Nuoret suunnittelevat joukkotappelua Tampereella

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko suunnittelee jälleen joukkotappelua Tampereen keskustan alueella tänään 30.9.2019 iltapäivällä tai illalla.

Poliisi on tietoinen asiasta ja seuraa tilannetta. Poliisi tulee puuttumaan matalalla kynnyksellä havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta mahdollisesti vaarantavaan toimintaan.

Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta estämiseksi. Nuoret, jotka osallistuvat tappeluun, joutuvat myös poliisin ja lastensuojelun toimenpiteiden kohteeksi.

Jos tiedät mahdollisesta joukkotappelusta jotain, ilmoita tietosi vihjepuhelimeen, vaikka nimettömästi, numeroon 0800-90022. Numerossa on vastaaja, johon voit jättää viestisi. Voit jättää myös sähköpostia osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

1 Comment

  1. Antaa tapella
    30.9.2019 15:09

    Äh, ei ne mitään joukkotappelua saa aikaiseksi. Ei ne ole saaneet ennenkään. Sitäpaitsi, jos kyseessä on rotujenvälinen niin miksi sinne pitää poliisin tunkea? Antaa niiden kerrankin tapella sydämensä kyllyydestä. Eiköhän ne siinä opi. Uskon että ne jotka saa pahimmat osumat, ne eivät toista kertaa enää hinkua tappelemaan. Ehkä ne sen jälkeen osaa keskittyä ihan elämiseen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top