No Hijab Day: Ei-naamahuntua tänään, -paitsi feministeillä

Ääripatriarkaalisesta politisoidusta uskonnontulkinnasta kärsivät musliminaiset puolustavat helmikuun ensimmäisenä itsemääräämisoikeuttaan ja naisten ihmisoikeuksien kunnioittamista, mutta yksi on joukosta poissa: Länsimainen feministi-blokki.

Pappisvaltaisessa Iranissa huntupakkoa vastustavia naisia ja tyttöjä on tuomittu pitkiin vankeusrangaistuksiin, ja sharia-poliisit ovat ilmaantuneet jopa keski-eurooppalaisten kaupunkien maahanmuuttajavaltaisiin lähiöihin. Keskiaikainen tajapajuisuus ei siis ole katoamassa, vaan on voimistunut 2000-luvulla.

Toksisen patriarkaalisuuden kohdistuessa islamilaisissa maissa asuviin naisiin, ja islamilaistaustaisiin maahanmuuttajiin myös Suomessa, löydämme repressiivisten sukupuoliroolien puolustajia yllättävästä suunnasta: Feministipuolueesta, ja myös liberaalista vasemmistosta.

”Heistä ei voi tehdä ironiaa: He tekevät sen itse”

Toki ymmärrän, että todellisen naisten sortamisen vastustaminen on vaativampaa, kuin esm. vaatia sukupuolineutraaleja liikennemerkkejä, mutta kuitenkin: Esiinnytte ihmisoikeuksien puolustajina, ja liputatte tasa-arvoa, mutta suljette silmänne islamofasismin naisvihalta. Pahalta näyttää, että liberaali ja sekulaari länsimainen arvopohjamme on murentumassa.

Ennenkuin koko Suomi on ”shariah controlled”, kysyn: Miten suomalainen koululaitos suhtautuu tyttöoppilaiden pakottamiseen keskiaikaiseen kaapu-formaattiin? #Opetusministeri.

 
Päivitys: Ihmisen pää heitetty ulos ikkunasta Toulonissa Ranskassa:

5 Comments

 1. Suomessa miehetkin noudattavat kuvittelemaansa huntupakkoa
  1.2.2021 18:56

  Maan enemmistö alistui kysymystäkään esittämättä kuvittelemaansa huntupakkoon ja vain silmät näkyvät, kun happivajauksessa laahustavat aivosolujaan tuhoten. Kun sitä tekee aikansa, niin tuskin ajattelukyky enään koskaan herättääkään kysymystä ”miksi ja missä todisteet?”

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   1.2.2021 20:54

   Enemmistönä olevien petturipoliitikkojen ja niitä tukevan valtavalemedian aikaansaama aivoton lammaslauma.

   Vastaa
 2. juha.
  1.2.2021 19:33

  AH, kuinka munatonta!

  Vastaa
 3. pöh
  1.2.2021 21:08

  Naamojen peittämistähän ”normalisoidaan” myös nyt näillä maskeilla.

  Monessa maassa USA mukaanlukien on pakko pitää jo tupla tai triplamaskia, siis 2-3 päällekäin.
  Se on todellakin epäterveellistä suurelle osalle, mutta liittovaltion poliisi pidättää jos et pidä.
  Aivan sairasta touhua maailmassa nyt.

  Vastaa
 4. Aaro Kustaanheimo
  2.2.2021 10:30

  Minä haluan käyttää kasvomaskeja yleisillä paikoilla liikkuessani myös koronakriisin jälkeen. En välttämättä halua näyttää ilmeitäni enkä ehkä olla tunnistettavissakaan. Yle: Venäläinen hakukone tunnistaa kasvot pelottavan tehokkaasti – kasvojentunnistus on uhka yksityisyydensuojalle: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/03/01/venalainen-hakukone-tunnistaa-kasvot-pelottavan-tehokkaasti-kasvojentunnistus

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top