Nainen houkuteltiin ansaan ja pahoinpideltiin Leppävaarassa

Väkivaltaiset hyökkäykset naisia kohtaan näyttävät olevan osa eräänlaista misogyynista alakulttuuria, joka on ilmaantunut Suomeenkin. Nyt käsiteltävässä tapauksessa hyökkäys ja pahoinpitely näyttävät olevan kosto henkilön aiemmasta poliittisesta toiminnasta. Asiasta on tehty rikosilmoitus, ja se on tutkittavana, vahvisti poliisi.

HOX, TÄMÄN SAA JA PITÄÄ JAKAA!!!LEPPÄVAARASSA VAROVAISUUTTA KAIKILLE!!!! VUODEN olen ollu hiljaa, ISLAMISTA. Nyt en enään ole. Eilen illalla menin katsomaan asuntoa. Siellä odottikin joukko Somalialaisia. Aluksi niitä oli 7. Ne puhui osin englantia, osa suht hyvää suomea. Mulle kerrottiin, että nainen ei ole edes eläimen arvoinen ja on miehen käyttöä varten. Puhuivat mun ISIS lipun poltosta. Että minä olen rangaistuksen edessä. Koitin lähteä, eivät päästäny ovesta. Mun kurkkuun tungettiin siideriä. Noin 10 min kuluttua kordinaatio meni ja tajunta heikkeni. Mut raahattiin sänkyyn. Kaikki pimenee. Olin tajuton noin 4 tuntia. Vaatteeni oli revitty. Muistan viimeiseksi nyrkin iskun takaraivoon. Eräs henkilö tuli oven läpi antoi vähän oikeutta neljälle näistä saastoista, jotka minuun koski väkivalloin. Paikansi puhelimella!!! Kantoi mut ulos leppävaaran juna asemalle. Olin ite shokissa ja istuin maassa ja oksentelin. Poliisit soitettiin. Mut vietiin sairaalaan. Nyt olen suht ok ja hengissä ainakin. Arvasin että näin käy. Ne ihmisen tekosyyt kostaa aina. Nyt alkoi mun taistelu ISLAMIA VASTAAN UUDELLA TASOLLA!!!

Kirjoittaja, rikosuhri, on aiemmin toiminut aktiivisesti islamismia ja maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevassa kansalaisliikkeessä pääkaupunkiseudulla. Mielenilmaisu, josta islamistit kantavat hänelle kaunaa, oli naisrauhan puolesta, seksuaalista väkivaltaa vastaan.

Sanomansa vakuudeksi hän esittää HUS:n Naistenklinikan asiakirjoja.

Naisiin kohdistuvat hyökkäykset ja seksuaalinen ahdistelu on yleistynyt Suomessa parin viime vuoden aikana.

Extrauutiset on saanut edelläolevat tiedot suoraan asianomaiselta.

4 Comments

 1. […] kertoo saaneensa tiedon tapauksesta suoraan Veera Pakkasvirralta, joka toimi kansallismielisen liikkeen […]

  Vastaa
 2. Urpo Kalevi
  9.9.2018 06:53

  Ei ylitä valtamediassa uutiskynnystä, tai jos uutisoidaan, niin vääristellään asiaa. Ja ollaan enemmän huolissaan vihapuheesta ja rasismista kuten aina.

  Vastaa
 3. Tiraspol
  9.9.2018 08:20

  Kemppainen toimii myös Hommaforumilla aktiivisena uutistenjakajana ja mielipiteen esittäjänä. Miksi en Kemppainen löytänyt juttua Hommalta?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   10.9.2018 08:31

   Extraa on hyvin harvoin jaettu hommalle. sinähän voit jakaa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top