Naamarit ovat tulossa!

Finnairin lento FIN98D on juuri nyt (9:15) Mongolian yläpuolella, FIN88D jo Venäjän ilmatilassa. Huoltovarmuuskeskus toivoo, että kyydissä olevat suojaimet ovat relevanttia tavaraa, ja niitä on tilattu määrä.

Edellisen toimituksen kanssa oli ongelmia, kerrottiin tiedotustilaisuudessa eilen. Lentojen lähestymistä voi seurata Flightradar-palvelussa reaaliaikaisesti. Naamareita tulee siis tänään kahdella lennolla.

2 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  15.4.2020 09:26

  Kun sodan jälkeen ensimmäinen kahvilasti seilasi kohti Suomea Brasiliasta, sen kulkua seurattiin päivittäin sanomakehdissä. kunnes se laski laituriin Nokalla. Ehkei tämä ole kuitenkaan ihan rinnasteinen tapaus?

  Vastaa
 2. Mietitääs
  15.4.2020 12:11

  Otetaas hattu päästä ja mietitääs vähän…

  Puhutaan kirurgisista suojaimista… Ööö… Nehän on paperisuojaimia. Niitä sanoja joita tuli jo kuormallinnen. Miksi ne eivät kelpaa koronan hoidossa jos kerran ne kelpaavat leikkaussalissa?

  Eikös kirurgisten maskien ole tarkoitus estää likaa menemästä leikkaushaavaan? Vai estääkö se vain mahdolliset roiskeet lääkärin suuhun? Eikös tässä ole sama asia kyseessä? Miksi siis leikkaussaleissa käytettävät paperimaskit eivät kelpaa nyt koronahoidossa? Molemmissa on kyse pisaroista, ei kaasuista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top