Nihtisillan vastaanottokeskuksen koronakaranteeni on päättynyt Espoossa

Espoon Nihtisillassa sijaitsevan vastaanottokeskuksen karanteeni koronavirustartuntojen perusteella päättyy tänään, ilmoittaa Migri.  Karanteenin oli määrännyt Espoon kaupungin tartuntatautiyksikkö 30.4.2020.

Nihtisillan vastaanottokeskuksen henkilökunta, ja kaikki 300 turvapaikanhakijaa on testattu koronatartunnan varalta. Tartuntoja on todettu 128:lla asukkaalla ja yhdellä työntekijällä. 100 tartunnansaaneista on todettu tervehtyneen.

Tartunnan saaneet asiakkaat ovat edelleen eristyksissä, kunnes heidät on todettu terveiksi. Tartunnasta parantuneet asiakkaat ovat voineet liikkua vapaasti myös keskuksen ulkopuolella karanteenin aikana.

Nihtisillan keskusta ylläpitää Luona Oy.

Kaikilla vastaanottokeskusten asiakkailla on todettu yhteensä noin 147 koronavirustartunnan saanutta, joista noin 105 on jo todettu terveiksi. Kukaan heistä ei ole ollut sairaanhoidossa tartunnan takia, kertoo Migri tänään.

 

7 Comments

 1. ro
  15.5.2020 14:10

  Vai että todettu terveiksi koronasta,mutta ei siitä pirullisesta mielisairaudesta,jota jopa rauhanuskonnoksi kutsutaa!

  Vastaa
 2. Jussi Juonio
  15.5.2020 14:16

  Ei mun mielestä ole ollutkaan mitään karanteenia ole ollutkaan. Tai on ollut muttei Allahin soturi noudata sellaisia. Joko migri on tietämätön tai valehtelee. Veikkaan jälkimmäistä ja olen lukenut et tahallaan levitetään koronnaa vääräuskoisiin, mutta minä en ole vääräuskoinen olen uskonton ja se on oikein hyvä juttu.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   15.5.2020 15:12

   Totta, uskonnoton ei voi olla vääräuskoinen. Ellei sitten ole hurahtanut ilmastonmuutokseen? Sekin on uskon asia.

   Vastaa
 3. Pekka Kemppainen
  15.5.2020 15:50

  Mielenkiintoista olisi, kuinka paljon vokkien asukkaita on testattu Hki-Espoo-Vantaan ulkiopuolella?

  Vastaa
 4. Nihtisillassakaan ei tunneta malarialääkettä
  15.5.2020 15:57

  Nihtisillassakaan ei ole osattu eikä vieläkään osata lukea, että vanha turvallinen malarialääkkeestä yleislääkkeeksi havaittu hydroxychloroquine HCL tai chloroquine CL sekä parantaisi sairastuneet että ehkäisisi ennalta uudet korona- ja muutkin flunssatapaukset – oli se sitten virus tai bakteeri. Koronatestit, sekä terveiden karanteeni ovat alusta asti olleet turhia.

  Vastaa
 5. Janis Petke
  15.5.2020 16:09

  Vähän kuin noiden maskien kanssa (kun niitä ei ole, ei voi määrätä pakollisiksi).
  Kun Matut eivät noudata määräyksiä, poistetaan ne, niin ongelmasta taas selvittiin.
  Wattu, mitä perseilyä!

  Vastaa
  1. Gitmo kutsuu lääkesalailijoita sotaoikeuteen
   17.5.2020 00:03

   Luotettava tutkija ja lääkäri (ei maamme valmiin tehokkaan ja halvan lääkkeen salaileva Dr Ylitrolli) kertoi maskien olevan haitallisia – aiheuttavat turhaa happivajausta ja elimistön happi on terveyden ja vastustuskyvyn edellytys. Dr Judy Mikovits paljasti lääketieteen massamurhaajan Dr Faucin, jolla on tilillään mm. miljoonia turhia AIDS-kuolemia, kiristystä, petoksia, harhaanjohtavaa opastusta parantamattomiin patentoimiinsa ”hoitoihin” ja kollegojen uran tuhoamisia. Kuolemantohtori Fauci on ollut aktiivinen uusien sairauksien kehityksessä saastuttaen jo valmiiksi myrkyllisiä rokotteita vaarallisemmaksi sekoittaen niihin sairaita eläinten ja ihmisten abortoitujen sikiöiden soluja . Hän on onnistunut siirtämään ihmisiin eläinkunnan sairauksista rakennettuja upo-uusia tarttuvia ihmisten sairauksia. Hän siirtyi Valkoisen Talon CV19 asiantuntijasta alustaviin kuulusteluihin odottamaan yksisuuntaista ja viimeistä matkaa Cuba Guantanamobay (Gitmo) sotaoikeuteen joopas-eipäs kinasteluun.
   https://youtu.be/NgMpHu4cfVk?t=207

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top