Ns. elokapina tukki taas liikennettä, poliisi ei niskuroinut

Tänään keskiviikkona Helsingin keskustassa estettiin jälleen autoliikennettä yleisellä kadulla. Poliisi oli hyvissä-ajoin varautunut tilanteeseen.

Poliisi ilmoitti Twitterissä antaneensa periksi, ja alistuneensa poliittisen extremistiryhmän komenteluun:

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan Elokapina-ryhmän mielenosoitus katkaisee Mariankadun liikenteen Hallituskadun ja Kirkkokadun väliltä klo 8.45-14.00. Poliisit ohjaavat paikan päällä liikennettä kiertoreiteille.

Tilaisuus sujui rauhallisesti. Mielenilmaisuun osallistui poliisin kertoman mukaan 80 henkilöä. Mielenosoittajat eivät joutuneet käyttämään voimakeinoja poliisien rauhoitteluun. Suomessa poliisilaitos on sisäministeriön alainen. Ministerinä on tätänykyä Maria Ohisalo (vihreä).

Asiasta ei ole toistaiseksi enempää kerrottavaa.

 • Kuvia 03.02. 2020 ”elokapina”-mielenosoituksesta Vuosaaressa, mielenkiintoisia henkilöitä megafonin kahvassa!

5 Comments

 1. Asuuko virkavalta kenties puutalossa?
  18.11.2020 17:36

  Ehkä virkavalta asuu puutalossa? Antifa juhli poliisin talon tuhopolttoa. Siksi järjestöä pitää kuunnella.
  Tuhopoltosta juhlinnan viestittely oli Twitterille OK, mutta Trumpin viestittelyä on sensuroitu, koska niiden viestien lukeminen on vaarallista.
  https://www.theepochtimes.com/antifa-aligned-group-cheers-alleged-arson-at-police-officers-home-twitter-allows-tweet_3583146.html

  Vastaa
 2. Puolueeton
  18.11.2020 19:05

  Sisäministeriön määräys tai Taponen haluaa varoa ärsyttämästä sisäministeriä.

  Sisäministeriä on ennenkin ärsytetty entisen poliisipäällikkö Paateron aikana ainakin kaksi kertaa. Kummallakin kertaa tuli kehotus jäädä eläkkeelle. Paatero ei jäänyt eikä ärsyyntyminen riittänyt erottamiseen. Näin toimii lakia kunnioittava (ainakin rajalle saakka) ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava viriili poliisipäällikkö.
  Silloin rikostorjunnassa liipattiin lain rajoja huumekaupan lisääntymisen estämiseen pyrkien. Nyt ministeriö on muuttunut ja Paaterokin on syytettynä. Nykyisen polisipäällikön aikana huumeiden käyttö on lisääntynyt 10 kaupungissa 300 kilosta 600 kiloon eli 100% kun maailman huumeiden käyttö on lisääntynyt 10%.

  Vastaa
 3. Avohoito ei riitä alkuunkaan
  18.11.2020 19:58

  Kyllä ****ttaa noi hullut. Mielisairaalaan ne kuuluis saakelin bimbot.

  Vastaa
 4. juha.
  18.11.2020 20:49

  Kerrankin otsikko kertoi niin kaiken, ettei sen ”pidemmälle” tarvinnut mennä!

  Vastaa
 5. Bidenillä velkoja maksamatta BLM:lle yötöistä
  19.11.2020 16:07

  Demarien öisin marssivan katuosaston BLM johtaja vaatii nyt Joe Bideniä maksamaan velkansa demareille tehdystä vaalityöstä. Koteja, liikerakennuksia ja autoja on tuhopoltettu, näyteikkunat rikottu ja kaupat tyhjätty, Trumpin kannattajia tai sellaiseksi luultuja on pahoinpidelty (mm. takaa vasaralla päähän) ja hyökätty myös pienten lastensa kanssa kulkevien Trumpin kannattajien päälle, historiallisia patsaita kaadettu sekä töhritty. Biden on pettänyt osin lupauksensa BLM:lle ja palkkoja kovasta yötyöstä on maksamatta. Maksaako Biden ennekuin joutuu vankilaan? Myös Ukrainassa odottaa Bideniä oikeus syytteiden kanssa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top