NSA väittää: Koronavirus on peräisin Wuhanin labratoriosta

Kansallinen turvallisuusneuvonantaja kertoo USA:n tiedustelun löytäneen todisteita pandemiana maailmalla leviävän SARS-CoV-2-viruksen keinotekoisesta alkuperästä. Ulkoministeri Mike Pompeo on aiemmin esittänyt saman näkemyksen.

”On yhä enemmän todisteita siitä, että (Wuhanin virologinen-) laboratorio on todennäköisesti uskottavin viruksen lähde”, turvallisuusneuvonantaja Matthew Pottinger kertoi britti-konservatiivien johtajalle Ian Duncan Smithille sanomalehti Daily Mailin mukaan.

Keskustelu Pottingerin ja Smithin välillä on käyty puhelinneuvotteluna viime viikolla. Pottingerin mukaan USA kerää todisteita väitteen tueksi, ja Kansallinen Turvallisuusvirasto NSA ja presidentti Donald Trump ovat aktiivisesti kiinnostuneita tiedonkeräämisen tuloksista.

Pottengerin mukaan yksi Wuhanin laboratorion entisistä tutkijoista on  ”tällä hetkellä” Yhdysvalloissa viranomaisten kuultavana.  ”Wuhan lab” -teoriaa, jonka mukaan SARS-CoV-2-virus on keinotekoinen ja päässyt karkuun labratoriosta vahingossa, pidetään aluperin Pottingerin esittämänä hypoteesina, jolle tiedusteupalvelu nyt on löytänyt todisteita. Pottinger oli kertonut Smithille tiedoistaan jo ennen Kiinan ulkoministeri Wang Yin lausuntoa kiinalaisten näkemyksestä viruksen alkuperästä. Ministeri Yin mukaan Kiinassa tehdyt tutkimukset tukevat käsitystä, että pandemia ”todennäköisesti” alkoi useana erillisenä taudinpurkauksena ympäri maailmaa.

Ulkoministeri Yi oli myös korostanut Kiinan nopeita toimia viruksen ilmaantuessa: Kiina oli ensimmäinen maa, joka ilmoitti koronavirustapauksista ihmisissä, ja aloitti nopeasti taudinaiheuttajan tunnistamisen ja sen genomien sekvensoinnin, jotta tieto auttaisi pandemian torjunnassa, kertoi Yi. Muissa maissa oltiin kyllä jonkinverran eri mieltä, eivätkä kaikki pitäneet kiinalaisten asennetta vastuullisena.

Päivitys 16.01. 2021:

US. Department of State 15.01. 2021.

Toiminta Wuhanin virologisessa instituutissa

Kiinan kommunistinen puolue (KKP) on yli vuoden ajan estänyt järjestelmällisesti COVID-19-pandemian alkuperän läpinäkyvää ja perusteellista tutkintaa ja päättänyt sen sijaan käyttää valtavia resursseja petokseen ja disinformaatioon. Lähes kaksi miljoonaa ihmistä on kuollut. Heidän perheensä ansaitsevat tietää totuuden. Vain avoimuuden avulla voimme oppia, mikä aiheutti tämän pandemian ja kuinka estää seuraava.

Yhdysvaltain hallitus ei tiedä tarkalleen missä, milloin tai miten COVID-19-virus – joka tunnetaan nimellä SARS-CoV-2 – siirtyi alun perin ihmisille. Emme ole selvittäneet, onko taudinpurkaus alkanut kosketuksesta tartunnan saaneisiin eläimiin vai onko se seurausta onnettomuudesta laboratoriossa Wuhanissa Kiinassa.

Virus olisi voinut syntyä luonnollisesti ihmisen kontaktista tartunnan saaneisiin eläimiin, ja leviää luonnollisen epidemian mukaisesti. Vaihtoehtoisesti laboratorio-onnettomuus voi muistuttaa luonnollista taudinpurkausta, jos alkuperäiseen altistukseen sisältyi vain muutama yksilö ja siihen liittyi oireeton infektio. Kiinalaiset tutkijat ovat tutkineet eläinperäisiä koronaviruksia olosuhteissa, jotka lisäävät vahingossa tapahtuvan ja mahdollisesti tahattoman altistumisen riskiä.

