Pojat vangittu tänään käräjäoikeuden päätöksellä, poliisi pyytää lisätietoja rikoksesta

Joensuussa ja Kuopiossa rötöstellyt nelikko on siis saatu kopitettua, mutta heidän tekostensa selvittely on osoittautunut odotettua mutkikkaammaksi. Siksi poliisi pyytää Joensuun tapauksen silminnäkijöitä ilmoittautumaan.

Poliisin tiedote 11.04:

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään ja tiistaina 9.4.2019 vanginnut kaikki neljä rikoksesta epäiltyä liittyen Joensuussa ja Kuopiossa 5. – 6.4.2019 tapahtuneeseen törkeään ryöstöön liittyen. Vangitsemiset tapahtuivat todennäköisin syin. Esitutkinnassa tapahtumienkulku on tarkentunut ja samalla vahvistunut, että asianomistajalle tilanne on ollut hyvin vakava ja hänelle on aiheutettu mittavat taloudelliset vahingot.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja lauantai-aamuna 07:30 – 08:00 väliseltä ajalta Kuopion Vattikujalta tilanteesta, jossa asianomistaja pääsi karkuun hänet kaapanneelta seurueelta ja pääsi soittamaan sivullisen puhelimesta hätäkeskukseen. Poliisi on kuulustellut henkilön, jonka puhelimesta soitto hätäkeskukseen tehtiin. Tiedossa on, että tilanteen on nähnyt myös 3 – 4 paikalla ollutta sivullista. Heidän havainnoillaan voi olla merkitystä asiassa.

Poliisi pyytää näitä henkilöitä ottamaan yhteyttä ja jättämään yhteystietonsa joko puhelimitse Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen puh: 029 541 5323 tai sähköpostitse: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Miehiä epäillään Joensuussa ja Kuopiossa 05.-06.04. tehdystä ryöstöstä, johon liittyy myös vapaudenriisto. Yksi epäilty on jo kopitettu, kuvissa olevat vielä irrallaan.

Viimeiset havainnot kateissa olevista rikoksesta epäillyistä ovat lauantai-aamupäivältä Leppävirran Teboil-huoltamolta noin klo 10 aikaan. Seurueella aiemmin käytössä ollut Volvo -merkkinen henkilöauto (VNY-781) on nyt poliisin hallussa.

Rikoksista, -törkeästä ryöstöstä ym.- epäillyt:

  • Kimi Tervo,
  • Jesse Muurainen
  • Pekka Räsänen

Kaikki havainnot epäillyistä joko hätäkeskukseen tai Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455, tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

1 Comment

  1. Pekka Kemppainen
    9.4.2019 13:53

    Kaverit on nyt bosessa, ei tartte pelätä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top