On se sittenkin laumasuoja!? Videotallenne 16.03: Katso ja järkyty

Miten suhtautuu tartuntatautilaki, joka määrää viranomaiset etc. estämään vaarallisten tautien leviämisen väestön keskuudessa, tähän ideaan väestöpohjan tartuttamisesta lauma-immuniteetin saavuttamiseksi:

”Suomi varautuu kaikissa toimissaan siihen, että ikäihmiset voisivat pysyä suojassa ja muu väestö ottaa sitten koronaviruksen, tulevan epidemian, väestöpohjalta vastaan.” Krista Kiuru.

Videolla: 4:17 / 50:03. suora linkki kyseiseen kohtaan: https://youtu.be/Q8oPatuOql4?t=257

Olkaapa ministerit hyvät, ja vastatkaa lyhyesti ja kiemurtelematta. Suomen kansa haluaa tietää, koska heidän elämästään tässä nyt on kysymys. Juristitkin voivat kommentoida.

Siperialainen tapa sammuttaa metsäpalot antamalla kaiken mitä palaa, palaa loppuun, ei ole yhdenmukainen tartuntatautilain kanssa. On se toki harmillista, jos epidemia tukahtuu jo ennen kokeellisen rokotteen testaamista suomalaisilla.

Päivitys 19.05: Hetemäki äänessä.

11 Comments

 1. jani
  16.5.2020 22:23

  Miettikää miten helppoa olisi ollut torpata virus rajalla jolloin melkein kaikilta suluilta olisi vältytty.

  Nämä olisi vaan pitänyt tehdä AJOISSA:

  Sulkea rajat AJOISSA
  Lopettaa lentoliikenne AJOISSA
  Ohjata ulkomailta palaavat karanteeniin AJOISSA

  Tämän jälkeen olisi noudatettu testaus/eristys/tukahdutus strategiaa mikäli tautitapauksia olisi ilmennyt.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   16.5.2020 22:54

   Juuri niin on onnistuneissa tapauksissa menetelty: Rajoitukset on aloitettu just ja heti, ja niiden kesto on siksi voinut olla kohtuullisen pitkä. Hybridisoimalla, auki-kiinni, saadaan kärsiä karanteeneista maailman tappiin. Apokalyptista menoa, sano.

   Vastaa
  2. Lääkesalailijat suurin ja sisäinen uhka
   16.5.2020 23:23

   Lääketieteen ja talouden vastaiset pelkästään haitalliset terveiden karanteenit voi edelleen lopettaa kuin seinään. Tunnustakaa jo rehellisyyden nimissä että malarialääkkeestä yleislääkkeeksi ylennyt halpa hydroxychloroquine sekä ehkäisee ennalta että parantaa jo sairastuneet CV19 tapaukset ja muutkin flunssat. Ei tarvitse testaillen eritellä viruksia tai bakteereja eikä niiden alityyppiä, kun se puree niihin kaikkiin. Voi käyttää jatkuvana vuosia, kun se vain kohottaa yleistä terveydentilaa antamalla elimistöön lisää happea.
   Lääkkeen salailijat ovat maan sisäisiä vihollisianne. Älkää kumartako naiivina titteliä !! Ei sana ”ylilääkäri” tms. sukunimen Mengele edessä takaa häntä auttajaksenne. Tallettakaa tulevaa sopan selvitystä varten kaikki löytämänne henkilötiedot ja todisteet läakesalailijoista lausuntoineen. Jos tunnette jonkun flunssaan kuolleen tai rokotteesta vammautuneen/kuolleen, kannattaa liittoutua muiden uhrien/omaisten kanssa ja selvittää kenen on maksettava teille miljoonakoırvaukset lääkkeen salailusta ja kammottavan rokotetodellisuuden riskien salailusta. Intiassa halvaantui 496 000 alle 5v lasta rokotteesta, Pakistanissa kuoli ilmeisesti 10 000 lasta rokotteesta, Autismia ja Alzheimeria ja muita aivovammoja on rokotteiden hermo- ja aivomyrkyistä elohopea, alumiini, yms. pilvin pimein. Tiesittekö että vielä pari viikkoa sitten Valkoisen Talon CV-19 asiantuntijana esiintynyt Dr Fauci on osallistunut uusien sairauksien kehittämiseen ja levittämiseen ml. miljoonia AIDS kuolemia vastuullaan. Kollega Birx tausta on saman tapainen. Fauci on nyt vangittuna odottaen sotaoikeutta. Puolustusvoimat ja reserviläiset ottanevat omat lääkesalailijamme ja rokoteharhatrollimme lähihoitoon sopivalla hetkellä – maamme suurin uhka on just nyt lääkealan liituraitakaappisatanistit eikä sisäistä valtataistelua käyvä Venäjä.