Kiinan Kommunistisen Puolueen (CCP) tappava pakkomielteisyys salassapitoon ja valvontaan tapahtuu Kiinan ja muun maailman kansanterveyden kustannuksella. Tämän tiedotteen aiemmin julkistamattomat tiedot yhdistettynä avoimen lähdekoodin raportointiin korostavat kolmea COVID-19-alkuperää koskevaa elementtiä, jotka ansaitsevat tarkemman valvonnan:

1. Wuhanin virologisen instituutin (WIV) sisäiset sairaudet:

Yhdysvaltain hallituksella on syytä uskoa, että useat WIV: n sisällä olevat tutkijat sairastuivat syksyllä 2019, ennen ensimmäistä tunnistettua taudinpurkaustapausta, ja oireet olivat sekä COVID-19: n että yleisten kausittaisten tautien mukaisia. Tämä herättää kysymyksiä WIV:n vanhemman tutkijan Shi Zhenglin julkisen väitteen uskottavuudesta, että WIV: n henkilöstön ja SARS-CoV-2: n tai SARSiin liittyvien virusten opiskelijoiden keskuudessa ei ollut nolla infektiota.

Laboratorioissa tapahtuneet tahattomat infektiot ovat aiheuttaneet useita aiempia viruksen puhkeamisia Kiinassa ja muualla, mukaan lukien Pekingissä vuonna 2004 tapahtunut SARS-taudinpurkaus, joka tartunnan sai yhdeksän ihmistä ja tappoi yhden.

KKP on estänyt riippumattomia toimittajia, tutkijoita ja kansainvälisiä terveysviranomaisia ​​haastattelemasta WIV:n tutkijoita, mukaan lukien syksyllä 2019 sairastuneita. Kaikkiin luotettaviin viruksen alkuperätutkimuksiin on sisällyttävä näiden tutkijoiden haastattelut ja kattava kirjanpito. aiemmin ilmoittamattomasta sairaudestaan.

2. Tutkimus WIV: ssä:

Ainakin vuodesta 2016 lähtien – ilman minkäänlaista ilmoitusta ohjelman lopettamisesta ennen COVID-19-taudinpurkausta – WIV-tutkijat tekivät kokeita, joihin liittyi RaTG13, lepakon koronavirus, jonka WIV tunnisti tammikuussa 2020 lähimmäksi näytteeksi SARS-CoV-2: lle (96,2 % samanlainen). WIV:stä tuli kansainvälisen koronavirustutkimuksen keskipiste vuoden 2003 SARS-taudinpurkauksen jälkeen, ja se on sittemmin tutkinut eläimiä, mukaan lukien hiiret, lepakot ja pangoliinit.

WIV:llä on julkinen rekisteri kimeeristen virusten kehittämiseen tarkoitettujen toimintojen tutkimisesta. Mutta WIV ei ole ollut läpinäkyvä tai johdonmukainen tutkimustyöstään, liittyen COVID-19-virusta muistuttaviin viruksiin, mukaan lukien “RaTG13”, jonka se löysi Yunnanin maakunnan luolasta vuonna 2013 sen jälkeen, kun useat kaivostyöläiset kuolivat SARS-tyyppiseen sairauteen.

WHO:n tutkijoilla on oltava pääsy WIV:n lepakkojen koronavirusta ja muita koronaviruksia koskevaan työhön ennen COVID-19-taudinpurkausta. Osana perusteellista tutkimusta heillä on oltava täydellinen kirjanpito siitä, miksi WIV muutti ja poisti sitten online-tietueet työstään RaTG13: n ja muiden virusten kanssa.

3. Salainen sotilaallinen toiminta WIV: ssä

Salaisuus ja salassapito ovat Pekingin vakiokäytäntö. Yhdysvallat on monien vuosien ajan julkisesti ilmaissut huolensa Kiinan aikaisemmasta biologisista aseista, joita Peking ei ole dokumentoinut tai selvästi poistanut huolimatta biologisten aseiden yleissopimuksesta johtuvista selkeistä velvoitteistaan.
Huolimatta siitä, että WIV esittelee itseään siviililaitoksena, Yhdysvallat on päättänyt, että WIV on tehnyt yhteistyötä julkaisuissa ja salaisissa hankkeissa Kiinan armeijan kanssa. WIV on osallistunut luokiteltuun tutkimukseen, mukaan lukien laboratorioeläinkokeet, Kiinan armeijan puolesta ainakin vuodesta 2017 lähtien.

