NATO:n puolustusministerit kokoustavat tänään Scholzin varjossa, Kaikkonen Suomesta mukana

Puolustusministeri Antti Kaikkonen osallistuu tänään torstaina NATO:n puolustusministerikokouksen toisen kokouspäivän työistuntoon, jonka aiheina ovat EU-NATO -yhteistyö ja ajankohtainen turvallisuustilanne Ukrainassa ja sen ympärillä.

(Kuvassa Saksan liittokansleri Scholz vasemmalla, Suomen puolustusministeri Kaikkonen oikealla.)

Nato-maiden lisäksi kokoukseen on kutsuttu Suomen ja Ruotsin puolustusministerit, sekä EU:n ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja Josep Borrell. Kokous järjestetään Naton päämajassa Brysselissä.

Saksan liittokansleri Olaf Scholz kertoi tiistaina (15.02.), ettei puolustusliitto NATO laajene itään hänen valtakaudellaan. Suomen turvallisuusstrategian linjana on ollut vuosikymmeniä ”NATO-optio”, siis ettei jätetä jäsenhakemusta, mutta ollaan silti huolenpidon piirissä.

Luettavaa:

2 Comments

 1. Obelix
  17.2.2022 15:39

  Saksa, Suomi, Yhdysvallat! Demari kuin demari, frankfurtilaista koulukuntaa, tai mitä lie yliopistoissa ja puoluetoimistoissa aikaansa kuluttaneita uus-marxilaisia, niin yhtä kaikki, ne ovat jotenkin piloilla järjestään. Veroja, veroja, veroja, veroja…kädet vaan kainaloita myöten kansalaisten taskuun.

  Ja bonuksena: Heti kun joku osoittaa heidän verotusoikeuttaan vesipistoolilla, niin alahuuli alkaa väpättämään ja kädet nousevat pystyyn, koska he ovat itse sörssineet – kukin tavallaan – oman maansa puolustuksen ketuille, ikään kuin jonkun tilauksesta! Eikä tietenkään niistä, joita he ovat koko ajan kuoliaaksi verottaneet, välitetä yhtään, koska ei uskalleta välittää muusta, kuin omasta henkilökohtaisesta hyvinvoinnista.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   17.2.2022 17:14

   Tunnetun suomalaisen poliittisen ajattelijan mukaan: ”Siitä onkin aina seurannut hyvää, jos Saksa ja Venäjä ovat yhtä mieltä jostakin…” Molo ja Ribbe virnuilevat sieltä missä ovat: Etupiirit tulivat takaisin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top