Natseille suurvoitto Euroopassa, sitten vuoden 1933

Vuonna 1933 Adolf Hitler perusti diktatuurinsa joka pysyi vallassa 12 vuotta. Nyt Euroopan Unioni on perustanut mielipidediktatuurin, jonka on tarkoitus myös, niin kuin Hitlerin III:n valtakunnan, senkin tarkoitus on kestää tuhat vuotta.

Pelko on aseeni:

Digipalvelulaki = Orjuuden perustuslaki

Tuo nimi ei kuullosta ollenkaan niin pelottavalta, kuin III:s valtakunta, mutta tosiasiassa sen pyrkimyksenä on alistaa ihmiset vihernatsismin alaisuuteen ja eliitin orjiksi. On vertahyytävää, että vallanpitäjien ylivoimainen enemmistö on tämän siunannut. Ja perimmäisenä syynä on tietenkin PELKO.

Euroopan Unionin nykyiset ruhtinaat/ruhtinattaret eli vihervasemmisto ja ”hyödylliset idiootit”, joilla viimemainituilla on europarlamentin ja komission suurin ryhmä, pelkäävät enemmän kuin ruttoa, että kansojen enemmistö Euroopassa herää näiden arroganttiin ja väkeä riistävään hallintoon.

EU on siis sopinut digipalvelulaista jota se kehtaa vieläpä kutsua ”Euroopan demokratiatoimintasuunnitelmaksi”. Kun tarkoitus on viedä kansanvalta, ei lisätä sitä.

Kaikista tehdään ilmiantajia

Tuossa epäoikeudenmukaisessa kirjoitelmassa määrätään mm., että ns. ”alustojen” -eli esimerkiksi Twitterin ja Facebookin- on poistettava väärä sisältö heti kun se sellaisen huomaa, tai toimijalle määrätään 6 %:n sakko sen liikevaihdosta, eli siis kymmeniä ellei satoja miljoonia euroja/dollareita.

Mikä on sitten ”väärää sisältöä”. No, sehän selvää, että sellaista on varsinkin vihreiden, punaisten ja hyödyllisten idioottien arvostelu. Heidän suojelustaan nauttivat ”haavoittuvassa asemassa olevat”, joita heitäkään ei saa arvostella.

No, mietitäänpä mitä tuo ilmiantomeininki tarkoittaa suhteessa satojen miljoonien sakkoihin? No, sitä että aivan varmasti, kun joku vihreä tai kuka tahansa ilmoittaa jostakin ilmiantajalle epämieluisasta kirjoituksesta tai sen osasta, niin lähtee kirjoitus liukkaasti pois alustalta, sillä ei twitterit ja facet jää arpomaan, että tulisikohan tuosta tuomiota saatanalliset sakot vai ei.

Vihernatsismi nousee uuteen sfääriin

Voimme vain kuvitella, että kun esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan annettuja tuomioita on jaeltu jo kymmenittäin, ja satoja on viritteillä, niin nämä luvut tulevat kymmenkertaistumaan -ainakin-. En yhtään ihmettelisi jos Vihreät perustaisivat toimiston aivan tuota toimintaa varten, sillä rahaahan heillä on, koska lakkauttivat lehtensäkin, vaikka saivat siihen valtiolta rahaa kolmanneksen lisää aiempaan, eli yli miljoona euroa.

Tarkoituksena on siis, että sananvapaus muserretaan, ja julkinen kirjoittelu esimerkiksi somessa, jos se sisältää arvostelua eliittiä ja sen suojatteja kohtaan, de facto lakkautetaan.

Kuitenkin on toivoa

Samaan aikaan, kun nämä natsistiset säkeet Brysselin salongeissa on sulkakynällä sivelty, niin markkinatalous toimiin: Monikymmen-miljardööri Elon Musk meni ja ostaa pamautti 44 miljardilla dollarilla Twitter-yhtiön ihan omiin nimiinsä. Ja perusteluiksi hän sanoi, että haluaa pelastaa sananvapauden. Ja syytä onkin, sillä siinä missä Yhdysvalloissa sananvapaus on perustuslain ehdottomassa suojeluksessa, ollaan se jälleen Euroopan mantereella peittämässä natsismin -tällä kertaa- Vihreään hämärään.

Niin mitäpä tulee siihen, että digipalvelulainsäädännön perusteella EU:ssa jotkut yli-ihmiset päättävät määrätä sakkoja, vaikkapa nyt Twitterille ja Facebookille. Mutta entäpä sitten jos ne eivät maksa -pistääkö piiperojengi ulosottomiehen Elon Muskin tai Mark Zuckerbergin perään?

No, jos em. mahtialustat eivät maksa, niin voihan EU yrittää kieltää niiden toiminnan EU:n alueella. Mutta NATO-maat sitä tuskin tekevät, eli pahalta näyttää, tosi pahalta. Mutta uskon, että punavihreitten ja petrisarvamaitten hillitön hyökkäys sananvapautta, demokratiaa ja eurooppalaisia vapaita kansalaisia vastaan tulee epäonnistumaan.

Seppo Huhta

PS. Hyvä ihmiset puolustakaa sananvapautta ja kansanvaltaa tätä natsismin uusinta ja vaarallisina hyökkäystä demokratiaa vastaan 89 vuoteen-ei valtaa vihernatseille. Kirjoittakaa, puhukaa ja äänestäkää diktatuuria ja kalifaattia vastaan.

PPS. Jos tämä laki olisi ollut jo voimassa niin arvelen, että esimerkiksi asiattomista syytteistä vapautettu Päivi Räsänen ei olisi ehtinyt näppejään koneelta nostaa, kun kirjoitus -kaikki hänen kirjoituksensa -olisivat hävinneet.