Yhdysvalloilla ja muilla avunantajilla, jotka rahoittivat tai tekivät yhteistyötä siviilitutkimuksessa WIV:llä, on oikeus ja velvollisuus päättää, onko jokin tutkimusrahoituksestamme siirretty Kiinan salaisiin sotilasprojekteihin WIV: ssä.

Tämän päivän paljastukset vain naarmuttavat pintaa sille, mikä on edelleen piilotettua COVID-19:n alkuperästä Kiinassa. Kaikki uskottavat tutkimukset COVID-19:n alkuperästä edellyttävät täydellistä ja avointa pääsyä Wuhanin tutkimuslaboratorioihin, mukaan lukien niiden tilat, näytteet, henkilöstö ja asiakirjat.

Kun maailma taistelee edelleen tätä pandemiaa vastaan ​​- ja WHO: n tutkijat aloittavat työnsä yli vuoden viivästysten jälkeen – viruksen alkuperä on edelleen epävarma. Yhdysvallat tekee edelleen kaikkensa tukeakseen uskottavaa ja perusteellista tutkimusta, muun muassa vaatimalla edelleen avoimuutta Kiinan viranomaisilta.

Julkaisija US. Department of Sate.

Luettavaa:

Kiinasta loikannut virologi sanoo: ”SARS-CoV-2 -virus ei ole luonnontuote vaan keinotekoinen”

Tiedustelu-väite: Wuhanin ”korona-labratorio” on tehnyt Pakistanin kanssa sopimuksen bioaseesta

Mike Pompeo sanoo: Koronavirus on lähtöisin labratoriosta Kiinassa

8 Comments

 1. G. Sorosin säätion labrasta - kausiflunssan vakavuus
  3.1.2021 18:16

  Wuhanin laboratorion omistajana julkisessa rekisterissä on George Sorosin säätiö. Sen kertoi vielä julkistamattomia faktoja toistuvasti ennalta paljastanut ja oikeaan osunut lähde. Koronaviruksen USA:n patentin haltija (v. 2018) on Pirbright instituutti (Iso-Britannia) – eli sekä suu- ja sorkkataudin etta hullunlehmän taudin kehittäjä – saman lähteen mukaan. United States Patent No: 10,130,701 B2 CORONAVIRUS applicant: The PIRBRIGHT INSTITUTE, Pirbright, Woking (GB), Nov 20 2018. Se ei vielä todista viruksen 19 olemassaoloa, koska se on voitu patentoida myös ideana, että sellainen voisi olla olemassa. Luonnontuotetta ei voi patentoida. Oli se olemassa tai ei niin kuolemat % väestöstä eivät nousseet missään maassa 2020. USA:ssa vuoden 2018 kausiflunssalle rekistertöitiin enemmän kuolemia kuin koronalle 2020, vaikka koronakuolemat on tilastoissa paisutettu (fakta) ja samalla keuhkokuumekuolemat ja kausiflunssakuolemat ovat mystisesti kadonneet 2020. Eli koko lock-down taloustuho ja turhat ihmisoikeuksien rajoitukset terveiden karanteeneineen ovat olleet turhia ja tietoisesti tehtailtuja. Edes USA:n terveysviranomaiset eivät ole labroissan onnistuneet eristämään koronavirusta viruksen olemassaolon todistamiseen vaadittavalla tavalla, sama Irlannissa. Mites Suomessa on yritys sujunut?
  https://prepareforchange.net/2021/01/01/mysterious-disappearance-of-flu-in-san-diego-prompted-call-for-audit-of-covid-records/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mysterious-disappearance-of-flu-in-san-diego-prompted-call-for-audit-of-covid-records
  https://prepareforchange.net/2021/01/01/ontario-canada-admits-labelling-deaths-as-covid-when-theyre-not-a-result-of-covid/

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   3.1.2021 20:21

   #Koronavirus on virustyyppi, jossa on pallomainen kuori ja tappeja ulospäin. SARS-2-CoV on yksi koronatyyppinen virus lukemattomien muiden joukossa, joten en heti usko että juuri se on patentoitu k-virus.

   Koronasta ja myös jenkkien vaalipetoksesta liikkuu paljon tarkoituksellisa vääriä vinkkejä. Olkaa tarkkoina!

