”Not guilty”, Kyle Rittenhouse ei sitten rikkonutkaan lakia

Valamiehistö Kenoshassa Wisconsinissa päätti tänään perjantaina, että kolmesta murhasta syytetty 18-vuotias Kyle Rittenhouse ei ole syyllinen mihinkään häntä vastaan ​​nostetuista syytteistä. Rittenhouse oli ampunut Kenoshassa elokuussa 2020 järjestetyn mielenosoituksen yhteydessä kolmea henkilöä, joista kaksi kuoli.

25, elokuuta 2020 Rittenhouse ampui Joseph Rosenbaumin ja Anthony Huberin kuoliaaksi.  Rittenhouse ampui myös Gaige Grosskreutzia, haavoittaen häntä pistoolia pitävään käteen. Rittenhousen puolustusasinajaja, ja nyt myös jury, tulkitsivat tilanteet itsepuolustuksena.

Rittenhousea syytettiin myös  ’ensimmäisen asteen piittaamattomasta turvallisuuden vaarantamisesta’ koska hänen ampumansa laukaukset vaaransivat sivullisiakin. Syyte tuli myös laittomasta aseen hallussapidosta alaikäisenä -teon ajankohtana 17v- mutta kaikki syytteet hylättiin valamiehistön istuttua neljänä päivänä asiasta.

Vapauttavan tai lievän tuomion pelättiin aiheuttavan Kenoshassa uusia mielenosoituksia ”BLM:n” ja ”Antifan” taholta.

Joe Biden: ”I stand by what the jury has concluded. The jury system works, and we have to abide by it.”

Uusia tuhopolttoja ja ryöstelyä tiedossa:

mm

3 Comments

 1. juha II
  19.11.2021 22:25

  Hienoa!!!

  Kommunismi kaikkine sairaine ilmenemisµuotoineen sai ainakin vielä tämän kerran suoraan päin pläsiä!

  Mutta kun kommunismista ja saatanasta on kysymys. En ihmettelisi sitä, jos tämä sankarillinen M I E S murhattaisiin sekasikiöiden toimesta, sillä nuo huonot häviäjät eivät ole milloinkaa kunniaa tunteneet eivätkä oikeutta puolustaneet!!!

  Vastaa
 2. pöh
  19.11.2021 22:48

  Jos ei olisi ampunut niin olisi todennäköisesti päässyt hengestään, ja siitä ei olisi syytteitä nostettu ketään vastaan.
  BLM ja antifa oli kuukausitolkulla ryöstännyt polttanut ja murhannut ympäri USA:n kaupunkeja, ja sekä media että demokraatit vain kannustivat ja rahoittivat ryöstämään polttamaan ja murhaamaan lisää.

  Vastaa
 3. mikajuhani
  19.11.2021 23:55

  näyttäs vielä olevan edes yksi alkuperäisen perustuslain pitävä oikeusvaltio..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top