Nuorisojoukko häiriköi Helsingin Kaivopuistossa: Mies kuoli pahoinpitelyn seurauksena, Poliisi pyytää havaintoja

Ravintola Kaivohuoneelta poistuva nuorisojoukko häiriköi ravintolan edustalla olevalla pysäköintialueella ja Isolla Puistotiellä lauantai-iltana 4.7. ja varhain sunnuntaina 5.7.2020. Ravintolan tyhjenemistä asiakkaista oli valvomassa myös poliisi.

Jonkin asteinen yhteenotto alkoi jo loppuillasta ravintolan sisätiloissa. Tappeluissa käytettiin nyrkkejä, potkuja ja pääpuskuja. Ainakin viisi miestä sai vammoja tilanteessa.

Vuonna 2001 syntynyt mies joutui ulkoalueella noin klo 01.40 aikaan kahdesti pahoinpidellyksi. Hän menehtyi todennäköisesti pahoinpitelyissä saamiensa vammojen seurauksena maanantaina 6.7.2020. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena.

Poliisi pyytää tilanteessa mukana olleita, pahoinpidellyksi tulleita sekä paikalla muutoin havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä poliisiin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

Tiedot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi taikka whatsappilla numeroon: +358 50 5627405.

2 Comments

 1. Anna-Maria Korhonen
  7.7.2020 20:32

  Olen luullut, että anniskelupaikkoihin on yleensä 18 vuoden ikäraja. Se, että ”nuorisiporukka” on aloittanut tappelun jo Kaivohuoneen sisätiloissa, tuntuisi viittaavaan 25 ikävuoteen asti alaikäisiin.

  Vastaa
  1. pöh
   8.7.2020 10:52

   Nykyään nuorisoksi lasketaan myös parta papparaiset jokka laahtustaa moskeijaan parta maata hipoen.
   Mina olla 17v

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top