Noloa, Helsingin Yliopisto

Minulla on muutama hyvä ystävä, läheisiä kavereita ja paljon, paljon tuttavia. Heistä olen viime päivinä keskustellut kymmenien kanssa, ja he myös ovat yhteiskunnallisilta ajatuksiltaan laidasta laitaan.

Eikä yksikään heistä ole vaatinut Afrikan tähden kieltämistä. Sen sijaan melkein jokainen on kertonut -eri sanoin- tuntevansa myötähäpeää ”Aleksanterin yliopiston” –Helsingin yliopiston aiempi nimi- johdon tahdosta vetää meidän kansallisen sivistyksemme vuonna 1640 perustettu lippulaiva lokaan.

Eihän yliopiston johto sentään uskaltanut vaatia yhtä sodan jälkeisen ajan tunnetuinta kansanhuvia lopetettavaksi, kun afrikalaisperäinen Saksasta tänne tullut opiskelijatyttönen ymmärsi väärin, tai ei ehkä silkkaa laiskuuttaan viitsinyt ottaa selvää edes pelin perussäännöistä, eli mitä siinä on ja mitä siinä ei ole.

Afrikan tähti- pelin tarkoituksena on siis viihdyttää pelaajia, ei edistää kolonialismia ja siinä ei todellakaan oteta ketään orjiksi. Mutta se näyttää riittävän, -siis suora valehtelu yliopiston johdolle, jonka ilmeinen masinoija on jokin Vihreiden maantieteen laitoksella lymyävä opiskelijasolu.

Hyökkäys suomalaisuutta kohtaan torjuttiin

Todennäköisesti Helsingin yliopiston astuttua televiisioon oikein varadegaanin voimin ponnari herralla heiluen kuviteltiin, että nyt Suomen kansa lakoaa tämän ”vaihtarin” edessä, kun ihan tohtorismies tulee vakuuttamaan lautapelin rasistisuutta jota siinä ei ollut edes silloin, kun se matkkinoille tuli 70 vuotta sitten. Vielä mitä nyt: Pelit ovat loppuneet kaikista kaupoista ja luulenpa, että aikas monesta pukinkontista löytyy Afrikan tähti aattoiltana.

Nyt on anteeksipyynnön paikka

Minusta tuon neitokaisen pitää pyytää anteeksi Helsingin yliopistolta ja Helsingin yliopiston tulee pyytää anteeksi Suomen kansaltalta.

Me myös rahoitamme kaiken tuon, ja myöskin sen vaihtarin opiskelut täällä.
Ja tietenkin on selvää, että ilman viheragendan omaksunutta yliopiston johtoa ei mitään hälyä olisi edes syntynyt. Tästä seuraa, että kaikkien asianosaisten tulee erota tehtävistään, jotta eivät aiheuta suurempaa haittaa Suomelle ja mainehaittaaa maallemme.

Syyllisiä on rangaistava

Ja vielä on rangaistava ko.vaihto-oppilasta, Helsingin yliopiston johtoa ja ylioppilaskunnnan –HYY:n- johtoa, sekä myös muita osallisia, koska nämä ovat syyllistyneet Suomen laissa rangaistavaan tekoon: väittäneet jotakuta tai joitakuita rasisteiksi ilman perusteita.

Ps. Tästähän sai tuomion muuan somalimies joitakin vuosia sitten, kun haukkui rasisteiksi julkisesti siis kadulla huutaen kahta pysäköinninvalvojaa.

Seppo Huhta

7 Comments

 1. Snif
  23.10.2021 15:52

  Minusta on vielä naurettavampaa että sekä suvakit että myös niinkutsutut isänmaalliset meni samaan retkuun.
  Koko juttu on parasta satiiria ja kyykytystä missä näytettiin miten yhteiskunta on kyykytetty ja alistettu muunmaalaisille valloittajille.
  Minuun tuo ei mennyt läpi mutta arvotus nousi Keijoa kohtaan.

  https://twitter.com/keijomedia/status/1451506784582213634?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

  Kiitos parhaista nauruista pitkiin aikoihin, keijotukset on parahaita yhteskunnan mätänemisen näyttäjiä.

  Vastaa
 2. Suomettumisen vuodet
  23.10.2021 16:32

  Minusta on todella noloa että olemme suomettuneet muita kohtaan niin että kohta pieremmekin sisäänpäin. Nykyinen Absurdistan – entiseltään nimeltä Suomi- on suomettuneempi kuin Neuvostoliiton aikaan. Minulle opetettiin koulussa että on neekereitä, intiaaneja, arabeja ja aasialaisia jotka jakaantuvat samalla tavalla eri heimoihin kuin muunkin väriset. Niin euroopassa kuin muillakin mantereilla. Eikä siinä ole mitään ihmeellistä.

  Sen sijaan, se että nämä jotka kutsuvat itseään tutkijoiksi, niillä ei ole ollut pienintäkään halua tutkia sitä onko kyseistä oppilasta edes olemassa. Ja jos on, niin mitä se oikeasti sanoi. Suomenttumisen käsikirjan mukaan ensimmäisenä pyydellään anteeksi kaikkien laitsten nimissä ja sitten kilpaillaa siitä kuka ehtii ensimmäisenä tarjoamaan kriisiapua. Ja nämä ihmiset kutsuvat itseään tutkijoiksi ja antavat lausuntoja yhteikuntamme tulevaisuudesta sekä erilaisista yhteiskuntaamme vaikuttavista asioista.