   Vastaa
 2. Orang Utang
  3.1.2021 21:14

  On aivan selvää, että langat johtavat Wuhaniin.

  USA:n Kansallinen Institutes of Health (NIH) tutki korona-rokotetta

  Tutkijat pakottivat Obaman hallinnon vuonna 2014 keskeyttämään kaikki gain-of-function kokeilut USA:ssa, koska viruksen leviäminen olisi aiheuttanut katastrofin. Kun Obama lähti, Fauci jatkoi tutkimusta joulukuussa 2017 ja aloitti NIAID-projektin toisen vaiheen.

  Vuonna 2019, Anthony Fauci’n johtama National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) järjestö rahoitti tutkijoita Wuhan Institute of Virology -instituutissa ja muissa laitoksissa gain-of-function -tutkimuksia lepakoilla ja korona-viruksilla. Aivan sattumalta Bill Gates vielä lahjoitti 200 miljoonaa dollaria NIH:lle.

  Vastaa
  1. G. Sorosin säätion labrasta - kausiflunssan vakavuus
   4.1.2021 14:06

   Kehitystyö on ilmeisesti viimeistelty WUHANissa, mahdollisesti kuin alihankintana, mutta labran ja patentin omistuksen kautta työtilauksen jäljet johtavat saarivaltion ja jenkkien globalisteihin.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    4.1.2021 14:59

    Maailman media on kertonut, että Wuhanin virologinen labra on saanut 3,7 milj.USD virustutkimuksiin jenkeistä. Tarkemmin en tiedä.

    Vastaa
 3. Aito korona-huijaus
  5.1.2021 13:37

  Minä näin tänään ensimmäiset konkreettiset todisteet korona-huijauksesta. Nmittäin, ihmiset ovat oppineet tekemään itse korona-testi tuloksen paperillisen version. Jos Suomesta haluaa pois tai haluaa Suomeen niin Suomessa testi yksityiselle maksaa ~250e ja se on voimassa vain muutaman päivän. No, tee-se-itse todistus ja vói la, matka voi alkaa.

  Lento- ja laivayhtiöt eivät voi tietää onko paperi itse printattu vaiko virallinen todistus. Kun ihmisellä on oikeus kieltää tietojensa jakaminen.

  Niin että, tällaista korona-huijausta minäkin suosin ja suosittelen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.1.2021 14:47

   Minä kannattaisin 14 vrk täydellistä lockdownia: Jokainen hakee kahden viikon eväät marketista, ja sitten tulee kunnan työmies ja ruuvaa ulko-oven boseen. Parin viikon päästä mitataan kaikilta kuume, ja sairaat lasarettiin. Pandemia loppuu siihen.

   Vastaa
 4. koronarokote tappoi taas - eikä korona-flunssa
  6.1.2021 17:05

  Sensuurin läpi vuosi Portugalilaisen naisen kuolema Pfizerin korona-rokotteeseen – lähde Robert F Kennedy Jr on luotettava ja sivuston perustaja:
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-19-vaccine-news/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=80250690-f8fb-4ca4-bc65-f05c32d7521e
  Pfizer korona-rokotteen sisältöluettelossa on ”potassium clorite/cloride”?, jota käytetään teloitukseen pistoksella!! Funtsikaa vähän sitä rokoteuskontoanne.
  Austalian rokotteen testiryhmästä tuli sivutuotteena HIV positiivinen ja miljardikampanja lopetettin siihen.
  Etelä-Koreassa oli pari kk sitten kuollut jo 59 flunssarokotteeseen ja sitten tuli aiheelle uutispimento.
  Espanjassa rokotettiin 120 vanhusta, joista 90 (75%) kuoli 1kk sisällä rokotuksesta.
  Dr Charlie Ward mukaan United Kingdom korona-rokotekampanjan testiryhmässä joka ikinen eli 100% kuoli. Osallistumisesta maksettiin huomattava rahasumma edellytyksenä oman ja perheensä vaitiolosopimuksen allekirjoitus ennen rokotusta.
  Irlannin terveysviranomaiset tunnustivat: ei todistetta CV19 viruksen olemassaolosta, ei todistetta maskin turvallisuudesta, ei todistetta että maski vähentäisi virustartuntoja, ei todistetta ihmisten välisen turvaetäisyyden hyödystä:
  https://www.bitchute.com/video/9IbspR8lpNR9/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top