisia kohteita. Väkivaltaisuudet ovat puhjenneet paikallisista syistä, mutta samanaikainen aktiivisuus ei voi olla sattumanvaraista. Vähemmistöjen turvallisuus ei normaalistikaan ole korkealla muslimienemmistöisissä maissa.

Lauantaina 16.10. sai kolme ihmistä surmansa hyökkäyksessä Durga Puja -kokoontumiseen Gumillassa Bangladeshissa, lähellä Nanuar Dighi -järveä. Väkivaltaisuudet alkoivat, kun somessa levisi huhu, että Koraania oltiin häpäisemässä durga-festivaaleilla. Väkivaltaa ilmoitettiin tapahtuneen myös Chandpurin Hajiganjin, Chattogramin Banshkhalin ja Coxin Bazarin Pekuan temppeleissä.

Sunnuntaina 17.10. väkijoukko vandalisoi Majhipara-Bottalan ja Hatibandhan kylissä Pirganj Upazilassa Rangpurin piirikunnassa, 255 km pääkaupungista Dhakasta, ainakin 66 hindujen kotia, polttaen niistä kaksikymmentä. Samalla vandalisoitiin hindutemppeli. Sytykkeen tähän aggressioon oli antanut some-kirjoittelu, ”jumalanpilkkaa” tms. -kuten tavallista. Ryöstely ja väkivalta alkoivat kymmenen aikaan sunnuntai-iltana.

Väkijoukot polttivat Majhiparassa 29 asuintaloa ja useita talousrakennuksia, mutta ihmisuhreista ei ole raportoitu. Poliisi on pidättänyt tapauksen johdosta 52 epäiltyä, ja lisää epäiltyjä etsitään. Lauantain hyökkäyksessä Durga Pujaan kuoli kolme ihmistä.

Perjantaina 15.10. vähintään 500 hengen väkijoukko vandalisoi Iskcon-temppelin Noakhalin alueella. Hyökkäyksessä kerrotaan kuolleen yhden temppelissä olleen henkilön. Intian ulkoasiainministeriö on ollut yhteydessä Bangladeshin hallitukseen hyökkäysten johdosta, ja Bangladeshin pääministeri Sheikh Hasina on tuominnut sanoissaan väkivallan maan yhteiskunnallisen harmonian rikkomisena.

Talebaanit kehuskelevat hindu-temppelin tuhoamisella

Lokakuun 5. talebaanit väittävät tuhonneensa hindujumalan patsaan historiallisessa Somnathin temppelissä Afganistanissa, tarkoituksenaan rakentaa paikalle muslimivalloittaja sulttaani Mahmud Ghaznille nimetty muslimipyhäkkö. Talebanin johtoporukkaan kuuluva Anas Haqqani vieraili paikalla, ja twiittaa että Taleban on murskannut  ”epäjumala” Somnathin kuvan historiallisessa hindutemppelissä.

Anas Haqqani twiittaa: ”Tänään vierailimme sulttaani Mahmud Ghaznavin pyhäkkössä, kuuluisan 10. vuosisadan muslimisoturin ja mujahiidin. Ghaznavi (Allahin armo olkoon hänelle) perusti vahvan muslimivallan alueelle Ghaznista ja murskasi Somnathin epäjumalan.”

Nykyinen Somnathin temppeli jälleenrakennettiin Intian ensimmäisen sisäministerin Vallabhbhai Patelin aloitteesta, Intian ja Afganistanin silloisen maltillisen hallituksen yhteisymmärryksessä. Temppelin uudelleenrakennus valmistui vuonna 1951, osoittamaan maiden välisiä hyviä suhteita. Nykyisen Intian pääministeri Narendra Modi on Shree Somnath Mandiri-säätiön puheenjohtaja.

150 hindu-perhettä pakenee kylästään uskonnollista vainoa Pakistanissa, temppeli tuhotaan elokuussa

Radikaalit islamistit hyökkäsivät elokuussa  hindu-uskoisten naapuriensa kimppuun, ja häpäisivät Ganeshin temppelin Pakistanissa,  Pakistanin uskonnollisten ja poliittisten puolueen koalitio kieltäytyi tuomitsemasta väkivaltaa, väittäen etteivät ole tietoisia tapauksen yksityiskohdista.

Keskiviikkona 4. elokuuta raivoava joukko pakistanilaisia muslimimiehiä  hyökkäsi Gandeshille omistettuun hindutemppeliin Bhongin kaupungissa Rahim Yar Khanissa Punjabin maakunnassa. Pakistanin parlamentin jäsen ja Pakistanin hindu-neuvoston puheenjohtaja Ramesh Kumar Vankwani kehotti lainvalvontaviranomaisia ​​tekemään lopun temppelin ”polttamisen ja vandalisoinnin”.

