Neljä henkilöä vangittu Outokummun lauantaisesta tapon yrityksestä epäiltyinä

Outokummussa viime lauantaina (19.01.) sattuneesta tapon yrityksestä epäillyt miehet on tänään vangittu Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa, perusteena todennäköiset syyt. Kolme miestä ovat outokumpulaisia, neljäs on kirjoilla Kuopiossa. Vangitut ovat 25-38 vuotiaita.

Varhain lauantaiaamuna ilmoitettiin hätäkeskukseen, että miestä oli ammuttu yksityisasunnossa Outokummussa. Poliisi otti kiinni jo samana päivänä kaikki asunnolla uhrin lisäksi olleet, yhteensä yhdeksän henkilöä. Heistä neljää epäillään nyt tapon yrityksestä.

Rikokseen johtaneet tapahtumat ovat alkaneet lähes välittömästi uhrin tultua kahden muun henkilön seurassa kanssa asunnolle. Tapahtumien jälkeen paikalta poistui väkeä sekä jalan että henkilöautoilla. Paikalta poistuttiin ainakin vaalean ruskealla Ladalla sekä sinisellä BMW 523 henkilöautolla.

Asianomistajan, ammutun 30-vuotiaan miehen, tila on poliisin tietojen mukaan vakaa. Poliisi jatkaa edelleen tapauksen yksityiskohtien selvittämistä.

Poliisi pyytää havaintoja seurueiden liikkeistä tapahtumien jälkeen lauantai-aamupäivän ajalta. Vihjeet ja havainnot asiaan liittyen Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystykseen puh: 0295 415 455 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

1 Comment

  1. Jari-P
    23.1.2019 10:06

    Tuossa olisi video hollannista jossa olisi lisää kiinniotettavia

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=xeVlI2QnFhg

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top