NUORET HALUVAT TOIVOA EIVÄT MAAILMANLOPUN KAUHUJA

Tuoreen Helsingin Sanomissa julkaistun tutkimuksen mukaan Perussuomalaisten suosio nuorten, nyt ensimmäistä kertaa äänestämään menevien keskuudessa on ylivoimaisesti korkein. PS:n kannatus on 28 prosenttia nuorten keskuudessa, miesten joukossa peräti 35% ja naistenkin joukossa suurin, SDP:n 13%, Vihreiden 11%, Kokoomuksen 9%, Keskustan 7%, Vasemmistoliiton 6% ja RKP vain yksi prosentti.

Tämä kertoo siitä, että nuoret uskovat Perussuomalaisten yuovan kouluihin turvallisuuden ja opiskelurauhan. Vihreät tarjoavat maailmanloppua, toivottomuutta ilmastokriisiin vedoten ja selittävät kaikki maahanmuutonongelmat kantasuomalaisten syyksi. Vihreät haluavat nuorten mielestä viedä – yhä yksilöllisemmin ja itsenäisemmin ajattelevilta suomalasilta ja nuorilta – sananvapauden ja kaikin tavoin rajoittaa kansalaisvapauksia. Olen tästä myös keskustellut kolmen oman nuoren ja heidän ystäviensä kanssa ja tämä on viesti heiltäkin. Vihreät kuvittelevat puolueensa olevansa ”nuorten puolue” mitä se ei selvästi ole, koska n. 90 % nuorista ei halua äänestää Vihreitä. Harha syntyy siitä, että vihreiden omassa toiminnassa on paljon nuoria ja siinä ne sitten ovatkin, eli juuri muita kuin Vihreiden omia aktiivinuoria ei ole ja sitä vihreät eivät näe, eivätkä luultavasti halua nähdä.

KEHITYS NÄKYI JO KOULUVAALEISSA

Pari vuotta sitten järjestetyissä kouluvaaleissa Vihreät jo romahtivat edellisistä kouluvaaleista ykköspaikalta neljänsiksi ja suosituimpia olivat Perussuomalaiset, Kokoomus ja Keskusta. Nyt nuo alaikäiset ovat äänestysikäisiä ja jatkuva kauhukuvien ja ”monikulttuurin” hierominen nuorten naamaan on tehnyt juuri sen minkä Vihreät kuvittelivat olevan heidän voimansa. Se onkin osoittautunut heidän heikkoudekseen. Nuoret myös vierastavat kyseisen puolueen edustajien ylimielistä asennetta verrattuna tavallisiin ihmisiin, johon muuten syyllistyivät aikaisemminmyös varsinkin Kokoomuksen edustajat, sekä myös perussuomalaisten kannattajat vuoden 2011 ”jytkyn” jälkeen. Mutta sen tiedän, että niin PS kuin Kokoomus kävivät omassa piirissään aiheesta vakavan keskustelun ja syystä. Tuota keskustelua ei Vihreissä ole käyty, eikä varmaan käydäkään.

NUORILLA ON SILMÄT PÄÄSSÄÄN JA HE ELÄVÄT TOSIMAAILMASSA

Samaan aikaan, kun vihervasemmiston politiikot selittävät, että kouluissa ja kaduilla ei maahanmuuttajista ole aiheutunut oikeastaan mitään ongelmaa ja jos jotain onkin niin se suomalaisten vika. Nuoret kuitenkin näkevät ja kokevat koulujen rauhattomuuden, kiusaamisen, pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset.

Jokaisen tyhmemmänkin pitää käsittää, että se joka elää tuota maailmaa, siis vallankin pääkaupunkiseudun suomalaisen nuoren silmät näkevät. He luokkien ja kadun tasolla kokevat todellisuuden jota ministeriauton panssarilasien ja pehmeiden penkkien uumenista ei näe eikä varsinkaa koe, kun ei halua tunnustaa tosiasioita.

Tuon selvityksen perusteella vihervasemmiston kannatus 18-21 vuotiaiden nuorten keskuudessa on 30 %, kun se tuoreimman koko väestöä koskevan gallupin mukaan on noin 40 %. Kun vielä otamme huomioon sen, että Sanna Marinkaan ei ”loista” ikuisesti ja toisaalta demarien jäsenkunnan keski-ikä on noin vanhuuseläkeläisten keski-ikä, niin vasemmalla laidalla tulevaisuus on sama kuin Vihreiden nuorille tarjoama – tuhon tie.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top