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    7.9.2020 22:21

    Saksalaissyntyinen, Yhdysvaltoihin muuttanut tutkija-lääkäri Matthias Rath on paljastustensa vuoksi rikolliselle Big Pharmalle eräs punainen vaate ja internetissä lukuisten Big Pharman ylläpitämien disinformaatio-sivustojen/disinformanttien hyökkäyksien kohde.
    Hänen kirjansa ”Miksi eläimet eivät saa sydänkohtauksia, mutta ihmiset saavat” mukaan ”Lääketeollisuuden lait” ovat:

    ”Lääketeollisuus ei ole terveysteollisuutta, vaan sijoitusbisnestä. Sen ensisijainen keskipiste ei ole lihmisten terveyden lisääminen – vaan omistajiensa osakkeiden arvo.

    Lääketeollisuus ei ole luonnollisesti kasvavaa teollisuutta – vaan keinotekoisesti luotua sijoitusbisnestä (artificially created investment business) , jonka toivat markkinoille yli sata vuotta sitten maailmanlaajuisesti toimivat taloudelliset ryhmät [Rockefeller & Co].

    Lääketeollisuuden määrittelemä markkinointialue on meidän kehomme – mutta vain niin kauan kun se on sairas.

    Sairauksien jatkuminen ja lisääntyminen lääkemarkkina-alueena on lääketeollisuuden sijoittajabisneksen jatkuvan kasvun edellytys (“business with disease.”)

    Tärkeimmät lailliset työkalut ja taloudelliset välikappaleet, joiden varaan tämä monitriljoonainen dollarisijoitus rakentuu, ovat patentit (patents ). Ne mahdollistavat lääkevalmistajille rajattoman mahdollisuuden korjata omia voittomarginaalejaan (“royalties”) uusilla lääkkeillä, jolla sitten ajetaan terveydenhuoltokustannukset räjähdysmäiseen kasvuun.

    Koska patentit myönnetään vain uusina pidetyille, synteettisille molekyyleille, lääketeollisuus keskittää tutkimuksensa synteettisesti valmistettavien, patentoitavissa olevien kemikaalien tutkimukseen – ja markkinoi niitä reseptilääkkeinä.

    Useimmat näistä kemikaaleista ovat ihmiskeholle tuntemattomia ja se pitääkin niitä ´vieraina´aineina ja myrkkyinä ja pyrkii poistamaan ne. Näin patentoimisperiaate on viimekädessä vastuussa vaarallisten haittavaikutusten (side effects ) epidemiasta, jonka aiheuttavat reseptilääkkeet. .

    Jotta monitriljoonaiset sairausmarkkinat eivät vaarantuisi, lääkeyhtiöt kehittävät lähes yksinomaan sellaisia lääkkeitä, jotka ainoastaan lievittävät oireita ( merely ameliorate symptoms) – mutta tuskin koskaan korjaavat sairauksien alkusyitä.

    Perustuen tähän petolliseen strategiaan lääkesijoitusbisbeksen takana olevat sijoituspiirit ovat kyenneet esittäytymään globaaleina ”terveyden hovihankkijoina” – vaikka he tosiasiassa ovat onnistuneet edistämään sairauksien lisääntymistä ja sitä kautta monitriljoonaisia lääkemarkkinoita.”

    http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/04/osakkeenomistajuuden-laajemmat.html :
    ”Enemmän kuin vuosikymmenen ajan on tri. Rath ollut omantunnon äänenä paljastamalla globaalin farmaseuttisen lääkekartellin järjestelmän ja sen häikäilemättömän ”sairausbisneksen”. Eikä ole yllätys, että häntä vastaan on hyökännyt lääkekartellin media kautta maailman.
    Dr. Rath Research Institute Santa Clara´ssa, Kaliforniassa on maailman johtava tieteeseen perustuvien sydän- ja verisuonitautien sekä syövän luontaisten lähestymistapojen tutkimuskeskus.”

    Ks. myös http://www4.dr-rath-foundation.org/

    Vastaa
   2. Kalergi-suunnitelma
    7.9.2020 22:36

    Koska hydroksiklorokiinilla ei ole patenttisuojaa, niin rikollinen Big Pharma ei pysty kiskurihinnoittelemaan sitä, joten sen käytöstä ainakin koronaa vastaan olisi päästävä eroon lähes millä hinnalla tahansa. Maailmanlaajuiset massarokotukset koronaa vastaan sitä vastoin olisivat Big Pharman jo ennestään mahtavaan kassaan valtava lisä – senvuoksi kannattaa satsata joukkoon lääketieteen professoreita, johtavia lääkäreitä ja korkeimpia lääkintäviranomaisia suuret summat lahjusrahaa, plus suureen joukkoon disinformaatio-sivustoja internetissä.