– Hyökkääjät kantoivat keppejä ja heittelivät kiviä. He murskasivat jumalat samalla kun he esittivät uskonnollisia iskulauseita ”, Vankwani sanoi. Tuomitsemalla temppelin hyökkäyksen twiittisarjassa Vankwani vaati syyllisiä pidätettäväksi. Hän kehotti myös päätuomaria ryhtymään välittömiin toimiin. Poliisi vahvisti, että temppeli on vaurioitunut pahoin. Raporttien mukaan kun poliisi ei pystynyt hallitsemaan väkijoukkoa, Pakistan Rangers -joukot oli kutsuttava paikalle hallitsemaan tilannetta. Asiassa ei kuitenkaan tehty pidätyksiä.

Hyökkäystä hindutemppeliin perusteltiin väitteellä, että kahdeksanvuotias hindupoika oli virtsannut alueen muslimiseminaarin kirjaston lähelle edellisellä viikolla. Poika jopa pidätettiin  Pakistanin jumalanpilkkalain perusteella, mutta vapautettiin myöhemmin takuita vastaan ​​alaikäisyyden vuoksi.

Pakistanin muslimineuvoston Milli Yakjehd:n puheenjohtaja Sahibzada Abul Khair Zubair otti kantaa Bhongin tapaukseen, ja Hyderabadissa sattuneeseen lehmän teurastamiseen hindutemppelin edustalla, sanomalla, että ”sharia-laki suojaa hindu-vähemmistön oikeudet, mutta myös enemmistöllä on oikeuksia.” Zubair on radikaalia islamismia edustavan Jamiat Ulema-i-Pakistan (JUP) -puolueen jäsen. Milli Yakjehdin neuvoston pääsihteeri Liaquat Baloch väitti vuorostaan: ”Pakistanin vähemmistöyhteisöllä on täysi vapaus.

Pakistanin, Afganistanin ja Intian valtauskontoina oli ennen muslimien hyökkäystä hindulaisuus ja budhalaisuus. Hyökkäyksestä on jo satoja vuosia, mutta muslimien ilmeinen enemmistö käyttäytyy yhä valloittajan tavoin. Muslimien uusissa maahanmuuttokohteissa käytös ja asenteet ovat varmaankin erilaisia?

 

Luettavaa:

5 Comments

 1. juha II
  18.10.2021 21:51

  Uutinen on yhtä ”uusi” kuin se, että koirat (oikeat) nostavat jalkaansa tolpan juureen.

  On aika merkittävää ja samalla irvokasta, että lännessä ja maailmalla kohistaan enemmän hindujen vainoamisesta ja tuhotöistä kuin, jos kohteena ovat k’ristityt. Edelliseen voi syynä esittää sen, että länttä ja etenkin Yhdysvaltoja miehittävät satanisti-kommunistit, jotka vihaavat koko mustan sydämensä täydeltä kristittyjä!

  On myös muistettava, että Intiassa hindut kohtelevat krisatittyä vähemmistöä yhtä väkivaltaisesti kuin muslimit heitä itseään. Kyseessä voi olla yhtälailla ”vahingon kierämään” laittaminen kostona siitä mitä muslimit tekevät hinduille kun eivät uskalla pelkuruuttaan käydä itse muslimeita vastaan. Mutta enemmänkin syynä moiseen on viha kristittyjä kohtaan sinänsä niin kuin ne olisivat uhka vallitsevalle valtauskonnolle. Ja mikä parasta! Kristityt ovat iänikuisia nynneröitä, jotka ”kääntävät poskensa” sen sijaan kuin ”tarttuisivat miekkaan johon hulkkuvat!!!” (Uusi Testamentti)

  Ja ettei maailma voisi enää hullummaksi mennä. Yhdysvalloissa koululaitoksissa promotaan kannibalismia ratkaisuna maailman nälänhätään ja osaksi ”ruokatuotantoa”?!?!?!!!!

  Koulusta vuoti vanhempien tietoon oppilaiden kautta tehtävänasettelu, jossa piuti luoda bisnesmalli pikku vauvojen murhaamiseen ja lähettämiseksi ne Kiinaan, jossa vauvoista tehdään hampurilaisia, Kun asiasta nousi kohu – miksiköhän? – koulu selitti koko ”tahtävän” olevan pilaa. Täysin satanistista touhua.

