Naiselle hengenvaarallinen vamma, tekijälle nuorisorangaistus (VIDEO)

Viisi vuotta nuorisorangaistusta tapon yrityksestä Saksassa: Hannoverin alioikeus antoi eilen tuomion puolen vuoden takaisesta tapauksesta Großburglwedel:ssa Niedersachsenissa. Syyrialainen Abdullah A. (17v.) aiheutti puukolla hengenvaaralliset vammat saksalaiselle naiselle. Syylliselle tuomittiin viisi vuotta nuorisorangaistusta.

Tuomitun 14-vuotias veli, joka oli mukana tilanteen alussa, riitelyssä supermarketissa, tuomittiin tiistaina kahden viikon vankeusrangaistukseen ja osallistumaan sosiaaliseen koulutukseen. Oikeudenkäynti pidettiin suljettuin ovin. Hyökkäyksen kohteena ollut 24-vuotias nainen, Viven K, sai puukoniskusta hengenvaarallisia vammoja. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Tapauksessa on tyypillistä kahden tai useamman tavanomaisen epäillyn häiritsevä tai aggressiivinen lähestyminen kantaväestöön kuuluvaa kohtaan, ja jos suhtautuminen seksuaaliseen vaatimukseen tai yritykseen ottaa haltuun omaisuutta on kielteinen, nopea raivonpurkaus johon osallistuu usein monia tekijöitä. Tuomitun pikkuveljen saama rangaistus kertoo hänenkin olleen aktiivisena toimijana puukotustilanteessa.

Näitä tapauksia on enemmän, kuin kukaan jaksaa uutisvirrasta poimia.

Asiasta kertoi World News (saksankielinen) 12.09.2018.

Kannattaa katsoa: Rikosuhrin videohaastattelu, saksankielinen.

2 Comments

 1. Testaaja
  18.9.2018 16:33

  Tulisipa kimppuun teräaseen kanssa ja pääsisin niskanpäälle, tappamistarkoituksessa hyökkäävän saa korpilain mukaan itsepuolustukseksi tappaa.

  Vastaa
  1. FatePate
   29.9.2018 16:53

   Älä toivo, voi vaikka toteutua.
   Tilanne tulee yllättäen ja jopa kokeneet alan opettajat ovat menneet lukkon ja saaneet kymmeniä viiltoja. Hyvä kun säilyneet hengissä.
   Ei sitä ehdi huomata jos tarkoituksena on tappaa. Jos uhkaillaan, niin tilanne on eri.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top