6 Comments

 1. pöh
  26.4.2022 19:07

  Joka asiassahan ne ”suvaitsevaiset” liberaali vasemmistolaiset tekee itse juuri sitä mistä muita syyttävät.
  Otetaan nyt esimerkkinä ihonvärikysymys.
  Ihonvärillähän ei pitäisi olla mitään merkitystä missään asiassa, ja kun ainakin osa maailmasta oli menossa siihen ettei ihonväri ole ratkaiseva missään asiassa, niin vasemisto keksi woketuksen jossa se ihonväri onkin koko ihmisen määrittävä asia.

  Vastaa
 2. Tyrsky
  27.4.2022 00:36

  Hyvä artikkeli, joskin vertaus Natsi-Saksaan oli asiaton.

  Saksassa, kuten suurimmassa osassa maailmaa, vallalla oli velkarahajärjestelmä, joka tuotti hyvin pienelle ryhmälle varallisuutta ilman että nämä olisivat antaneet mitään vastikkeeksi. Samalla toiset velkaantuivat ilman omaa syytänsä. Saksassa tiedostettiin tämä, sen syylliset ja menetelmät. Lännessä järjestelmän omistivat pankkien omistajat, siis juutalaiset, idässä poliittisen järjestelmän kaapanneet, siis kommunistit, joiden sanottiin olevan suurelta osin juutalaisten ohjailtavina, kuten Putinkin on myöhemmin esittänyt.

  Nettihaku Judea declares war on Germany tuottaa juutalaisten reaktiot kansallissosialistien valtaannousulle. Olihan kyseessä uhka heidän hegemoniallensa. Tämä herättää kysymyksen, että jos 1933 juutalaiset julistivat sodan, tarkoitettakoon vaikka vain kauppasotaa, millä tavoin Saksan olisi tullut tähän reagoida.

  Asetelman keskiössä on siis se fakta, että Saksan ennennäkemätön taloudellinen nousu johtui yksinkertaisesti epärehellisen talousjärjestelmän korvaamisesta rehellisellä. Se tuotti vaurautta työn tekijöille, ei manipuloiville spekulaattoreille, tai korruptoituneelle poliittiselle eliitille ja näiden byrokraattilakeijoille.

  Itse asiassa me jokainen haluaisimme tuon meitä vaurastuttavan rehellisen järjestelmän. Me vain emme osaa sitä vaatia, koska meidät on ehdollistettu ajattelemaan, että 1) rahajärjestelmämme ei ole epärehellinen ja 2) rehellistä raha- ja poliittista järjestelmää vaativat ovat pahoja natseja.

  Vastaa
 3. JD
  27.4.2022 02:07

  Tämä jostain jonkun hyvä kommentti:

  Kun muslimit saavuttavat 10% väestöstä, he lisäävät laittomuuksia yhtenä keinona valittaa elinehdoista.
  20% jälkeen alkavat rajut mellakat, sekä miliisien ja ei-toivottujen murhat sekä kirkkojen ja synagogien polttaminen.
  40%: Näemme laajoja verilöylyjä, terrori-iskuja ja jatkuvaa jihad-sodankäyntiä.
  60%: Voimme odottaa kaikkien ei-uskovien ja muiden uskontojen vainoa, etnisiä puhdistuksia, sharia lain käyttöä aseena ja Jizya, vero, joka asetetaan vääräuskoisille.
  80 % jälkeen seuraa valtion etninen puhdistus.
  100% muslimeja, ja olemme tulleet paratiisi ”Dar es Salaamiin”, islamilaiseen Rauhan Taloon. Ikuisen rauhan, koska kaikki ovat muslimeja – näette itse, mikä paratiisi.

  Vastaa
 4. Runtiti-pou
  27.4.2022 06:01

  EU on kylläkin kommunistinen. Natsithan ottivat vain tiedotusmonopolin pois niiltä, jotka sen haluavat EU:ssa itselleen omia

  Vastaa
 5. FreiFunk
  27.4.2022 08:20

  Jos ihmiset eivät osaa keskutella keskenään ilman sähköisiä välineitä niin oma vika.

  Toisaalta, meilläkin on mahdollista rakentaa oma internet eurooppalaisten tapaa. Siis sellainen jossa on omat e-mailiserveti, SIP-serverit, www-serverit jne. Kiinnstuitko? Katseleppa hakusanoilla FreiFunk ja GuifiNet. Euroopassa toiminut vasta toistakymmentä vuotta.

  Vastaa
  1. Egi Tuomio-Oja
   27.4.2022 17:46

   Jenkeissä vastaava: Gab.com , ei sensuuria , vain ilmiselvä lain rikkominen poistetaan. Eroottisen materiaalin postaus on tosin kiellettyä, mutta miksi haluaisin katsella paljasta pintaa keskustelualustalla, siihen muut alustat.

   Saat jutella covidista, ivermektiinistä tai usan 2020 vaaleista niin paljon kuin haluat eikä tule bannia eikä mitään ärsyttävää faktantarkastusta tai helvetin häiritsevää linkkiä cdc sivuille ”katso täältä oikea covid tieto” BSää kuten muualla.

   Ihmiset itkee että yhyy siellä on rasismia ja fasismia – no toope älä lue sellaisia postauksia joissa heilataan, äläkä seuraa rasseja, en minäkään seuraa Erkki Tuomiojaa tai Tarja Halosta missään mediassa koska en pidä DDR henkisestä kommunismista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top