  Voi hyvää päivää ihan näin ammattikoupohjalta. Ei ole ihme että olen saanut opettaa yiopistoista valmistuneita jo vuosia. Ihan tohtoreitakin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.10.2021 17:23

   Suomi oli jo silloin suomettunut kahteen suuntaan, ja on sitä yhä.

   Vastaa
  2. Snif
   23.10.2021 17:39

   No, et ainakaan äidinkieltä opettanut, sillä et osaa kirjoittaa suomea.
   Ei millään pahalla mutta en ole ikinä tajunnut sitä miksi pitää netissä päteä muuna mitä oikessa elämässä ei ikinä ole ollut.
   Eiköhän se oikea termi kuuluisi näin: ”olen opiskellut ammattikoulussa” et kylläkään opettajana.

   Vastaa
 3. Ari
  23.10.2021 18:21

  Mistä helvetistä asti Suomalaisten on pitänyt pyytää anteeksi turisteilta. Jo on perkele mennyt sairaaksi, vittuako tänne pitää tulla.

  Vastaa
 4. Kalergi-suunnitelma
  23.10.2021 18:36

  Uskomattoman idioottimaisia nuo punaisen yliopiston ylioppilaskunnassa ja tiedotuksessa vallankaapanneet (piilo-)kommunistit!

  Ks. myös Jukka Hankamäki:

  ”Yliopisto ei ole vieläkään täysin antikolonialistinen – Etnonationalistiset piilorakenteet romahdusvaarassa
  Kirjoitin teokseni Totuus kiihottaa luvussa 17 yliopistoihin pesiytyneestä ongelmasta, jonka mukaisesti kampuksilla ei voi enää vapaasti keskustella, argumentoida eikä ylipäätään toimia ilman, että joutuu jonkin (yleensä) etnisen vähemmistön silmätikuksi ja sensuurin sekä tiedepoliittisen eristämisen kohteeksi.

  Yhdysvaltain ja Ison-Britannian yliopistoissa on jo pitkään kärsitty militantti-aktivistien lietsomasta woke-ideologiasta, jolla tarkoitetaan ’hereillä oloa’ ja ’valppautta’ erilaisten (yleensä kuviteltujen) ”syrjinnän” ja ”rasismin” muotojen kitkemiseksi.

  Ajattelutavan alkujuuret ovat intersektionaalisessa feminismissä ja marxilaisperäisessä standpoint-teoriassa, jonka mukaan vähemmistöön kuuluvan ihmisen näkökulma on aina parempi ja oikeampi. Tämä ideologia on ollut tuhoisa tieteille, sillä sen kautta syrjinnän vastaisesta politikoinnista on pyritty tekemään tieteen metodi.

  Asiasta saatiin näyttöä Suomessa jokin aika sitten, kun muuan kurditaustainen naishenkilö alkoi räksyttää Stockmannilla esitetystä ”Tiernapojat”-kuvaelmasta pitäen sitä ”rasistisena”. Tavaratalo taipui anteeksipyyntöihin, pahoitteluihin ja itsesensuuriin vasemmistoliittolaisen professorin toimiessa median syväkurkkuna (aiheesta täällä).

  Askelta lähempänä akateemista maailmaa oltiin, kun eräs students of colourin edustaja kiusaantui Turun yliopiston sukupuolten tutkimuksen yksikössä siitä, ettei siellä puhuteltu ihmisiä oikealla pronominilla (aiheesta täällä ja täällä). Neekerinsuukot ja lakritsikääreet oli painostettu pois kulttuurisesta kuvastostamme jo aiemmin (aiheesta täällä).

  Ja aivan äskettäin: vaihto-opiskelijana Helsingin yliopistossa oleskeleva tummaihoinen Saksan kansalainen pahoitti mielensä, kun suomalaiset opiskelijat esiintyivät fuksitapahtumassa Afrikan tähti -pelin rosvoina. Nainen valitteli asiasta Instagram-tilillään, jossa hän esitti mukana olleiden opiskelijoiden kuvia ilman heidän lupaansa ja väittäen heidän pukeutuneen orjiksi sekä edustavan ”kolonialismia” ja ”rasismia”.

  Kontekstualisointi unohdettiin taas

  Naisen postaus johti nopeasti kahteen päinvastaiseen reaktioon. (1) Suomalaiset opiskelijat kiistivät ja torjuivat naisen väitteet täysin, kun taas (2) Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus taipui anteeksipyyntöihin ja Helsingin yliopiston anonyyminä esiintyvä tiedotus tuomitsi opiskelijoihin suuntautuvat ”rasistiset hyökkäykset” – jättäen tosin avoimeksi sen, kuka oli hyökännyt ja ketä vastaan…”
  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2021/10/yliopisto-ei-ole-vielakaan-taysin.html

  Vastaa
 5. juha II
  23.10.2021 22:53

  Kohta varmaan joutuu polttamaan mokoman ”rasistisen” lautapelin siinä missä jatkosodan jälkeen kerättiin kodeista kaikki ”Neuvostovastaiset” kirjat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top