Nainen mätti täysillä ryöstöä yrittänyttä

Epäonninen rikollinen yritti myöhään lauantai-illalla (09.03.) ryöstää Rio de Janeirossa Polyana Vianan, joka olikin vähän treenannut. Kuvista näkee, kuinka äijän kävi.

Polyana oli tilannut taksin asuntonsa edustalle, ja hänen odottaessaan kyytiä ryöstäjä ilmaantui paikalle. Kuvassa ryöstäjä (verinen mies) tilanteen jälkeen.

Polyana kertoo:

Hän tuli ensin kysymään minulta kellonaikaa, ja kerroin. Näin ettei hän aikonutkaan lähteä. Laitoin puhelimen takaisin taskuuni, mutta hän sanoikin: ”Anna puhelin minulle! Älä yritä mitään, sillä minulla on ase.” Sitten hän otti asettaan esille, mutta huomasin että hän oli liian hidas. Hän oli aivan lähellä minua, ja ajattelin että jos se on oikea ase, hänellä ei ole aikaa vetää sitä esille. Niinpä toimin heti: Kaksi lyöntiä ja potku. Hän putosi siihen paikkaan. Sitten sanoin hänelle, että nyt odotetaankin poliisia. Ryöstäjä pelkäsi minun lyövän häntä lisää, joten poliisin kutsuminen oli hänestäkin hyvä ajatus.

Ryöstäjää käytettiin vielä sairaalassa paikattavana ennenkuin poliisi heitti hänet putkaan. Tapauksen jälkeen Polyana palasti asuntoonsa, ja valmisti itselleen illallisen. Polyana kertoo, että käsi oli seuraavana päivänä hiukan arka, mutta mitään muuta haittaa ei ilmennyt.

Sillälailla, tytöt!

Asiasta kertoi Tinhtamvn 14.03.2019.

4 Comments

 1. Retiisi
  22.3.2019 15:00

  Basaarikaupungeissa, kuten Oulu, Turku ja Helsinki.. ovat tytöille tuommoiset taidot tarpeen..

  Vastaa
 2. Los6666
  22.3.2019 15:05

  suomaliassa olis mimmi lähteny lusimaan yritteliään sekasäyttäjän pahoinpitelystä

  Vastaa
 3. #Böllis
  25.3.2019 18:51

  Jiihaa!

  Vastaa
 4. Karma puri heti
  6.3.2020 23:06

  Hitto mikä pelle. Olikos Polyana tuossa kuvassa tuola takana punaisen paidan kanssa? Paidassa lukee isolla että UFC ja habat näkyvissä. Hitto että kaveri oli varmaan pilvessä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top