    Ks. myös ”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen”,
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014090718638829

    Vastaa
  3. Realisti
   17.5.2020 00:13

   Tulin maaliskuun lopulla maapallon toiselta puolelta maasta, jossa kukaan ei ollut vielä kuollut koronaan. Silti vastassa oli lauma poliiseja konepistoolien kanssa ja valtion piikkiin tonnin taksilasku. Koko paluumatkan aikana välillä toitotettiin turvaväleistä, välillä oltiin kuin sillit purkissa muuallakin kuin koneessa ja kaikenmaailman stevarit olivat uransa huipulla. Jo silloin tiedettiin että suurin osa kuolleista on hyvin iäkkäitä tai on useampia sairauksia ja normaali influenssakin olisi ollut monelle kohtalokas. Varsin hyvin tiedettiin myös jo silloin että koronaa ei saada kitkettyä kun se joka tapauksessa putkahtaa esiin jostain päin maailmaa. Kaikki muu on tyhjänpäiväistä jeesustelua siihen saakka että onnistutaan kehittämään toimiva rokote.

   Katsokaa vaikkapa Suomen vuoden kuolinsyytilastoista kuinka pienen asian takia talous saatetaan ihan ruvelle, ja verratkaa vaikkapa tupakoinnista, juopottelusta, huumeista ja lihavuuden kaltaisista huonoista elämäntavoista johtuviin kuolemiin.

   Vastaa
 2. TOI PYÖREÄRILLI TUHLAA VERONNE
  17.5.2020 00:19

  Hei se on toi kuvan pyöreälinssinen, joka läheisyydellään häpäisi TV:ssä viereistä Suomen lippua luvaten teidän (ei hänen) verovaroja ilmeisesti satoja miljoonia turhan vaarallisen rokotteen kehitykseen, vaikka halpa, tehokas, turvallinen ja valmis lääke on koko ajan ollut saatavilla. Sen lääkkeen olemassaolon hän salaliittolaisineen on teiltä ja läheisiltänne koko ajan salannut. Mitään terveiden karanteenia ei lääketieteen pohjalta ole muutenkaan tarvittu eikä koskaan aiemmin edes ehdotettu. Kauanko mahtaa lompsia vapaalla jalalla. Tuskin uskaltautuu enään livenä normaalien ihmisten pariin.

  Vastaa
 3. Pekka
  17.5.2020 01:31

  Eipä juuri ole metrin väliä, riski paska puheet on täyttä paskaa
  Kysymys on kokonaan jostakin muusta kuin taudista joka paljastuu täydeksi huijaukseksi lopulta ympäri maailmaa
  Täyttä paskaa

  Vastaa
 4. Turvatoimet sairautta vahingollisemmat
  17.5.2020 01:53

  Ei ylittänyt uutiskynnystä:
  * Madagascar kehottaa kaikkia Afrikan maita karkottamaan WHO:n edustajat. Löysi oman CV19 parantavan luonnonlääkkeen, Malarialääkkenä tunnettu.
  Burundi jo karkotti koko WHO:n maasta sekaantumisesta hallintoon.
  https://phibetaiota.net/2020/05/yoda-the-end-of-world-health-organization-madagascar-calls-for-all-african-countries-expel-who/
  * Tämä mies identifioi itsensä lääkäriksi. Hänen mieltään ei häiritse rokotekampanjastaan Halvaantuneet 496 000 alle 5v lasta Intiassa, 10 000 rokotteesta kuollutta lasta Pakistanissa, Autismin tai muun aivovamman rokotteesta saanut lapsesi, Dementoitunut/Seniili/Alzheimer aivovamman influenssa- rokotteesta saanut vanhus.
  https://dollarvigilante.imgus11.com/public//e66da58daea724e4b6a8cfe997e9ceda.jpg?r=1299022728
  * Espanjassa töissä käyneillä vähemmän tartuntoja kuin karanteenissa olleilla. Tämä tuhoaa NWO-manipuloidut Ruotsin tilastot, joihin naiivit uskovat.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/didier-raoult-government-study-spain-finds-kept-working-less-infected-lockdown/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily
  * Näin NWO-demaridiktatuurin NYC kohtelee ilman maskia lapsen kanssa kävelevää äitiä. https://youtu.be/Oa0T9J-MYek?t=271
  * Dr Fauci 36,6 miljoonaa työtöntä USA:ssa tartunnasta, joka on tappanut alle 0,1% terveistä.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/faucis-follies-36-5-million-americans-unemployed-since-march-virus-kills-less-0-1-children-working-age-adults/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily
  * GARDASIL HPV rokotteesta halvaantuneet lapset esiintyvät https://youtu.be/CC8QZD3IG3I

  Vastaa
 5. Janis Petke
  17.5.2020 08:50

  Mistähän näihin hullutuksen avutumisiin saataisiin virallinen tulkki, joka kääntäisi puheen totuudeksi?

  Vastaa
 6. Korpi
  17.5.2020 09:23

  Eikö tätä ehdotettu mutta toteutus olisi ollut ”raskas toimenpide, takeita onnistumisesta ei ole, rajat eivät estä viruksen leviämistä, koska emme tiedä viruksesta tarpeeksi, jne.”… Tytöt toteuttivat isäntiensä käskyä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top