Nuori naispoliitikko murhattu Saksassa, ruumis poltettu Espanjassa (VIDEO)

Saksalaisen Bambergin yliopistokaupungin sosialidemokraattisten nuorten puheenjohtaja ja pakolaisten-auttamis aktiivi Sophia Lösche (28v.) nousi marokkolaisen miehen kuljettaman rekan kyytiin viikko sitten Saksassa. Eilen keskiviikkona (20.06.) hänen osittain poltettu ruumiinsa löytyi huoltoasemalla Espanjassa, kun paikalliset kiinnittivät huomiota pysäköityyn rekkaan, jonka ohjaamo oli sytetty palamaan.

Rekan marokkolainen kuljettaja,  Boujemaa L.(41v,), otettiin pian kiinni, ja Guardia Civilin selvittäessä asiaa, tuli tietoon että Saksan poliisi oli jo tehnyt miehestä kansainvälisen etsintäkuulutuksen, epäillen hänen sekaantuneen Löschen katoamiseen.

Sophia opiskeli yliopistossa, ja on osallistunut lomillaan Lesboksessa Kreikassa turvapaikanhakijoiden huoltamiseen, ja oli tunnettu liberaalin maahanmuuttopolitiikan puolestapuhuja. Hänen perheensä jakaa saman asenteen. Sophien veli, vihreä paikallispoliitikko, kertoi Bild-lehdelle, että Sofia ei missään olosuhteissa halua, että hänen kuolemallaan tehdään rasistista propagandaa, kuten jo tapahtuu”.

Sophian kuoleman ajankohtaa selvitetään oikeuspatologin toimesta. 

El Correo 22.06.2016,

toinen juttu 22.06,

21.06.

Sophie Lösche v.2011, hän kertoo asioista joihin uskoo.3 Comments

 1. Stadinknditoo
  24.6.2018 03:38

  Uskokaa nyt jo..että islamistit eivät tunne armoa auttajiaan/kaan kohtaan. Myös Suvakkinaiset raiskataan ja tapetaan..joten turhaan kuvuttelevst, että suomessa tilanne olisi jotenkin toinen.

  Vastaa
 2. Kansalainen
  24.6.2018 21:30

  Sitä saa mitä tilaa. Ei mulla muuta 🙂

  Vastaa
 3. Realisti
  26.6.2018 01:55

  Sitä saa mitä tilaa 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top