Nantes’n katedraalissa kolme samanaikaista syttymispistettä eri paikoissa

Pahaa sanaa ei ole vielä mainittu, mutta sitä ei kiistetäkään. Ranskassa on viime vuosina tapahtunut useita kirkkopaloja ja myös väkivaltaisia hyökkäyksiä kirkkoihin kesken jumalanpalvelusten.

Tuoreen tiedon mukaan rakennuksen säilyminen ei ole lainkaan varmaa. Nantes’n Pietarin ja Paavalin kirkon rakentaminen alkoi 1400-luvulla, ja se valmistui nykyiseen asuunsa 1800-luvun lopulla. Kirkko kärsi vaurioita toisen maailmansodan pommituksissa, mutta korjattiin. Nykyinen Ranskaa kohdannut kriisi saattaa olla vanhalle pyhäkölle kohtalokas.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme.

Asiasta kertoi 18.07.2020 LCI.

5 Comments

 1. Orang Utang
  18.7.2020 20:05

  Tämä kuuluu samaan sarjaan selvittämättömiä kirkkopaloja kuin oli Notre Damen palo. Näitä kirkkoja kyllä näön vuoksi tullaan “korjaamaan”, mutta korjaukset eivät koskaan valmistu. Näitä rikoksia kyllä tullaan tutkimaan, mutta ketään ei koskaan tuomita.
  – Tällä tavalla hallitus säilyttää kasvonsa saman aikaisesti sekä kansan, että islamilaisten valtiaitten edessä.
  – Turkki ja Ottomania?

  Kyseessä on uudenlainen sodankäynti, jossa yhden aselajin tehtävänä on suorittaa iskuja siten, että kohdevaltion omat kansalaiset ja omista kansalaisista koostuvat joukot tuhoavat valtion sisältä päin.

  Hallituksia ei kaadeta, koska ne toteuttavat mitä tahansa vihollisen sanelemia sotatoimia ja politiikkaa vain pysyäkseen vallassa.

  Tällainen sodankäynti on mahdollista vain sellaista valtiota vastaan, jonka hallinto on jo korruptoitunut läpimädäksi.
  – Tässä mielessä Venäjä on vahvoilla. Vaikka itse valtio on yli tuhat vuotta vanha, sen viimeisin uudistuminen tapahtui vasta kolmisenkymmentä vuotta sitten. Maa ei ole vielä ehtinyt korruptoitua.

  Vastaa
 2. Anna-Maria Korhonen
  18.7.2020 22:01

  Varmaan joku näkisi mielellään Nantesin katedraalin paikalla suurmoskeijan. Ehkäpä hän yritti ratkaista varatun paikan ongelmankin, mutta palokunta tuli ikävällä tavalla väliin.

  Vastaa
 3. Pekka Kemppainen
  19.7.2020 16:21

  Pidätettynä ollut kirkon vapaaehtoistyöntekijä on ruandalainen turvapaikanhakija. Hänet on vapautettu. Eikö BLM reagoi? ”-Selvää syrjintää, poltetaan joku kirkko…”

  Vastaa
  1. Juha
   19.7.2020 18:34

   Kyllähän tässä näkyy kommunistisatanistinen kädenjälki. Antikristityt punakapinalliset ovat aktivoituneet tuhoamaan kirkkoja.. ja tämä ei ole mitään spontaania.. vaan organisoitua järjestelmällistä toimintaa.. joka tulee lähitulevaisuudessa lisääntymään…

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    20.7.2020 18:32

    Samaa epäilen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top