Niin salaista, ettei pääministerikään tiedä

Suomalainen hallintotapa ja poliittinen järjestelmä on lyhyessä ajassa näyttänyt meiltä taviksilta  -äänestyslipun täyttäjiltä- salattuja piirteitä. Ihmettelyn ja kummastelun aiheita riittää.

Kaikki nämä kysymykset on esitetty, eikä yhteenkään niistä ole vastattu:

 • Mikä on hallituksen punaviher-sisäpiiri? -Kuuluuko siihen muita kuin valtioneuvoston jäseniä??
 • Kuulemme ministerien suusta yhtenään, että jos asiantuntijat sanoo… niin teen mitä käsketään”. Kuka täällä käyttää valtaa? Hallitus vai harmaat eminenssit?
 • Al-Holin terroristiensäilytyskeskuksessa olevien henkilöiden Suomeen-haalimisesta ei päätetty hallituksessa, mutta oli ”hiljainen yhteisymmärrys”. -Niin missä se oli jos se ei ollut hallituksessa?
 • Joku päätti, ettei STT:lle anneta asiakirjoja, mutta pääministeri se ei ollut, -eikä tietoinenkaan. Mikä instanssi organisaatiomallissa on pääministerin yläpuolella??

Keskitymme kuitenkin vain viimeisimpään, case-STT:hen: Päämisteri Sanna Marin kertoo tänään, ettei päätös Suomen Tietotoimiston asiakirjapyynnön eväämisestä syntynyt hänen ohjeistuksestaan eikä edes hänen tieten. Onko siis olemassa jokin rinnakkais-organisaatio, ”varjohallitus”, joka päättää ja näkyvä ministeristö vain poseeraa naistenlehdissä?

Muistamme Suomen pitkäaikaisimman presidentin, Urho Kaleva Kekkosen, surullisista viimeisistä vuosista, kuinka ”Tamminiemen viestintuojilla” -kuten kansliapäällikkö Perttusella– oli hämmästyttävä valta, joka perustui vain siihen ettei kukaan tiennyt kuinka korkealta kuiskaukset tulevat. -Eikö olenkin ihmeellistä?  Vielä emme tiedä, kuinka pitkälle valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski vielä pääsee.

Rouvat/neidit/oletetut ministerit: Pliis, vastatkaa edes tähän! -Tai kertokaa miksi tämäkin vastaus on salainen.

Luettavaa:

9 Comments

 1. G 33 LOOSHI
  26.5.2020 01:16

  http://www.sciforums.com/threads/the-atom-bomb-hoax-and-more-jewish-lies.65869/

  Suosittelen lukemaan ja niin kutsuttujen ”dinosauruksien luurangot” suureksi osaksi tulevat täältä:

  https://www.gengutech.com/

  Ja putinista ja kuuluisasta ron paulista!

  https://diggerfortruth.wordpress.com/shills/

  https://ronpauldebunked.wordpress.com/

  Globalism = Freemasonry = ?

  https://www.bitchute.com/video/fiG11Z7JBbDC/

  ja alla todella pätevä äijä vähän kaikessa!

  https://www.youtube.com/user/kathodosdotcom/videos

  Ja emme elä ”maapallolla”!

  Vastaa
 2. Maan parasta ajatteleva
  26.5.2020 07:37

  Jotkut on valittu johtaviin asemiin, peräti ministereiksi. Mistä nämä valitut saavat päähänsä ajatukset, joiden johdosta tehdään päätökset. Kun johtoon on valittu likimain tavallisia pulliaisia, no ei aivan sentään, kansalaisten suosikkeja ääniharavia, on aivan selvää, että näiden ajatuksiin voidaan vaikuttaa suurestikin. Omaa ideologiaansa edustavat lobbarit pääsevät vaikuttamaan liikaa.
  Jos johtoon valittaisiin korkeasti koulutettua kokenutta henkilöstöä, näillä olisi kykyä ajatella itse ja tehdä päätökset välittämättä siitä, mitä muut tai tällä hetkellä naistenlehdet niistä ajattelevat.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   26.5.2020 11:19

   Juuri noin.

   Vastaa
 3. Anteeksi kuka asiantuntija todisti mitä?
  26.5.2020 08:08

  ”asiantuntijat sanoo” on viittaus anonyymiin lähteeseen – tyhjää täynnä – huono mutta tyhmä yritys. Oikealla asiantuntijalla on ihan oikea nimi, julkinen lausunto tarkasteltavaksi ja julkinen näyttö aiemmasta todennetusta asiantuntemuksesta. Titteli, koulutus, stetoskooppi/kaleidoskooppi kaulassa tai valkoinen työtakki ei ole todiste, että suusta tulee totuus ja koko totuus. Soros tai Kill Gates of Hell ei ole asiantuntija.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   26.5.2020 11:18

   Totta. Kyllähän #asiantuntijoilta pitää ja saa kysyä, ja virkakunnan tehtävä on myös tuottaa tietoa päätöksentekoon, mutta tää peli haisee näkymättömältä kollegiolta käyttämässä valtaa? Se että ministeri ei sano omaa kantaansa, vaan piiloutuu silloinkin asiantuntijankollegion taakse, on hyvin pahaenteistä: Joku määrää sieltä kulisseista.

   Vastaa
 4. Olli Makeinen
  26.5.2020 08:54

  Hallituksen takapiruina toimii 84 erittäin salasta oligarkkia. Jo heti alussa järjestettiin lisäoptio, jolla ”tarvittaessa” takapirujen määrää voidaan vielä lisätä! Tämä salaseurako lehdissä kokoajan kehuu että Marinin hallitus on niiin hyvä. Tuota avustajamäärää ei näytä tietävän edes oppositio edustajat, lehdistöstä puhumattakaan.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   26.5.2020 11:40

   Mine jummarran! Karkkipussien äärellä perustettua hallituksen-tapaista johtavat Olikarkit.

   Vastaa
 5. Ei rakentaja
  26.5.2020 09:41

  Sanna otti vastaan sellaisen pestin mistä se ei selvinnyt. Ny on sairaslomalla ja kuvittelee että viikon-parin aikana kansa unohtaa kaiken ja lakkaa kyselemästä. Sanna käskytetään joka puolelta ja hänelle on ehkä tullut selväksi että hän sai syntiukin osan. No, niin tai näin, pelin luonne lienee jo valjennut tälle tulokkaalle joka kuvitteli voivansa määrätä koko Suomea kuten Tampereella SDP:tä.

  Katotaan nyt pistääkö paremmaksi Lipposen, Ahon, Vanhasen tai jäätteenmäen teot. Mutta suunta on oikea kun sitä mitataan sillä miten paljon maata haluaa tuhota.

  Vastaa
 6. Orang Utang
  26.5.2020 18:11

  Lainsäädäntö, myös perustuslaki, on korvattu hallituksen linjauksilla. Missään laissa ei puhuta linjauksista, joten niiden on tultava jostain vieläkin ylemmältä taholta. — Ja sieltä ne saavat oikeutuksensakin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top