  Lisäksi 10-vuotiaille pojille opetetaan homo seksiä aikuisten miesten kanssa oikein kirjan kanssa, jota ”ei voi näyttää äidille” enkä edes allekirjoittanut halua koskaan silmiensä eteen saada. Seksiä opetetaan lapsille tarkoituksena ”esileikittää” heidät pedofiilien seksileluiksi!

  Vanhemmat ovat nousseet kapinaan kouluneuvostojen istunnoissa, mutta kouluviranomaiset kutsuvat paikalle poliisit, jotka pidättävät lapsiaan suojelevat isät ja äidit ”saatanallisilta säkeiltä”! Peruskauraa on jo kriittinen rotuoppi ja vihan nostattamin en omaa isänmaata vastaan BLM hengessä ja LGBT -roskan sekä sukupuolenvaihto agendan pakkosyöttäminen lapsille, joytka eivät vielä ymmärrä eivätkä omaa tarvittavaa järkeä tehdä itsenäisiä ja kauaskantoisia ratkaisuja elämässään. Tässä suhteessa Kanada on kauhuesimerkki Nro. Uno!

  Bidenin hallinto ja satanisti-kommunistinen kouluhallinto on saanut mädänneen ja korruptoituneen FBI:n julistamaan syystäkin takajaloilleen nousseet äidit ja isät ”kotimaisiksi terroristeiksi” !?!?!?!!!???

  Linkki juttu videoon: https://tv.gab.com/channel/starcrest/view/georgia-school-solve-hunger-with-cannibalism-6169954cb5897acb51564d60

  Vastaa
  1. Obelix
   19.10.2021 12:35

   ”On aika merkittävää ja samalla irvokasta, että lännessä ja maailmalla kohistaan enemmän hindujen vainoamisesta ja tuhotöistä kuin, jos kohteena ovat k’ristityt. Edelliseen voi syynä esittää sen, että länttä ja etenkin Yhdysvaltoja miehittävät satanisti-kommunistit, jotka vihaavat koko mustan sydämensä täydeltä kristittyjä!”

   Minä ymmärrän sen, että ihmisiä ****ttaa talous ja kaikki nämä _uudet_ väkisin syötetyt ”yhteiskunta-normit”. Seuraavaksi kysyinkin itseltäni: Mikäköhän näitä satanisti-kommunisteja voisi sitten vuorostaan ketuttaa? Joku viisas joskus sanoi, että satanismi on _väärinpäin_ käännettyä kristillisyyttä.

   Jeesus sanoi: Rakastakaa lähimmäistänne niinkuin itseänne. Mutta kukakohan kertoo satanisti-kommunisteille: Teidän pitää VIHATA lähimmäistänne niinkuin itseänne. Ja todellakin, kun satanisti-kommunisti ei osaa kateellisena mitään muuta, kuin kieroilemalla ja poliittista systeemiä hyväksi käyttämällä ottaa itselleen toisen omaa väkisin….Niin eihän hän siinä ”hiljaisena hetkenään kammiossaan” voi todeta muuta, kuin: Minussa on jokin perus-parametri – muuttumattomalta vaikuttava suure perusteellisesti pielessä. Sen tiedostamisesta – lähes poikkeuksetta – seuraa: Ihminen alkaa pikkuhiljaa inhota ja vihata itseään…..omaa moraalittomuuttaan siitä, mitä on muille tehnyt, varsinkin silloin kun hän on yksin ajatustensa kanssa? Jotkut harvat tämän tunnustaminen saa katumapäälle, mutta monet jatkavat valitsemallaan tiellä rahan, vallan -ja nautintojen takia, pakastamalla omantuntonsa umpijäähän – valitettavasti.

   Vastaa
 2. Snif
  18.10.2021 21:59

  No, ei tässä men ikuisuutta kun suomen kirkot ja niiden aivottomat vetäjät saa kokea tuota ”ihannuutta” ihan omakohtaisesti, mutta sitähän he ovat halunneet teoillaan.

  Vastaa
  1. Huru-ukko
   18.10.2021 22:58

   Tarkoitatko suomen evlut kirkkoa?? Mädännäisyyden linnake numero yksi. Hyvä etteivät ihan vielä kirkontorneista kaiuta allahu akbaaria. Ei tosin lie kaukana sekään mikäli nykyiset ”kirkonjotajat ja piispat” saavat asiooista päättää. Vaan onhan se hyvä, että kaikki luojan luomat ovat kirkolle kelvollisia, kuten vuoden homoksi nostettu häiriintyt teini. Lesbopiispan siunaamana.
   PS. Jos ihmettelette nykyisen hallituksen menoa, pääministerin ,,,

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    19.10.2021 00:19

    Ei käsitellä täällä kenenkään oletettuja traumoja. OK?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top