Näitkö tämän miehen – soita 112

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti 21.2. epäillystä väkivaltarikoksesta Espoossa. Tapausta tutkitaan murhana, kertoo rikoskomisario Matti Högman.

Teosta epäillään Harri Puhjo -nimistä miestä, jota poliisi ei ole vielä tavoittanut. Poliisi julkaisi miehen nimen ja kuvan jo aiemmin.

Tapaus on muuttunut murhatutkinnaksi

Rikoksen tutkinta on muuttunut murhaksi. Poliisi pyytää edelleen havaintoja hänen liikkeistään. Epäilty oli määrätty rikoksen uhria noin 30-vuotiasta naista kohtaan koskevaan lähestymiskieltoon. Epäilty tunsi uhrin entuudestaan kehonrakennusharrastuksen kautta. Epäilty rikos tapahtui kerrostalossa Haukilahdessa sijaitsevalla Kuhatiellä maanantaina noin kello 10.

Poliisin tietojen mukaan on mahdollista, että teosta epäilty mies voi liikkua pääkaupunkiseudulla tai Etelä-Suomen alueella laajemminkin. Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot miehestä ilmoitetaan hätänumeroon 112. Muut havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Puhjon tuntomerkit ovat

 • keski-ikäinen
 • roteva, lihaksikas ruumiinrakenne
 • pituus 173 senttimetriä
 • lyhyet hiukset
 • harmaa sänkiparta
 • ruskea tai musta takki, jossa karvakaulus
 • mustat housut
 • musta pipo, jossa tummia raitoja

Poliisilla ei ole tiedossa epäillyn ulkopuolisiin kohdistamaa vaaraa. Poliisi kehottaa kuitenkin välttämään epäillyn lähestymistä itse.

3 Comments

 1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  22.2.2022 20:37

  Odotan innolla samanlaista tiedon levitystä epäillyn nimeen ja kuvaan liittyen , kun on kyse kunniakansalaisista. En kuitenkaan pidätä hengitystä muutosta odottaessa .

  Vastaa
  1. Urho
   23.2.2022 12:10

   Puliisin kamera on siitä erikoinen peli että tietyillä hipiän pigmenttimäärillä tuloksena on vain epätarkkaa pikselimössöä. Herääkin kysymys, onko kamera rasistinen?

   Vastaa
 2. Evplasse
  23.2.2022 08:31

  Pitäisikö somepoliisit jalkauttaa oikeisiin töihin

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top