Navalnyn tiedottaja vetoaa toimittajiin: Vaatikaa Kremlin tiedottajalta Dimitri Peskovilta vastausta kysymykseen Navalnyn siirrosta

Aleksei Navalnyn siirto berliiniläiseen sairaalaan ei ole edennyt, vaikka ambulanssilento on valmiina Omskin lentoasemalla. FBK-säätiön tiedottaja Kira Jarmush vetoaa maailman mediaan siirtoluvan saamiseksi. ”Jokainen menetetty tunti vaarantaa Aleksein elämän”.

Navalnyn johtaman FBK-säätiön puheenjohtaja Ivan Zhdanov ja Navalnyn vaimo Julia Navalnya pitivät tänään aamulla Omskissa lehdistötilaisuuden. Tiedottaja Kira Jarmysh vaatii lupaa Navalnyn siirtämiseen.

Vetoan kaikkiin toimittajiin: Vaatikaa (Kremlin tiedottajalta) Peskovilta selvää vastausta Aleksein evakuointiin. Eilen Peskov lupasi, että viranomaiset ovat suostuvaisia siihen. Me odotamme yksiselitteistä lausuntoa.

Tunti sitten omskin sairaalan edustaja kertoi, että Navalnystä löydetty myrkky on niin vaarallinen, että häntä hoitavat henkilöt joudutaan suojaamaan. Nyt sitten kerrotaan, ettei mitään myrkkyä ole löydetty. Meno on kuin THL:n tilaisuuksissa (suomalainen huomio).

Navalnyn tiedottaja Kira Jarmysh pitää potilaan siirron viivyttämistä tahallisena ajan pelaamisena, että myrkyn jäämien tunnistaminen vaikeutuisi. Jarmyshin mukaan jokainen tunti vaarantaa Navalnyn elämän.

Kira Jarmysh kirjoitaa: Tämä valokuva on Omskin sairaalan johtavan lääkärin toimistosta. Siellä on kolme henkilöä maskeissa, FSB:stä tai turvallisuuselimestä. He eivät esittäydy. He eivät vastaa kysymyksiin Aleksein voinnista. Toimistossa ei ole ketään lääkäriä.

Lisää aiheesta:

 • Sputnik News 21.08.2020, 06:30, kertoo ambulanssikoneen saapuneen Omskiin.

3 Comments

 1. vastattiin jo
  21.8.2020 10:33

  No mutta johan siihen vastattiin:”Siirto olisi hengenvaarallinen”.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.8.2020 11:12

   Vastattiin, että ”potilaasta löynyt myrkky on vaarallista myös sivullisille”. Sitten ei ole myrkkyä lainkaan. Hohhoijaa. Putte taitaa olla pinteessä? Luka on ryssinyt, omat ovat ryssineet, ja vielä jos Navalny kuolee niin usottavuus maailmalla on nollattu.

   Vastaa
 2. Orang Utang
  21.8.2020 13:05

  Kuka maksaa kalliin ambulanssikoneen seisottamisen Omskin kentällä?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top