Nuori nainen huristeli moottoritiellä päihteissä väärällä kaistalla

Perjantaina 3.5.2019 klo 23.37 poliisille ilmoitettiin, että Salossa moottoritiellä on tulossa henkilöauto Turun suuntaan Helsinkiin menevien kaistoja käyttäen eli siis vasten liikennesuuntaa.

Poliisipartio tavoitti kyseisen henkilöauton hieman ennen moottoritien ja Kravinkujan ramppia, Turun suunnasta tullessa. Liikennevirtaa vastaan ajaneen ajoneuvon kuljettaja ei reagoinut poliisin hälytysvaloihin, äänimerkkeihin ja pysäytysvaloon vaan jatkoi matkaansa yhä kohti Turkua. Poliisipartio kääntyi henkilöauton perään ja lähti seuraamaan sitä liikennevirtaa vastaan kohti Turkua. Vastakarvaan ajanut henkilöauto pysähtyi lopulta tien varteen hieman ennen Tammisillan ramppia. Ennen pysähtymistä henkilöauto oli hyvin lähellä törmätä useampaan vastaantulijaan.

Henkilöautoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt nainen, joka oli silminnähden päihtynyt. Nainen puhalsi alkometriin 0,34 mg/l ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Hänellä oli kyydissä yksi matkustaja. Naista epäillään mm rattijuopumuksesta, huumausaineenkäyttörikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top