Onko koronatohtori Faucilla sijoituksia Kiinan bioyrityksissä, -senaattori väittää

Republikaani-senaattori väittää koronatohtori Anthony Faucilla olevan sijoituksia kommunistisen Kiinan hallintoon ja epäilyttäviin lääketieteellisiin tutkimuksiin kytkeytyvissä kiinalaisissa yrityksissä.

Yhdysvaltain koronapandemian torjumis-strategioihin näkyvästi vaikuttaneella tri. Anthony Faucilla oli vuoden 2020 lopussa 10,4 miljoonan dollarin sijoituksia kiinalaisissa yrityksissä ja rahastoissa, väittää senaattori Roger Marshall (republikaani, Kansas). Yksi rahasto on nimeltään Matthews Pacific Tiger Fund. Yhdysvaltain viranomaiset ovat varoittaneet parista sijoitusrahaston investointikohteena olevasta kiinalaisesta yrityksestä.

Yhdysvaltain kansainvälisestä turvallisuudesta vastannut silloinen apulaisulkoministeri Christopher Ford totesi vuonna 2019, että usea kiinalainen suuryritys, joukossa Alibaba, Baidu ja Tencent, olivat ”kietoutuneet yhä syvemmin Pekingin kotimaiseen sortojärjestelmään ja sen maailmanlaajuisiin strategisiin tavoitteisiin”. Anthony Faucin sijoituspääomia hallinnoiva yritys rahoittaa joitakin näistä.

Yksityinen sijoitusyhtiö Matthews Asian ilmoitti syyskuussa 2021 julkaisemassaan asiakirjassa ( pdf ) investoineensa 42,7 prosenttia osakkaidensa sijoittamista pääomista Hongkongissa ja kommunistisessa Kiinassa toimiviin yrityksiin. Näitä yrityksiä olivat muun muassa Tencent Holdings ja WuXi Biologics Cayman.

Tencent Holdings toimii Etelä-Kiinassa, Shenzhenissä, ja toimiala on teknologiaa ja viihdettä. Yrityksen suosituin tuote on WeChat-viestisovellus. Yhdysvaltain viranomaiset ovat kiinnittäneet huomiota sovelluksen turvallisuusriskeihin, ja tuskinpa ilman aihetta. Tencentiä moititaan Kiinassa noudatettavien sensuurisääntöjen ja viranomaiskontrollin ulottamisesta myös sovelluksen yhdysvaltalaisten käyttäjien viestiliikenteeseen.

Faucin rahaa bio-yhtiössä Kiinassa

WuXi Biologics Cayman on Hongkongissa listattu biolääkeyhtiö, jolla uskotaan olevan siteitä Kiinan kommunistiseen puolueeseen. Kiinalaisen NetEase-uutisportaali väittää vuonna 2021 julkaisemassaan artikkelissa WXBC:n allekirjoittaneen poliittis-luontoisen yhteistyösopimuksen Wuxin kaupungin kanssa ”puolueorganisaatioiden yhteenkuuluvuuden ja kilpailukyvyn” parantamisesta.

Senaattori Marshall syyttää tri.Faucia valehtelusta, ja veronmaksajien rahan lähettämisestä Kiinan bio-projekteihin (toinen tapaus).

”Aivan kuten hän on johtanut amerikkalaisia ​​harhaan lähettäessään veronmaksajien dollareita Wuhaniin Kiinaan rahoittamaan toiminnallista tutkimusta, testejä ja paljon muuta, tohtori Fauci on ollut täysin epärehellinen taloudellisten tietojensa julkistamisessa yleisölle.” ”Ei ole ihme, että hän on vähiten luotettu byrokraatti Amerikassa”, Marshall totesi.

FAUCI-laki

Senaattori on ehdottanut erityistä lakia: Financial Accountability for Uniquely Compensated Individuals (FAUCI), jolla saatettaisiin tiedot valtion virkamiesten taloudellisista sitoumuksista ja omistuksista helpommin suuren yleisön saataville.

 

Luettavaa:

Anthony Fauci valehteli koronatutkimuksen rahoittamisesta

Valeisradio hämärtää tarkoituksellisesti(?) uutisoinnillaan Interceptin uuden WUHAnin laboratorioraportin poliittisen merkityksen

Kiinasta loikannut virologi sanoo: ”SARS-CoV-2 -virus ei ole luonnontuote vaan keinotekoinen”

YK:n punavihreän ympäristösadun loppu – Oranssimies oli oikeassa – Suursota uhkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top