”Närkästys” jugurtti-merkistä oli kansalaisaktivistin pila, Valio meni halpaan

Humoristina ja purevan islamismi-kritiikin edustajana tunnetun twiittajan vitsi meni täydestä suuressa elintarvikeyhtiössä,  kun ”BLM-kauhu” sumensi arvostelukyvyn. Nähtiin erikoinen spektaakkeli.

Someaktiivi Anter Yasa on arvostellut rasismia, syrjintää ja myös seksuaalisiin vähemmistöihin kohdistuvaa vihamielisyyttä, mutta hän ei ole suosittu ns. suvaitsevaiston piirissä: Yasa arvostelee näitä asioita myös silloin, kun ne esiintyvät islamismin yhteydessä. Hän kysyy myös, miksi suomalainen vasemmisto ja mielipidevaikuttajat eivät koskaan tuomitse takapajuisuutta silloin kun se liittyy Islamiin ja Lähi-Idän kulttuureihin. Tähän kysymykseen on vastattu vaikenemalla ja blokkaamalla kysyjä.

Yasa on arvostellut vasemmistoa ja muitakin suvaitsevaisuudestaan ylpeileviä yhteydenpidosta maahanmuuttajien kaikkein taantumuksellisimpien henkilöiden kanssa, -ja sekulaaristi uskontoonsa suhtautuneiden tai länsimaiset arvot hyväksyneiden maahanmuuttajien karttamista. Erityisesti islamismin (=uskonnon poliittisen hyödyntämisen) arvostelu sulkee pääsyn piireihin.

Miksi naisten alistamista, lasten silpomista, homojen hirttämistä ja vääräuskoisten tappamista kannattavat ääri-islamistit pääsevät poliitikkojen pöytiin, kyselee Yasa.

Kun ”Black-lives-matter” -suuttumus karkasi epärationaaliselle alueelle, täytyi Anter Yasankin nälviä.

Koko kalabaliikin alku:

Vastaus:

Anter jatkaa irvailujaan:

Kansalaisaktivisti Anter Yasa näki siis henkilökohtaisesti suuren vaivan paljastaakseen eräitä Suomessa myyräileviä islamisteja, kuten ”lelusetä” Rami Adhamin ja erään ”rauhan-tae”-tyypin.

Yasan huoli, että vaaralliset henkilöt liikkuvat Suomen poliittisen sisäpiirien ympärillä, näyttää perustellulta. Jos vielä media ja viranomaiset kuuntelisivat häntä? Kas, Valio jo kuunteleekin.

5 Comments

 1. p.grandell
  27.6.2020 13:15

  anter pisti hienosti..oli vain läppää, kuinka paljon nuoleskelette loukkantujenne takapuolia…oli niin nappiin että…..haloo ihmiset lopettakaa jo olemalla/leikkimällä poliittisesti korrekteja….

  Vastaa
 2. Anna-Maria Korhonen
  27.6.2020 14:37

  Tuli kuitenkin mieleeni, että juuri syksyllä 2015 bongasin PK-seudun katukuvasta ainakin kaksi fetsiä ja kyseinen päähine oli myös ujutettu ainakin kahteen FB:ssa tuolloin pelaamieni etsi kuvasta tietyt esineet -peliin. Turkillahan on ollut keskeinen rooli väestönsiirroissa Eurooppaan ja Turkki toiminee sekä likaisen työn tekijänä että Euroopan ja Lähi-Idän välisenä liitos- ja siirtymäalueena.

  Anter Yasan tavoin olen kiinnittänyt huomiota siihen, että hänen kaltaisensa liberaalit ja länsimieliset maahanmuuttajat on jätetty nykyisen maahanmuuttokeskustelun ulkopuolelle. Juuri heillähän luulisi olevan ennakkoluulojen hälventämiaeen ja vuoropuhelun edistämiseen eniten annettavaa. Suurin syy lienee se, että mikäli EU pyrkii laajentumaan Turkkiin ja sen valtaamille alueille, EU-kansalaisuuden ja sen tarjoaman vapaan liikkuvuuden ja muutto-oikeuden saavat myös näiden kansalaiset, joista valtaosa elää edelleen 600-lukua arvoineen ja asenteineen.

  Vastaa
 3. Terhomatti Hämeenkorpi
  27.6.2020 16:08

  Hyvä, Anter !!!

  Vastaa
 4. Vera Hasselmann
  27.6.2020 16:17

  Nämä ”suvaitsevaiset” viher-vasemmisto(piip) eivät tiedä vieläkään että jo EU:n tilastoissa Suomen tuleva väkiluku on 62 miljoonaa. Eivät Matin ja Maijan tekemiä, vaan muslimeja. Kansa aiotaan vaihtaa kylmästi muslimeiksi ja seurauksena on tietysti sharialait. Silloin nuo sokeat matujen tuojat joutuvat itse ensimmäisenä välttelemään korkeita kattoja.

  Vastaa
 5. Pekka Kemppainen
  27.6.2020 16:51

  Muistuu mieleen toinenkin #pila, joka meni täydestä: Eräs ministeri, rouva Ohituskaista, uskoi 1:1 jutubn Irakissa kuolleesta turvapaikanhakijasta, ja uskotteli jutun myös Euroopan ihmisoikeustuomioistumelle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top